- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
Günaydın
Mutlu carsambalar![]()
Günaydın kızlar yağmurlu bir İstanbul sabahından)
Sizlerde Günaydın kızlar ♡♡♡♡
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günaydın
Mutlu carsambalar![]()
Günaydın kızlar yağmurlu bir İstanbul sabahından)
Sizlerde Günaydın kızlar ♡♡♡♡
Naber Banucum ..
Ödemlerin seni terkeder inş bu cuma da hakkettigin sonucu görürsün canım.
oynakbasi34 güzel insan..
Doğum günün kutlu olsun..
Yeni yasin sana sağlık huzur ve hayalini kurdugun tüm güzellikleri getirsin..![]()
Hayirli mutlu sabahlar arkadaşlar...burasi cok soguk istanbul kac derece soguklukta merak ediyorum bikac gün sonra ordayim inşallah orasida bukadar soguk deyildir...burda şu an eksi 13....hatta daha soguk bence..![]()
Insallah görüsürüz canim..Burasi da baya soğuk ama sanmıyorum orası kadar olsun
İnşallah sen geldiğinde daha güzel olur havalar da biraz keyif yaparsınız gerçi telaş içinde nasıl olur o bilemem de bir saatcikte olsa geldiğinde ayarlayıp görüşelim ♡♡♡♡
Banu abla Doğum günün kutlu olsun . İyiki varsın nice nice senelere sağlık mutluluk huzur diliyorum
günaydınlarrr :)
20 saatlik aranın ardından sabah 9bucukta bir bardak sütle başladım güne, inşallah devamı güzel gelir :)
doğumgünün kutlu olsun kaptancımmmoynakbasi34
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Banuşum canım arkadaşım, yüreği kendi gibi güzel insan, iyi ki doğdun iyi ki benim arkadaşım oldun
Doğum günün kutlu olsun
nice sağlıklı mutlu huzurlu yılların olsun tüm sevdiklerinle inşallah .. aminn.
hep incecik olup, banu alkan edasıyla salın bitanem![]()
![]()
![]()
inşallah canımÇok teşekkür ederim canımHepimiz inşallah bir sonraki yaş günümüzde çok çok daha zayıf oluruz
Oyyyy canım Arkadaşım iyiki varsın canım
Birlikte nice senelerimiz olur inşallah ve seneye fıstık gibi olur kocaman bir kutlama yaparız![]()
Mutlu yillaroynakbasi34 bu harika enerjin omur boyu sursun..
inşallah canım
bugün buluşamadık ama cuma günü inşallah, havada güzel olur
![]()
Maşallah sana..ne güzel azimlisin sen...günaydınlarrr :)
20 saatlik aranın ardından sabah 9bucukta bir bardak sütle başladım güne, inşallah devamı güzel gelir :)
doğumgünün kutlu olsun kaptancımmmoynakbasi34
![]()