• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Geçen sene İSMEKde elde kurdele nakışına gitmiştim sırf değişiklik olsun diye ve çok güzel dostluklar kurmuştum ;) hatta bu sene aynı kadro kızkardeşimde dahil devam ettiler ama ben yoğunluğum olur diye yazılmamıştım ;)
Bugün onlarla görüşmeye gideceğim öğlene doğru :KK68:
Kaç kere çağırdılar görüşelim özledik diye ama fırsat olmuyordu ;) inşallah bugün öğle yemeğine dışarda buluşacağız ;) tabi risk yok çünkü kursa gittiğimizde yemeğe çıkınca buluştuğumuz bir esnaf lokantası vardı yine oraya gideceğiz inşallah :KK66: çorba salata yada sebze yemeği ve cacıkla öğlenimi diyetisyen listeme uygun yaparım ;)

Kahvaltımı da 09:30da yaptım çok şükür :kk77:
Akşam toplu halde yazarım menümü :21:

Resmi olarak cuma günleri ama biz pazartesi günleri de kendi aramızda bildiriyoruz kilomuzu :KK66: haftasonu en azından o şekilde kaçamak riski azalmış oluyor :KK66:

Aramıza hoş geldin canım :KK68:
Bendeniz Kaptan Banu :KK48:
Bir iki sayfa evvel kendimi tanıtmıştım belki görmüşsündür :KK66:
İnşallah birlikte çok güzel kilolar verip hedefimize ulaşırız :KK66:

Canım sadece su bile süt yapıyor :KK66: sakın uyma sen öyle diyenlere :KK53:
Ben küçük kızıma 108le hamile kalmıştım ve 9 ayda sağlıklı beslendim hiç diyet yapmadığım halde 5 kg vermiştim :KK48: doktor bile şaşırıp helal valla demişti :KK48: ondan sonra dikkat edeceğime işte aman süt yapsın diye diye 22 kg almıştım o emzirme sürecinde :KK67:şimdi kendime o konuda çok kızıyorum ama her şerde bir hayır vardır :KK66: şükür artık çok daha az kilom ve inanıyorum dahasıda gelecek :KK66:

Aynen 12ye kadar dememizin sebebi de sabah aç karnına tarılmamız birde arada kaynamasın sonradan günlük işler devreye girince :KK66:
Anladım kaptanım . Ben bu gün yapmıycam . Cuma gelsin o gün yaparım :) cumadan sonra pazartesi bildirimine başlarım işallah :)

Geçen sene İSMEKde elde kurdele nakışına gitmiştim sırf değişiklik olsun diye ve çok güzel dostluklar kurmuştum :KK66: hatta bu sene aynı kadro kızkardeşimde dahil devam ettiler ama ben yoğunluğum olur diye yazılmamıştım :KK66:
Kaç kere çağırdılar görüşelim özledik diye ama fırsat olmuyordu :KK66: inşallah bugün öğle yemeğine dışarda buluşacağız :KK66: tabi risk yok çünkü kursa gittiğimizde yemeğe çıkınca buluştuğumuz bir esnaf lokantası vardı yine oraya gideceğiz inşallah :KK66: çorba salata yada sebze yemeği ve cacıkla öğlenimi diyetisyen listeme uygun yaparım :KK66:
Kaptanım çok güzel oldu menün

Güzelce süsleneyim de hatunlar beni bir görsün :D
Geçenlerde bir tanesi gördü hatun kız sen ne olmuşsun resmen erimişsin dedi :D Tabi kurs bittiğinde daha yeni başlamıştım ben diyetisyene ;) gidip az motive olayım da :D hem giderken yürümüş olurum o bahaneyle bir yarım saatte olsa ;)

Anladım kaptanım . Ben bu gün yapmıycam . Cuma gelsin o gün yaparım :) cumadan sonra pazartesi bildirimine başlarım işallah :)

Tamamdır canım sıkıntı yok ;)

Günaydın kızlar

Sabah şekersiz Türk kahvemi içtim

Birazdan haşlanmış patates yiyeceğim :KK66:)

Günaydın canım ;) afiyet olsun bol bol eksi olarak döner inşallahhhhhhhhh :KK68:

