Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrrrrr

Herkese hayırlı günler
Kuzuyu aldım evime geldim

Hava baya soğuktu ama 1 saat yürümüş oldum çok iyi geldi

Şansıma bu hafta pazarda baya bir indirimli ürünler vardi

Büyük kızımla kendime birer eşortman altı altım 5 tlye

Küçük kızada 5 Tlye güzel bir kazak aldım

birde bir sürü çorap aldım

Aslında bir sürü kazak tarzı da vardı ama eskiden büyük beden bulamayan ben şimdi aman bu bol gelir diye bir sürü şeyi bırakmak zorunda kaldım

tabi birazda çok fazla para harcama niyetim olmayınca daha pahalı olanları incelemedim bile
Dönüşte Annemde birde kahve içip sonra kuzumla eve döndüm
Gelir gelmezde akşamlık eşime taze fasülye ateşe koydum ve kendime birde şekersiz yorgunluk kahvesi yaptım
Kızlar merhaba,
Sabah son aşılardan birini olmak için kampüsteki medikoya gittim. Aile hekimliğimi de oraya aldırdım bu bahaneyle. Boy kilo ölçümü yaptılar ancak ordaki tartıda 66.3 çıktım

tartının üstünü kartonla kapatmışlar ayakkabıyla basılmasın herkes ayakkabısını çıkarsın diye ama mantığını anlamadım ve moralim bozuldu çünkü 65.1 idim şimdi 66.3. Öyle fonksiyonel bir tartı değil sıradan bir tartı ama kendimi ikna etsem de moralim bozuldu. Napayım ben şimdi hangisini ciddiye alayım? Anneminki de benim evdekiyle aynı markaydı ve bozulmuştu! Acaba evdeki mi doğru medikodaki mi doğru??
Canım bence evdekine odaklan

bozulduysa bile hiç canını sıkma aynı marka almaya çalış gerçi farklı da olsa evdeki aç karnına ve çamaşırlarla olacağı için daha gerçekçi bence

sonuçta orada kıyafetlerle tartılıyorsun