• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Bayanlar bende katılmak istiyorum birkaç gruba yazdım aranıza girebilirmiyim
Merhaba..bikac gün icinde maşallah bayaği bi yeni katilimcilarimiz oldu..kaptanimiz geldiginde sizi bilgilendirir cevap yazar..umarim sorun olmaz bizde mutlu oluruz aramizda olmandan :KK5:

bugün işyerindeki arkadaşlarım "missERE sen kilo mu verdin" dediler, "şişşştt bu 8.takımın gücü aramızda kalsın" dedim :KK19::KK19:

çok mutlu oldum size de yazayım hemen dedim size koştum :KK55:
Insan dahada bi motive oluyot böyle durumlarda...sevindim senin adina:KK33:

Bilgilendirirmisiniz cnm ben ilk defa duyuyorum yaptığın diyeti
https://www.google.de/amp/s/www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/5-gunde-5-kilo-diyeti-deneyimlerimiz.355416/?amp=1

Bugün ikinci turu yapiyorum ama biraz daha rahat yapcam bu diyeti bu hafta....

Mesela patates gününde...patatesi sade haliyle yemicem....yemeği olabilir salatasi olabir

Sebze gününde hehangi sebze yemeği..çig sebze salata..veya haşlama sebze

Et gününde..kurufasulye..nohut yemeği..mercimek corbasi veya etlen birsey yapabilirim...

Meyve günü..sadece meyve cok zor oluyo ve meyve şekeri yüzünden bir sonraki gün arti cikma ihtimali cok yüksek..

Yumurta günü..yumurta salatasi..omlet çilbir olabilir...:KK5:

Hafta sonuda yine hurma yogurt diyeti yapcam ..3 ögün 1 kaze yogurt ve 7 hurma...hem cok nefis. Oluyo hem doyurucu...ve saglikli.....yogurdun icine hurmalari dograyip üzerine tarcinda serpilirse..mhhh ..yemede yaninda yat..:kk77:
Böylece 5 te 5 diyetinden donra iştahimi kontrol altinda tutuyorum tatli isteģmi gideriyo iştahimi kapatiyo...:KK50:..bu diyetin yanisirada cok su ve yeşil cay icmeyi unutmayalim...:KK66:

Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Gezenti kaptanınız geldiiiiiiiiiii :21::21::21::21:

Eşim sağ olsun buralarda olduğu için giderken beni bıraktı ( hesapta yürüyecektim ama felaket soğukmuş iyi oldu açıkçası :KK48: ) Kursa girdiğimde milletin bakışlarını görmeniz lazımdı :D
Geçen seneki halimi hatırladıkları için beni tanıyanlar hepsi böyle oldu :oha:
:KK48::KK48::KK48::KK48:
Geçen senede Hocayla pek yıldızımız barışmamıştı daha doğrusu hiç tartışmamız olmadı ama hatun benim diğer hatunlar gibi yalakalık yapmamı bekledi tabi benim hayatta işim olmayacağı için her fırsatta sen zaten benim dediğim renkleri kullanmazsın kafana göre takılıyorsun diyordu :D ne yapayım ben canlı renkleri seviyorum sırf kadına yalakalık olsun diye kahve rengilerle mi devamlı iş yapacaktım :D )

Neyse içeri girdim tabi hocaya da hal hatır sordum hatun demezmi ay sen sanki biraz zayıfladın mı diye :KK57: gelde sinir olma kadına :KK67:
Neyse hiç bozuntuya vermeden evet biraz kilo verdim bir 35 kgcuk dedim :D Diğer beni tanıyan eski arkadaşların hepsi ay işte inanılmaz güzel olmuşsun, diğer yarını ne yaptın falan dediler :D :D :D dedim kalan yarımı evde bıraktım sizleri bir göreyim dedim :D
Acayip fark var en az 10 yaş gençleşmişsin falan dediklerinde de aaa benden bundan sonra 2 - 3 ayda bir buraya gelip bir motive olayım ne güzel sözler bunlar diye biraz şımardım tabi :D :D