Ayyy hoş geldin canım yaaa :KK68: Özlemişim :KK60:
Sorma valla yaa çocuk çiklet gibi yapışık :KK70: len bir git öte diyorum gülüyor ama ne yapayım çok seviyorum seni diye :KK70:
Ben ona bağlıyorum kesinlikle çünkü büyük pek sevmez sırnaşmayı gerçi onada kızdığımda yapışır kız gel bir öpeyim diye :KK70: ben yürü git pis konuşmuyorum senle diyincede amanda nazda yaparmış benim Annem diye daha fazla sırnaşır :KK70: gerçi bende sırnaşsın diye daha çok yaparım trip :KK70: :KK70: :KK70:

Kız sorma 87.5 e çıktım takıldım kaldım :KK70: Boyun fıtığı yüzünden fazla zorlayamıyorum kendimi ve 1.5 aydır her hafta diyetisyen ölçümlerimde 1.5 kg en az ödem oluyor :mad: ama pes etmiyorum kesinlikle bu yaza hedefime ulaşıp korumaya geçeceğim :21::21::21::21::21:
Maşallah canım ya olacak olacak hatta oldu bile çok yol katettin daha ne olsun boynun içinde acil şifalar dilerim esimde de var o sıkinti malesef

Büyüyünce istesekte yapışmazlar yapissinlar napalim canları sağolsun bende sizleri özledim öperim çok ,bende 7 lere atamadım bı turturlu kendimi 80 e kadar indim gerisi gelmiyor bu ara gene 83 civariyim 10 kilo daha versem harika olucak

Geçen sene İSMEKde elde kurdele nakışına gitmiştim sırf değişiklik olsun diye ve çok güzel dostluklar kurmuştum :KK66: hatta bu sene aynı kadro kızkardeşimde dahil devam ettiler ama ben yoğunluğum olur diye yazılmamıştım :KK66:
Kaç kere çağırdılar görüşelim özledik diye ama fırsat olmuyordu :KK66: inşallah bugün öğle yemeğine dışarda buluşacağız :KK66: tabi risk yok çünkü kursa gittiğimizde yemeğe çıkınca buluştuğumuz bir esnaf lokantası vardı yine oraya gideceğiz inşallah :KK66: çorba salata yada sebze yemeği ve cacıkla öğlenimi diyetisyen listeme uygun yaparım :KK66:
Gıcık kardeşin nasıl :KK70:umarim düzelmiştir
Senin gibi ahpaplik kuramaz aynı kursa gitsede nafile :KK53:

Maşallah canım ya olacak olacak hatta oldu bile çok yol katettin daha ne olsun boynun içinde acil şifalar dilerim esimde de var o sıkinti malesef

Şükür dediğin gibi dahasıda gelecek ;) Alıştım boyun fıtığı ile yaşamaya ;)

Büyüyünce istesekte yapışmazlar yapissinlar napalim canları sağolsun bende sizleri özledim öperim çok ,bende 7 lere atamadım bı turturlu kendimi 80 e kadar indim gerisi gelmiyor bu ara gene 83 civariyim 10 kilo daha versem harika olucak

Dön sende aramıza hadi birlikte verelim ;) listeye girmen şart değil sonuçta ;)

Gıcık kardeşin nasıl :KK70:umarim düzelmiştir
Senin gibi ahpaplik kuramaz aynı kursa gitsede nafile :KK53:

Sorma şimdi aradı :D Hatunlar beni soruyormuş gelecekmi diye :D
Bakma tanıyorlar diye konuşuyorlar da en son dışarda biriyle karışlaştığımızda onun yanında dedi kız keşke sen de olsaydın kursta diye :D
Gıcıklığa devam ediyor ama artık çok fazla fırsat vermiyorum anında cevabı yapıştırıyorum :D eskisi kadar söylemiyor işitmemek için ama gizliden gizliden devam tabi gıcıklığa :D

Kızlar ben hazırlandım birazdan çıkacağım :21::21::21: Gidip bir endamımı göstereyim :D gerçi boyda yok ama olsun :D
Öğlen 2de kızımıda okuldan alıp dönerim sonra yine buralardayım ;)

Bayanlar bende katılmak istiyorum birkaç gruba yazdım aranıza girebilirmiyim
HosHoşgeldin takım limiti varmı bilmiyorum. 1. Sayfada kurallar var bak istersen. Kendini tanıtirmisin boyun posun yaptığın diyet hedefin
Bilgilendirirmisiniz cnm ben ilk defa duyuyorum yaptığın diyeti
Canım 5 gunlgü diyet izinli yiyeceklerden sinirssı yiyorsun.
Pazartesi patates salı et çarşamba sebze persembe süt urürünleri cuma meyve idi sanirsa. Henuz 5 kg vereni görmedim ama faydalı

Back
X