• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Naber Banucum ..
Ödemlerin seni terkeder inş bu cuma da hakkettigin sonucu görürsün canım.

İnşallah canım bol su içmeye çalışıyorum ;) Artık bende daha aşağılara inmek istiyorum ♡

oynakbasi34 oynakbasi34 güzel insan..
Doğum günün kutlu olsun..
Yeni yasin sana sağlık huzur ve hayalini kurdugun tüm güzellikleri getirsin..:KK200::KK68:

Sağ olasın Nilüfercigim ♡♡♡♡
Hepimiz inşallah hayalini kurduklarimiza kavuşur. ...Aminnn

Hayirli mutlu sabahlar arkadaşlar...burasi cok soguk istanbul kac derece soguklukta merak ediyorum bikac gün sonra ordayim inşallah orasida bukadar soguk deyildir...burda şu an eksi 13....hatta daha soguk bence..:deli:

Burasi da baya soğuk ama sanmıyorum orası kadar olsun ;)
İnşallah sen geldiğinde daha güzel olur havalar da biraz keyif yaparsınız gerçi telaş içinde nasıl olur o bilemem de bir saatcikte olsa geldiğinde ayarlayıp görüşelim ♡♡♡♡

Burasi da baya soğuk ama sanmıyorum orası kadar olsun :KK66:
İnşallah sen geldiğinde daha güzel olur havalar da biraz keyif yaparsınız gerçi telaş içinde nasıl olur o bilemem de bir saatcikte olsa geldiğinde ayarlayıp görüşelim ♡♡♡♡
Insallah görüsürüz canim..:KK60:

Bende hazirlanip cikayim yine işlerim var..sonra görüsürüz..:KK25:

Xkb3Lk.gif
Xkb3Lk.gif
Xkb3Lk.gif
Xkb3Lk.gif
Xkb3Lk.gif
Xkb3Lk.gif
Xkb3Lk.gif
Xkb3Lk.gif
Xkb3Lk.gif
Xkb3Lk.gif

Banuşum canım arkadaşım, yüreği kendi gibi güzel insan, iyi ki doğdun iyi ki benim arkadaşım oldun:KK19:
Doğum günün kutlu olsun:KK68:
nice sağlıklı mutlu huzurlu yılların olsun tüm sevdiklerinle inşallah .. aminn.:dua::dua::dua::dua:
hep incecik olup, banu alkan edasıyla salın bitanem
ZD8p9g.gif

vEOVyD.gif

:KK200:

feca99d5dcdd0fe2f08459cc4536887a.gif

Banu abla Doğum günün kutlu olsun . İyiki varsın nice nice senelere sağlık mutluluk huzur diliyorum

Çok teşekkür ederim canım ;) Hepimiz inşallah bir sonraki yaş günümüzde çok çok daha zayıf oluruz :21::21::21:

günaydınlarrr :)

20 saatlik aranın ardından sabah 9bucukta bir bardak sütle başladım güne, inşallah devamı güzel gelir :)

doğumgünün kutlu olsun kaptancımmm oynakbasi34 oynakbasi34 :nazar::nazar:

Çooook teşekkür ederim canım ;) Hepbirlikte inşallah :KK68:

Xkb3Lk.gif
Xkb3Lk.gif
Xkb3Lk.gif
Xkb3Lk.gif
Xkb3Lk.gif
Xkb3Lk.gif
Xkb3Lk.gif
Xkb3Lk.gif
Xkb3Lk.gif
Xkb3Lk.gif

Banuşum canım arkadaşım, yüreği kendi gibi güzel insan, iyi ki doğdun iyi ki benim arkadaşım oldun:KK19:
Doğum günün kutlu olsun:KK68:
nice sağlıklı mutlu huzurlu yılların olsun tüm sevdiklerinle inşallah .. aminn.:dua::dua::dua::dua:
hep incecik olup, banu alkan edasıyla salın bitanem
ZD8p9g.gif

vEOVyD.gif

:KK200:

feca99d5dcdd0fe2f08459cc4536887a.gif

:KK68::KK68::KK68::KK68::KK68: Oyyyy canım Arkadaşım iyiki varsın canım :KK15::KK15::KK15::KK15:
Birlikte nice senelerimiz olur inşallah ve seneye fıstık gibi olur kocaman bir kutlama yaparız :21::21::21:

Çok teşekkür ederim canım :KK66: Hepimiz inşallah bir sonraki yaş günümüzde çok çok daha zayıf oluruz :21::21::21:

:KK68::KK68::KK68::KK68::KK68: Oyyyy canım Arkadaşım iyiki varsın canım :KK15::KK15::KK15::KK15:
Birlikte nice senelerimiz olur inşallah ve seneye fıstık gibi olur kocaman bir kutlama yaparız :21::21::21:
inşallah canım:dua:
bugün buluşamadık ama cuma günü inşallah, havada güzel olur:KK73::KK73::KK73:
:KK71::KK71::KK71:

İyi ki doğdun güzel insan. :KK200::KK200::KK200:
:KK74::KK74:

oynakbasi34 oynakbasi34 :KK200::KK200::KK200:

:KK68::KK68::KK68::KK68:Aminnnn canım güzel dileklerin hepimiz için geçerli olur inşallahhhhh...Aminnn
Ya iyiki varsınız kızlar yeminle çok mutlu oldum :21::21::21::21:

Mutlu yillar oynakbasi34 oynakbasi34 bu harika enerjin omur boyu sursun..

Çoook teşekkür ederim canım hepbirlikte inşallah :KK68:

inşallah canım:dua:
bugün buluşamadık ama cuma günü inşallah, havada güzel olur:KK73::KK73::KK73:
:KK71::KK71::KK71:

İnşallahhhhh canım :KK71:Sizlerle bir arada olmak yeter yağmurda yağsa hiç fark etmez :21:

:D :D :D kopardın valla yaaa süpermiş hatta Benim ufaklığın adında da bulduk bir hoşuna gitti kendi adınıda duyunca :D

Back
X