Bİr 10 dakika sonra onların öğle paydosu olunca iki arkadaşla birde kızkardeşimle öğle yemeğine çıktık ;)
Çok şükür kaçamaksız dönebildim tabi akşam hesap verirken görürsünüz :KK68:

Dönüşte acaba minibüse binsem mi diye düşünürken amannn gelirken yürüyemedim bari dönüşte yürüyeyim dedim ve 40 dakikalık yürüyüşüm de aradan çıktı :21::21::21::21:

Kızı okuldan alıp bir iki yere daha uğrayıp eve döndüm ama cidden baya yoruldum ve üşüdüm :KK53: Maşallah baya soğuk vardı bugün ;) ama kendimi inanılmaz iyi hissediyorum şu anda ;)
Yorgunluk kahvemide yapıp direk kendimi buraya attım ;)

Bayanlar bende katılmak istiyorum birkaç gruba yazdım aranıza girebilirmiyim

Hadi sende aramıza hoş geldin o zaman ;)
Aslında iki gündür maşallah yeni arkadaşlarımız aramıza katıldı hatta bugün herhalde başka gelen olmaz olursada başka takıma yönlendiririm diye düşünürken nedense seni göndermeye gönlüm el vermedi niyeyse :KK48:
Son üyemiz sen ol ozaman :KK60: Kotamızı doldurduk sonra boşuna oyalamış olmayalım diye takım yarışmasına katılmak isteyenler topiğinde de düzenleme yapayım bari kimseyi geri çevirmek zorunda olmamak için ;)

Eeee hadi biraz kendinden bahset bakalım ;)

bugün işyerindeki arkadaşlarım "missERE sen kilo mu verdin" dediler, "şişşştt bu 8.takımın gücü aramızda kalsın" dedim :KK19::KK19:

çok mutlu oldum size de yazayım hemen Csize koştum :KK55:
:KK71::KK71::KK71::KK71::KK71: İnan çok sevindim senin adına da ;) İnanılmaz güzel bir duygu dimi :KK48: Birde bir kaç ay sonrasını düşün :KK71::KK71::KK71:

İnşallah çok çok daha zarif hallerini görünce daha çok kıskanacaklar :D kızzzzzzzz bol bol nas felak oku aklına gelince ben çok inanırım Nazar deveyi bile çatlatır demiyorlar boşuna :D ben çok muzdarip oluyordum aklıma geldikçe okuyorum valla :D

Kızlar merhaba sabah tartılamadım yine geç kalmıştım aklımdan çıkmış. Sabah 5te uyandım çok erken diye yeniden uyudum alarmları hiç duymamışım sonra. Acelece evden çıkınca unutuldu tabi. Patateslerimi de dolapta unuttum hiç bir şey yiyemedim eve gitmeyi bekliyorum :(

Kızlar sevgili Arkadaşım moni moni 10. Takımın kaptanı oldu ( takım kapalıydı tekrar açıldı :21::21: )
Daha evvel zaten bizim takımda Kaptanlık yapmıştı ;) hatta benden önceki kaptanımızdı :KK48: sağ olsun bana bir devretti pir devretti :D iyikide devretti de sizleri tanıma şansım oldu ;)
Şimdi Baharın ricası üzerine oda tekrar Kaptanlığa döndü ve hazır bizim takım limitini doldurmuşken yeni gelen arkadaşları ona yönlendirelim ;)
Hem takımı çabucak toparlansın hemde bizlerde arada fırsat buldukça ona uğrayıp takımın canlanmasına yardımcı olalım :21::21::21:

Çok tatlı bir rakibimiz daha oldu oleyyyy :KK68:

Kızlar merhaba sabah tartılamadım yine geç kalmıştım aklımdan çıkmış. Sabah 5te uyandım çok erken diye yeniden uyudum alarmları hiç duymamışım sonra. Acelece evden çıkınca unutuldu tabi. Patateslerimi de dolapta unuttum hiç bir şey yiyemedim eve gitmeyi bekliyorum :KK43:

Canım akşama kadar aç bırakma kendini hafif birşeyler ye sıkıntı olmaz ;) akşam patateslerini yersin yada direk yarın başla eğer içine sinmiyorsa ;)

