Basin sagolsun canim olume soyleyecek soz yok.Allah geride kalanlara sabir versin.mekani cennet olsun
Aminnnn canım

Dediğin gibi söylenecek söz yok
Ya tuhaf aslında hem üzülüp ağlıyor insan hemde nedense Ölüm bana bir nevi huzuru temsil ediyor gibime geliyor

Eşimin Anannesi 2 sene önce vefat etti ve şükür Rabbim bana son günlerinde yardımcı olmayı nasip etti

Hastaneye yattığı gece ilk ben refakatçi kalmıştım

KV gece uykumu alamamıştım ben kalamam demişti ablasının zaten kendine hayrı yok zor yürüyor

bende ikisine birden kızıp oturun oturduğunuz yerde ben kalırım demiştim

Sağ olsun eşimin teyze kızıda sonraki gece nöbetçi kalmıştı
Kİmsenin elinden yemek yemeyen kadıncağız ( kimliğe göre 97 yaşında öldü ama 6 yaşındayken kimlik çıkartılmıştı ) ben ona hadi Pamuğum Hadi Güzel Anannem diye diye yemek yedirebilmiştim

Teyze kızından da yemiyordu hatta ertesi gün ben yine hastaneye gitttiğimde kadıncağız kız yemiyor bu ne yapacağız dediğinde dur bir de ben deniyeyim dedim ve yine yemişti hatta herkes hayret etti

Rahmetli bana çok dua etti son anlarında

Senin hakkını ödeyemem diyip durdu ki çokda bir şey yapmamıştım aksine diğer Torunu ( teyze kızı ) senelerce ona koşturdu ama ısrarla bana dua edip hakkını helal et diyip durdu

Vefat ettiğinde kendi kızları görmek dahi istemediler neymiş kötü hatırlamak istemiyorlarmış ki ben gördüğümde inanılmaz güzeldi Anannnin yüzü

korku değil aksine huzur doluydu ortam
Cenazesini yıkamaya da eşimin teyze kızıyla girmiştik ve Annem bile duyduğunda kız nasıl cesaret ettin demişti
Bilmiyorum ama bu mantık bende bir kaç sene önce oluştu

Onlar için aslında doğru yaşadılarsa bir nevi bayram öncesi Arife

biz geride kalanlar halimize yanalım diyorum hep

Yalan dünyada görevlerini tamamladılar

Rabbim herkese doğru ve güzel şekilde görevini tamamlamayı nasip eder inşallah ....Aminnnnnnnn
İyi akşamlar kızlar bugünü de şu saate kadar kaçamaksız atlattım sayılır. Ama su pek içemedim bugün şimdi ilaçlarla beraber başlayacağım su içmeye.
Bugünkü menüm,
Sabah iki fincan kahve bir bardak limonlu su,
Öğlen bir büyük kase zencefilli tarçınlı yoğurt,
Öğleden sonra yine kahve yine kahve,
Akşam bir büyük parça haşlanmış tavuk ve içinde beraber haşladığım bir patatesin yarısı ve bir yarım haşlanmış havuç.
Bacaklarım hala ağrıyor akşam 5ten beri esniyorum erken yatacağım yine yoksa sabah 6da kalkmak eziyet gibi oluyor bana.
Hala tuvalete gidebilmiş değilim iki gün geçti bile zencefilli yoğurt da etki etmedi

sabah bu halde tartılmak istemiyorum. Annem bir ilaç söyledi olmadı yarın onu alacağım çünkü aşırı rahatsızım iki gündür bu durumdan.
Canım çok geçmiş olsun

menün gayet güzel
Bu arada evde zeytinyağ varsa bir kaşık iç belki biraz daha rahatlamana yardımcı olur sabaha kadar
Umarım biraz rahatlama durumu olur

kilodan öte berbat bir durum yaa kabızlık