• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Günmü vardı bugün :))
Yiyecekler onu gösteriyor :)
Afiyet olsun ve tebrikler azminden dolayı...

Leslie faydalı ama gerçekten çok sıkıcı...
Yürüyüş yapamazmısın. vakit alıyor biraz ama 45 dk. ayırabilirsin bence..
Hem dışarıda açık havada yürümek her açıdan iyi..
Aynen akşam gün vardııı ,içim gitmedi değil diğer şeylere :)))

Bugün oğluma diyorum ki seni çok seviyorum o kadar çok ki anlatamam..
Oğlumun cevabı ben de anne seni çok seviyorum o kadar çok ki .. Büyüyünce nükleer saldırılardan koruyan ev yapıcam sana dedi..:KK57::KK57::KK57:
Anam yazık yeni nesil nelerden korunmayı düşünüyo ,napsın ama dünya gündemi öyle .düşünceli çocuk ama maşallah :)

Bugün meyve günüm...Ayva yaninda Labne peynir .üzerine tarçin serptim...:KK37:
20180301_093116.webp

Sabah 10:00
Sut 1 bardak
Yanında 1 tane çikolata
İşaret parmağı kadar ıspanaklı börek
Öğlen
1 saat yürüyüş
Gece Kızı cayı
Akşam
Misafir geldi
Kahve içtim küçük bir parça çikolata
3 bardak cay
Bir dilim ıspanaklı börek
Bir avuç çekirdek
Spor
Gece Kızı cayı 19;00
Yarında bildirim var:(

Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Herkese hayırlı akşamlar :KK68:

Havuzdan geldim birazdan koca bir bardak ayran içeceğim akşam yemeği niyetine ;) Öğlen aslında fazla yemedim ama şu anda pek aç değilim daha doğrusu 3 saattir felaket başım ağrıyor :KK57:
Ne yaptıysam geçmedi bari yemek faslını hafif atlatayım diye düşünüyorum ;)

İnşallah yatana kadarda bol su içip yarın az da olsa eksi görürüm :21:

Sut 1 bardak
Yanında 1 tane çikolata
Öğlen
1 saat yürüyüş
Gece Kızı cayı
Akşam
Misafir geldi
3 bardak cay
Bir avuç çekirdek
Spor
Gece Kızı cayı 19;00
Yarında bildirim var:KK43:

Afiyet olsun canım gayet güzel bir menü ;) yürüşünde var bence yarın sabah güzel bir bildirim göreceksin inanıyorum :KK68:

Selam kizlaaaaaaar menumu paylasayim hemencecik
Sabah: peynirli tb lavas durum
Yesilcay
4 tane siyah zeytin
Ara : 3 tane kuru kayisi
Oglen: 1tane haslanmis but
4catal makarna
1sb ayran
Beyaz lahana salatasi
Ara 3 tane hurma
Aksam : 6yk mantar sote
Mor ve beyaz lahana salatasi
Ayran
3.5 litre su
1saat tempolu yuruyus

Selam kizlaaaaaaar menumu paylasayim hemencecik
Sabah: peynirli tb lavas durum
Yesilcay
4 tane siyah zeytin
Ara : 3 tane kuru kayisi
Oglen: 1tane haslanmis but
4catal makarna
1sb ayran
Beyaz lahana salatasi
Ara 3 tane hurma
Aksam : 6yk mantar sote
Mor ve beyaz lahana salatasi
Ayran
3.5 litre su
1saat tempolu yuruyus

Menü bence çok güzel tebrikler canım :KK9::KK9::KK9::KK9:

Bol bol eksi olarak döner inşallah :KK68:

Bu arada kızlar henüz kesin değil ama Cumartesi Kırklareline gitme durumum olabilir :KK61:
Bu sabah benim 2 yaşından beri tanıdığımız ve ben evlenene kadar hayatımda olan Almanyada bir komşu teyzem vefat etmiş :KK61::KK61::KK61:
Kızıyla zaten bir kaç gündür hasta olduğunu bildiğim için devamlı iletişim halindeydik :(
Anneciği 2 sene önce Kanser olmuştu ve aslında bir iki ay öncesine kadar gayet iyidi ama 3 - 4 gün önce fenalaşmış hastaneye kaldırmışlar ve doktorlar bile şaşırmış :( bütün organları iflas etmiş ve bu sabah sabaha karşı uykusunda hastanede ölmüş :(
Kızı hatta dün konuştuğumuzda diyordu inşallah bugün ölmez senin doğum günün ömür boyu unutamam demişti ( doktor zaten uyarmış hazır olun her an ölebilir diye )