Hafta sonuda yine hurma yogurt diyeti yapcam ..3 ögün 1 kaze yogurt ve 7 hurma...hem cok nefis. Oluyo hem doyurucu...ve saglikli.....yogurdun icine hurmalari dograyip üzerine tarcinda serpilirse..mhhh ..yemede yaninda yat..:kk77:
Böylece 5 te 5 diyetinden donra iştahimi kontrol altinda tutuyorum tatli isteģmi gideriyo iştahimi kapatiyo...:KK50:..bu diyetin yanisirada cok su ve yeşil cay icmeyi unutmayalim...:KK66:
Ya aslında gerçekten çok güzel olabilir yoğurdun içine hurma ve tarçın aynı meyveli yoğurt gibi. Ben azimliyim bu hafta yapıcam 5te 5i ve haftasonu bir gün ödül vericem kendime sonra yine devam.

Canım akşama kadar aç bırakma kendini hafif birşeyler ye sıkıntı olmaz :KK66: akşam patateslerini yersin yada direk yarın başla eğer içine sinmiyorsa :KK66:
Yok zaten şu saate kadar bir şey yiyecek zamanım olmadı bir saat daha dayanırsam sıkıntı kalmaz suyumu kahvemi içiyorum. Bir saat sonra evdeyim.

Yahu siz 5de 5 dedikçe bende niyeti bozasım geliyor :D özledim valla 5de 5i ama işte sonradan sıkıntı olursa yine diyetisyenin düzenine dönemezsem diye korkuyorum ;)
Yoksa bir tur sırf şu ödemler için yapıp motive olasım varda işte cesaret edemiyorum :işsiz:

Yok zaten şu saate kadar bir şey yiyecek zamanım olmadı bir saat daha dayanırsam sıkıntı kalmaz suyumu kahvemi içiyorum. Bir saat sonra evdeyim.

1 saat kaldıysa o zaman az daha dayan canım ;) bol bol suyunu iç ki en azından vücut susuz kalmamış olsun ;)

Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Gezenti kaptanınız geldiiiiiiiiiii :21::21::21::21:

:KK71::KK71::KK71::KK71::KK71: İnan çok sevindim senin adına da :KK66: İnanılmaz güzel bir duygu dimi :KK48: Birde bir kaç ay sonrasını düşün :KK71::KK71::KK71:

İnşallah çok çok daha zarif hallerini görünce daha çok kıskanacaklar :KK70: kızzzzzzzz bol bol nas felak oku aklına gelince ben çok inanırım Nazar deveyi bile çatlatır demiyorlar boşuna :KK70: ben çok muzdarip oluyordum aklıma geldikçe okuyorum valla :KK70:

hoşgeldin kaptannnnnnnn :KK5:

35 kilocuk da kilocukmuş yani maşşallah sana :KK19:

yaaa ahh bu gözler ne zayıf hallerimi gördü şimdi tüm çabam yine o halime dönmek için, belki mezun olmama yakın before after yaparım size :21:

bugün ara öğünlerime ağırlık verdim ah bir de spor yapabilsem, sen ne güzel yürüyüşü çıkartmışşsın aradan :)

darısı başıma:KK55:

Aslinda öyle ama ben bu hafta biraz değiştirdim..sonucta bakliyatda protein ...
Hatta yumurta gününde süt ürünleride tüketiyorum ben..yogurt peynir kefir süt gibi...

daha önce dukan yaptığım için bu tip beslenmeye alışkınım, eşimi gaza getireyim de beraber yapalım şu5te5 i, bu diyetin sayfasına baya yazmışlar birkaç sayfa okudum ama hepsini okumak imkansız :)

daha önce dukan yaptığım için bu tip beslenmeye alışkınım, eşimi gaza getireyim de beraber yapalım şu5te5 i, bu diyetin sayfasına baya yazmışlar birkaç sayfa okudum ama hepsini okumak imkansız :)
Bana abla diyebilirsin canim..ben kompleks yapmam öyle şeyleri..bu arada benim yaşim 42...23 yaşinda kizim var..

Back
X