• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Kızlar ben kendimi dışarı atıyorum şimdi :KK66: hem yürüyüş yapacağım hemde bizim buranın sosyete pazarını bir parmaklıyayım :KK70:

kızı okuldan alıp damlarım yine :KK66:
Iyi gezmeler canim

doğum yapalı 7 ay olmasına rağmen ben daha regl olamadım acaba olsam benden de gider mi birkaç yüz gram :KK70:
Benim de 7.5 aylik bebisim var canim adet olunca mutlaka daha az cikarsin tartida

Kızlar merhaba,
Sabah son aşılardan birini olmak için kampüsteki medikoya gittim. Aile hekimliğimi de oraya aldırdım bu bahaneyle. Boy kilo ölçümü yaptılar ancak ordaki tartıda 66.3 çıktım:KK43: tartının üstünü kartonla kapatmışlar ayakkabıyla basılmasın herkes ayakkabısını çıkarsın diye ama mantığını anlamadım ve moralim bozuldu çünkü 65.1 idim şimdi 66.3. Öyle fonksiyonel bir tartı değil sıradan bir tartı ama kendimi ikna etsem de moralim bozuldu. Napayım ben şimdi hangisini ciddiye alayım? Anneminki de benim evdekiyle aynı markaydı ve bozulmuştu! Acaba evdeki mi doğru medikodaki mi doğru??

tartı değiştirmek hiç iyi değil bence, keşke tartınız bozulmasaydı, ben şahsen o tarz yerdeki tartıların doğru olduğunu düşünmüyorum günde kaç tane insan çıkıyo üstüne :(

Kızlar merhaba,
Sabah son aşılardan birini olmak için kampüsteki medikoya gittim. Aile hekimliğimi de oraya aldırdım bu bahaneyle. Boy kilo ölçümü yaptılar ancak ordaki tartıda 66.3 çıktım:KK43: tartının üstünü kartonla kapatmışlar ayakkabıyla basılmasın herkes ayakkabısını çıkarsın diye ama mantığını anlamadım ve moralim bozuldu çünkü 65.1 idim şimdi 66.3. Öyle fonksiyonel bir tartı değil sıradan bir tartı ama kendimi ikna etsem de moralim bozuldu. Napayım ben şimdi hangisini ciddiye alayım? Anneminki de benim evdekiyle aynı markaydı ve bozulmuştu! Acaba evdeki mi doğru medikodaki mi doğru??
Tek bir tartiyi baz almani tavsiye ederim yoksa hepimizin morali cok bozuljr emin ol :)))

Kızlar merhaba,

Ne çok aşı oldun canım ya ..

Sürekli kullandığın tartıyi baz alman daha dogru...

ay ne güzel :) çok kilo aldın mı sen de hamilelikte? emzirme durumu nasıl? benim sıpa az da olsa geceleri emiyo diye tamamen diyete giremedim :KK31:
22 23 kg falan aldim eski kiloma dondum..bizimki 50 gun falan emebildi sonra sutum gitti canim mama ile besleniyoruz ve ek gida.gecede emse kardir bnce anne sutu en sagliklisi

Ne çok aşı oldun canım ya ..

Sürekli kullandığın tartıyi baz alman daha dogru...
valla sorma ya hepatitlerin ikinci dozuydu bu ömür boyu koruyuculuk için bir doz daha olucam gelecek ay:) evet evdeki tartım en azından daha mutlu eder beni, güvenemedim oradakine üstüne karton yapıştırıp ayakkabı ile basmayınız falan yazmışlar bantlamışlar belki bir umut benimki daha doğrudur diyorum:)

Kızlar merhaba,
Başka bir yerde daha tartıl:KK51: eczanede falan. Ama eve tartı almak şart bence :KK14:

tartı değiştirmek hiç iyi değil bence, keşke tartınız bozulmasaydı, ben şahsen o tarz yerdeki tartıların doğru olduğunu düşünmüyorum günde kaç tane insan çıkıyo üstüne :KK43:
yok benim evdekiyle anneminki aynı markaydı geçen ay anneminki bozuldu şaşırdı falan benimki sağlam hala ama emin değilim işte aynı anda almıştık acaba benimki de mi şaştı diye.

Başka bir yerde daha tartıl:KK51: eczanede falan. Ama eve tartı almak şart bence :KK14:
benim evdeki bozuk değil yani bildiğim kadarıyla:) anneminki ile benimki aynı markaydı anneminki bozuldu geçen ay acaba benimki de mi bozuk diye düşünüyorum. Evet bir yerde daha tartılıcam en kısa zamanda bir sabah erkenden. ona göre karar vericem bakalım benimki bozuk mu değil mi diye.

Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Herkese hayırlı günler :KK68:

Kuzuyu aldım evime geldim :21::21::21:
Hava baya soğuktu ama 1 saat yürümüş oldum çok iyi geldi :KK68:
Şansıma bu hafta pazarda baya bir indirimli ürünler vardi ;) Büyük kızımla kendime birer eşortman altı altım 5 tlye :KK48:
Küçük kızada 5 Tlye güzel bir kazak aldım ;) birde bir sürü çorap aldım :KK48:
Aslında bir sürü kazak tarzı da vardı ama eskiden büyük beden bulamayan ben şimdi aman bu bol gelir diye bir sürü şeyi bırakmak zorunda kaldım :D tabi birazda çok fazla para harcama niyetim olmayınca daha pahalı olanları incelemedim bile :KK48:

Dönüşte Annemde birde kahve içip sonra kuzumla eve döndüm ;)
Gelir gelmezde akşamlık eşime taze fasülye ateşe koydum ve kendime birde şekersiz yorgunluk kahvesi yaptım ;)

Kızlar merhaba,

Canım bence evdekine odaklan ;) bozulduysa bile hiç canını sıkma aynı marka almaya çalış gerçi farklı da olsa evdeki aç karnına ve çamaşırlarla olacağı için daha gerçekçi bence ;) sonuçta orada kıyafetlerle tartılıyorsun ;)

Evettttttttt gelsin Motivasyon Grubumuza :KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71:

11825764_1017466891627598_8124334113771341846_n.webp
7b606767a7ebc1f832b1cd29206dc799.webp
s-74ea8b57161b6990f4733af669f69b73314e18e8.webp

Back
X