Cenazeyi yarın akşam Almanyadan Kırklareline getireceklermiş ve demin yazıştığımızda mutlaka sizleri de bekliyorum dedi ;) sonuçta senelerce iyi günümüzde kötü günümüzde her an yanımızdaydılar ve böyle bir günde arkadaşımı yalnız bırakmak olmaz :(

Gerçi Annem ben babanla giderim siz yollara dökülmeyin dedi ama kesinlikle bende gitmek istiyorum :(
Sonuçta böyle günde insan dostunu yanında ister ;) iyi günde herkes gelir ;)

Bu arada kızlar henüz kesin değil ama Cumartesi Kırklareline gitme durumum olabilir :KK61:
Bu sabah benim 2 yaşından beri tanıdığımız ve ben evlenene kadar hayatımda olan Almanyada bir komşu teyzem vefat etmiş :KK61::KK61::KK61:
Kızıyla zaten bir kaç gündür hasta olduğunu bildiğim için devamlı iletişim halindeydik :KK43:
Anneciği 2 sene önce Kanser olmuştu ve aslında bir iki ay öncesine kadar gayet iyidi ama 3 - 4 gün önce fenalaşmış hastaneye kaldırmışlar ve doktorlar bile şaşırmış :KK43: bütün organları iflas etmiş ve bu sabah sabaha karşı uykusunda hastanede ölmüş :KK43:
Kızı hatta dün konuştuğumuzda diyordu inşallah bugün ölmez senin doğum günün ömür boyu unutamam demişti ( doktor zaten uyarmış hazır olun her an ölebilir diye )

Cenazeyi yarın akşam Almanyadan Kırklareline getireceklermiş ve demin yazıştığımızda mutlaka sizleri de bekliyorum dedi :KK66: sonuçta senelerce iyi günümüzde kötü günümüzde her an yanımızdaydılar ve böyle bir günde arkadaşımı yalnız bırakmak olmaz :KK43:

Gerçi Annem ben babanla giderim siz yollara dökülmeyin dedi ama kesinlikle bende gitmek istiyorum :KK43:
Sonuçta böyle günde insan dostunu yanında ister :KK66: iyi günde herkes gelir :KK66:
Basin sagolsun canim olume soyleyecek soz yok.Allah geride kalanlara sabir versin.mekani cennet olsun

İyi akşamlar kızlar bugünü de şu saate kadar kaçamaksız atlattım sayılır. Ama su pek içemedim bugün şimdi ilaçlarla beraber başlayacağım su içmeye.
Bugünkü menüm,
Sabah iki fincan kahve bir bardak limonlu su,
Öğlen bir büyük kase zencefilli tarçınlı yoğurt,
Öğleden sonra yine kahve yine kahve,
Akşam bir büyük parça haşlanmış tavuk ve içinde beraber haşladığım bir patatesin yarısı ve bir yarım haşlanmış havuç.
Bacaklarım hala ağrıyor akşam 5ten beri esniyorum erken yatacağım yine yoksa sabah 6da kalkmak eziyet gibi oluyor bana.
Hala tuvalete gidebilmiş değilim iki gün geçti bile zencefilli yoğurt da etki etmedi:( sabah bu halde tartılmak istemiyorum. Annem bir ilaç söyledi olmadı yarın onu alacağım çünkü aşırı rahatsızım iki gündür bu durumdan.

Bu hafta bilgisayarı yanımda taşımıyorum dolayısıyla akşamları hep cepten yazıyorum alıntı yapmak zor oluyor.
oynakbasi34 oynakbasi34 başın sağolsun insan zor zamanlarında hep arkadaşlarını ister yanında. giderseniz belki senin de için daha rahat eder. Ama işte çocuklar ve aile olunca da bazen yetişmek zor diye tahmin ediyorum. Ben yalnız yaşadığım için sorunluluğumun ne kadar az olduğunu düşünüp seviniyorum bile.

Sut 1 bardak
Yanında 1 tane çikolata
Öğlen
1 saat yürüyüş
Gece Kızı cayı
Akşam
Misafir geldi
3 bardak cay