• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Benim bugünkü menüm...

Kahvalti...:kk77:
1 ayva
2 kivi
1 küçük kaze labne peynir

Ara..1 kup sütlü kahve

Öylen..:kk77:
2 portakal

Akşam..:kk77:
1 küçük porsiyon sebzeli et sote(100 gr)
2 kaşik teeyağli pirinç pilav...

Ara...
1 portakal
2 kaşik labne peynir..

Toplam kalori...914...

Bugün meyve günümdü ...yine yemeği bugün eşim yapti...:-)
Sen yorulacaksin canim zaten..Türkiyeye gidene kadar yemeği ben yapayim dedi sağolsun....bende yine kirmadim yaptiği yemeği yedim ..cokta lezzetli olmuş..yarin tartilma günü olmasaydi 2 mislisini yiyecektim...:kk77:

Menü şahane canım ;) tebrikler bol bol eksi olacak inşallah ;)
Bu arada Enişte beyi tebrik ederim gerçekten yüreği güzel insan Eniştemiz :KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:

Ay kızlar iyiyim sizler nasılsınız Su perisi86 Su perisi86 Kiz kalbin temizmis ayni zamanlarda yazmışız

Bu arada kilo aldim moralim sıfır kac zamandır sitres s yaptim gruba bende katılayım fazlalıklarını vereyim ya

Gel gel otur sende yamacımıza :KK60:
Kilo aldım diyorsun ama eminim çok fazla değildir aldığın kiloda ;)

Menü şahane canım :KK66: tebrikler bol bol eksi olacak inşallah :KK66:
Bu arada Enişte beyi tebrik ederim gerçekten yüreği güzel insan Eniştemiz :KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:

Kilo aldım diyorsun ama eminim çok fazla değildir aldığın kiloda :KK66:
Çok Teşekkür ederim canim...:KK60:
Sende cenazeye gidecekmişsin..Allah rahmet eylesin vefat eden teyzeye..geride kalanlarada sabir versin...

Abla süpersin ya verdin mi okadar valla bravo :KK9:

Bende 74 kilo oldum herkes moralimi bozmaya başladı hedeftim 69 kilo kizlar nasil vercem bilmiyorim :KK43:
Menü şahane canım :KK66: tebrikler bol bol eksi olacak inşallah :KK66:

Kilo aldım diyorsun ama eminim çok fazla değildir aldığın kiloda :KK66:

Maalesef 87ye takıldım kaldım :KK70: ama inşallah yaza kadar hedefe ulaşmış olacağım :21::21::21::21:
Azimliyim ve başaracağı :sampiyon::sampiyon::sampiyon::sampiyon:

Benim bugünkü menüm...

Kahvalti...:kk77:
1 ayva
2 kivi

Ara..1 kup sütlü kahve

Öylen..:kk77:
2 portakal

Akşam..:kk77:
1 küçük porsiyon sebzeli et sote(100 gr)
2 kaşik teeyağli pirinç pilav...

Ara...
1 portakal
2 kaşik labne peynir..

Toplam kalori...914...

Bugün meyve günümdü ...yine yemeği bugün eşim yapti...:-)
Sen yorulacaksin canim zaten..Türkiyeye gidene kadar yemeği ben yapayim dedi sağolsun....bende yine kirmadim yaptiği yemeği yedim ..cokta lezzetli olmuş..yarin tartilma günü olmasaydi 2 mislisini yiyecektim...:kk77:
Abla menu süper olmuş yarın kesin güzel bir eksi göreceksin ;))

Menümü yazayım.
7de latte
9da 2 rafadan yumurta beyazı, biraz domates ve salatalık, az beyaz peynir, 6 siyah zeytin.
11de limonlu ıhlamur, 3 badem, ceviz,1 gün kurusu,bir parça muz
2de kıymalı tarhana çorbası, bir kepçe kuru fasulye, az yeşil salata.
5te limonlu ıhlamur
8te bir latte

İyi akşamlar kızlar
Bir hastalık musallat oldu bir türlü geçmek bilmiyor ilaç da alıyorum nafile. :KK43: kötüsü anneme de geçti :KK43: gırtlağım yanıyor resmen.
Bayaği uzun zaman oldu canim..neden böyle oldu aceba..tekrar çok geçmiş olsun canim...Allah acil şifalar versin sana :KK36:

Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Herkese hayırlı akşamlar :KK68:

Havuzdan geldim birazdan koca bir bardak ayran içeceğim akşam yemeği niyetine :KK66: Öğlen aslında fazla yemedim ama şu anda pek aç değilim daha doğrusu 3 saattir felaket başım ağrıyor :KK57:
Ne yaptıysam geçmedi bari yemek faslını hafif atlatayım diye düşünüyorum :KK66:

İnşallah yatana kadarda bol su içip yarın az da olsa eksi görürüm :21:

Afiyet olsun canım gayet güzel bir menü :KK66: yürüşünde var bence yarın sabah güzel bir bildirim göreceksin inanıyorum :KK68:
Kaptanım el açması börek yedim dayanamadım . Şu benim misafirlere söylesene 1 ay gelmesinler vereyim azıcıkta olsa kilolarımı . 2 bardak gece Kızı cayı içiyorum şimdi 1 bardak nar çiçeği cayı içicem. Bu hafta kendimi frenliycem . Misafirlerede söyle kaptanım bu hafta gelmesinler ;)

Bu arada kızlar henüz kesin değil ama Cumartesi Kırklareline gitme durumum olabilir :KK61:
Bu sabah benim 2 yaşından beri tanıdığımız ve ben evlenene kadar hayatımda olan Almanyada bir komşu teyzem vefat etmiş :KK61::KK61::KK61:
Kızıyla zaten bir kaç gündür hasta olduğunu bildiğim için devamlı iletişim halindeydik :KK43:
Anneciği 2 sene önce Kanser olmuştu ve aslında bir iki ay öncesine kadar gayet iyidi ama 3 - 4 gün önce fenalaşmış hastaneye kaldırmışlar ve doktorlar bile şaşırmış :KK43: bütün organları iflas etmiş ve bu sabah sabaha karşı uykusunda hastanede ölmüş :KK43:
Kızı hatta dün konuştuğumuzda diyordu inşallah bugün ölmez senin doğum günün ömür boyu unutamam demişti ( doktor zaten uyarmış hazır olun her an ölebilir diye )

Cenazeyi yarın akşam Almanyadan Kırklareline getireceklermiş ve demin yazıştığımızda mutlaka sizleri de bekliyorum dedi :KK66: sonuçta senelerce iyi günümüzde kötü günümüzde her an yanımızdaydılar ve böyle bir günde arkadaşımı yalnız bırakmak olmaz :KK43:

Gerçi Annem ben babanla giderim siz yollara dökülmeyin dedi ama kesinlikle bende gitmek istiyorum :KK43:
Sonuçta böyle günde insan dostunu yanında ister :KK66: iyi günde herkes gelir :KK66:
Başınız sagolsun kaptanım fazla özletme kendini gidersen arada da olsa git kaptanım sana ihtiyacımız var o güzel yorumlarına

Kaptanım el açması börek yedim dayanamadım . Şu benim misafirlere söylesene 1 ay gelmesinler vereyim azıcıkta olsa kilolarımı . 2 bardak gece Kızı cayı içiyorum şimdi 1 bardak nar çiçeği cayı içicem. Bu hafta kendimi frenliycem . Misafirlerede söyle kaptanım bu hafta gelmesinler :KK66:
:-) haklisin canim misafir olunca beslenme alt üst oluyo...günü sağlikli ve kacamaksiz bitirmek çok zor...

Back
X