• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Bende sekersiz iciyorim ama baktim da menude 3.4 bardak icenler var dedim yabinda atistirmalik yada seker olmadan 3 yaada 4 bardak nasil iciyokar acaba normalde bende sekersiz iceeim ama 3 yada 4 bardak ictigim zamanlar muhakka yaninda kek kurabiye atustirmalik okur diger türlü iculmiyor ki :KK48:
Ben Hale'n içemiyorum cnm . Cayı sadece 1 bardak içiyorum . İkinci zor oluyor cnm ;)

Hayirli sabahlar arkädaşlar...bugün biraz işlerim var ..ancak akşam yazarim ..gitmeden önce biraz temizlik yapayim....bavullarda hazirlanacak daha..bugün çok dikkat edecegim...menümü skşam yazarim..

Kızlar nasıl yorgunlugum olduysa daha yeni kendime gelebilir ;) Annem ve Babamla uzun yol daha çok yoruyor insanı :D anam bik bik tartistilar bir ara :D anam birşey alalım diyoruz hemen Annem aaa ne gerek var börek vardı masraf çıkarmayın :D deli etti gelene kadar :D

Mrb arkadaşlar
Sabah 10:00
1 bardak şekerli çay
1 dilim ıspanaklı börek
Öğlen saat
Kayısı cayı 2 bardak
1:30
Ispanak bir tabak
Kavrulmamış yedim
Saat 6;0
Gece Kızı cayı
Bu kadar bildirimim

Selamlaaar
Sabah: kucuk bir tabak menemen
Bir dilim beyaz peynir
2dilim tb ekmegi
2catal patates kizartmasi
Yesilcay
Oglen: 2haslanmis patates
Maydonoz
Dereotu
Ara:2hurma-1elma
Aksam: 1kase mercimek corbasi
1dilim ekmek
4kasik yogurt
4kasik Salata

Bugünkü menüm....

Kahvalti ...:kk77:
1 tabak patates salatasi

Ara..1 kup sütlü neskafe

Öylen..:kk77:
1 tabak patates salatasi

Akşam..:kk77:
1 tabak patates salatasi
1 adet kuru patlican dolmasi

Toplam kalori...990

Bugün patates günümde kaçamaklarim sütlü neskafe ve 1 adet patlican dolmasi oldu...ama bunada şükür...dünki günlen karşilaştirirsam cok iyi geçti bugünüm..:KK19:

İyi akşamlar kızlar bugün yeniden 5te 5 e başladım ve patates gününü kaçamaksız hallettim sadece akşam yerken haşlanmış patatesleri pul biber ve bir tatlı kaşığı tereyağı ile kavurdum. Biraz önce bir sade türk kahvesi içtim. Gün içerisinde tembellik yapıp uyuduğum için gece biraz çalışmak için uyumayacağım uykumu aldım fazlasıyla.

Kizlar ben bugun cok çalıştım ve cok aciktim bu yuzden cok fazla yedim sanirim

Sabah bir tabak kuru fasulye bir adet tb ekmegi yaninda bolca aci biber

Ara rezene cayi yaninda 2 tane kuru incir bir avuc leblebi kuru uzum karisik

Aksam saat 19 da iki dilim bazlama ile yaptigim ev yapimi pizza yaninda firinda hamsi buglama

Su 1.5 litre
Spor yok gun boyu temizlik yaptim

Back
X