• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Slm kizkız nasılsınız.
Diyet nasıl gidiyor diye sordugunuzu duyuyorum yada duymuyorum yada duymazdan geliyorum. Bu aralar çok yorgunum mutfak masasına başımı koyup uyumuşum dusunun

kızlar herkese iyi akşamlar eve yeni geldim yoğun bir düngü yazamadım hiç . bir de moralimi bozan bir kaç durum oldu iştahım kaçtı bir şey yiyemedim şimdi hafif bir şeyler yicem . çevremdeki insanlar beni niye sürekli demoralize ediyo .bu olaylara duyarsızlaşmak istiyorum artık

İyi akşamlar kızlar ben yine dağıttım kendimi dün de buraya hiç uğrayamadım bugün de okumak için ceptem girdim inanın güzel bir menü yazamayacağım için hiç yazasım gelmiyor. 5te 5i yine bozdum üç gün dayanamıyorum ki devamı düzenli gelsin:(
Akşam geç geldim eve ve yolda gelirken bir simit alıp geldim eve oturdum onu yedim peynirle:( moralim bozuk hiçbir şey yapasım yok bulaşıkları makineye dizmek bile içimden gelmiyor ev berbat halde vs vs. Su içmeye çalışıyorum yatana kadar bari o olsun diye.

Selamın aleyküm kızlar ♡♡♡♡

Herkese hayırlı geceler ;)

Eşimden laptopu kurtaramayacagimi anlayınca bari cepten gireyim dedim :D :D

Çok yoğun ve kosturmacali bir günü şükür bitirebildim ;)
Şimdi de yeşil çayımı içiyorum;)

Evdeki hayin köfteler dondurma alıp bir güzel karşımda yediler :D :D :D
Bir ara benimde şeytana uyasim geldi de şükür arkadaşlarım whatsuppdan aman boşver yeşil çay iç dediler de sağlam durabildim ;)
Gerci yazın haftada 1 kere de olsa 2 TOP meyveli dondurma veriyor ama onay almadan yemek istemedim ;)

Kaptanım saçların güzel oldu mu :KK66:

Hesapta yarın kestirecektim de belki o bile ertelenir Arkadaşın işi varmış ayarlayabilirse beni kendi kuaforune götürecek ;)

İyi akşamlar kızlar ben yine dağıttım kendimi dün de buraya hiç uğrayamadım bugün de okumak için ceptem girdim inanın güzel bir menü yazamayacağım için hiç yazasım gelmiyor. 5te 5i yine bozdum üç gün dayanamıyorum ki devamı düzenli gelsin:KK43:
Akşam geç geldim eve ve yolda gelirken bir simit alıp geldim eve oturdum onu yedim peynirle:KK43: moralim bozuk hiçbir şey yapasım yok bulaşıkları makineye dizmek bile içimden gelmiyor ev berbat halde vs vs. Su içmeye çalışıyorum yatana kadar bari o olsun diye.

Canım sakin moralini bozma yarın hiç bir şey yok gibi devam et ;) suyu bol tut insallah yinede eksi göreceksin; )

Bu arada bugün Anneme eşimin saçlarını kestiğini söylemedim :KK70: hatun birşey demiyordu ama bekarken hep aman uzun saçlı olmasında damatlık der dururdu istemediği ot dibinde bitince tövbe bir daha kimseyi kinamayacagim sonradan da olsa olabiliyormus demişti bir keresinde :KK70: :KK70: :KK70:

Havuz dönüşü kızın çantasını balkondan salarken eşime sen arabadan inip al dedim :KK70: Anam bir hoşuna gitti Annemin eşimin saç traşı :KK70: Kadın 2ci kattan ay çok güzel oldu diyip diyip durdu :D
Sanırım en çok Annemin hoşuna gitti :D gerçi benimde gözüm alıştı eşimde ilk şoku atlattı artık oda beğeniyor :D

Canım benim ki çocuk oldu 2yasinda çok şükür
2yas sendromunu harfiyen yasiyoruz
Masallah canim evet seninki buyumus artik 2 yastan sonra rahat edersin diyorlar kandiriyorlar mi beni haha annelik zor is ama dunyanin en guzel duygusu

kızlar herkese iyi akşamlar eve yeni geldim yoğun bir düngü yazamadım hiç . bir de moralimi bozan bir kaç durum oldu iştahım kaçtı bir şey yiyemedim şimdi hafif bir şeyler yicem . çevremdeki insanlar beni niye sürekli demoralize ediyo .bu olaylara duyarsızlaşmak istiyorum artık
Ben de oyleyim canim takma demek cok gercekci olmuyor ben de taktiysam bir olaya hemen kendime gelemiyorum maalesef ..umarim bir an once nesen yerine gelir

İyi akşamlar kızlar ben yine dağıttım kendimi dün de buraya hiç uğrayamadım bugün de okumak için ceptem girdim inanın güzel bir menü yazamayacağım için hiç yazasım gelmiyor. 5te 5i yine bozdum üç gün dayanamıyorum ki devamı düzenli gelsin:KK43:
Akşam geç geldim eve ve yolda gelirken bir simit alıp geldim eve oturdum onu yedim peynirle:KK43: moralim bozuk hiçbir şey yapasım yok bulaşıkları makineye dizmek bile içimden gelmiyor ev berbat halde vs vs. Su içmeye çalışıyorum yatana kadar bari o olsun diye.
Al benden de o kadar benim de hicbirsey yapasim yok mevsim gecisi diye mi bilmiyorum ama bu ara cok fazla oluyor

Merhaba bugunku menum
Sabah türk kahvesi 8 zeytin 1 yumurta ve domates salatalik 1 dilim Tam Buğday eekmeg
Ara 2 cay
Öğlen galeta bir yumurta cay
Aksam biraz fazla kacti bol karnabahar 4 yk güveç 1 dilim Tam Buğday eekmeg
Toplam 1000 kalori 15 bardak su
Yarim saat yuruyus

Merhaba bugunku menum
Sabah türk kahvesi 8 zeytin 1 yumurta ve domates salatalik 1 dilim Tam Buğday eekmeg
Ara 2 cay
Öğlen galeta bir yumurta cay
Aksam biraz fazla kacti bol karnabahar 4 yk güveç 1 dilim Tam Buğday eekmeg
Toplam 1000 kalori 15 bardak su
Yarim saat yuruyus
Canım menun gayet iyi sporda yapilmya daha ne olsun ;))

Selamın Aleyküm kızlarr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Herkese hayırlı sabahlar :KK68:

Dün baya yorulmuşum sanırım yattığım gibi uyumuşum ;)
Bugün hesapta kuaföre ordan da bir arkadaşa toplanacaktık ama ev sahibinin babasının doktor kontrolü öne alınınca mecbur iptal etmek zorunda kalmış ;)
Beni kendi kuaförüne götüren arkadaşda bir kaç yere uğrayacağım araya kuaförü sıkıştırırız diyince aman boşver başka zaman kestiririm acelesi yok sen işlerini hallet fırsat o fırsat dedim ;)
Aslında çok heveslenmiştim de şimdi hatun zaten çok yoğun bari bende ona iş çıkarmıyayım dedim ;)

Dün çok fazla sıkıntı olmasın diye hiç su içmedim desem yeridir o yüzden bugün yarın çok çok dikkatli olmam lazım su açısından ;)
Malum idrarın renginden anlaşılıyor suyun yeterli olup olmadığı ( ne kadar koyu o kadar yetersiz, ne kadar açık renkse o kadar iyi ;)

2 iyiymiş ya :) ah bizim daha çooook var ikiye. Şu uykusuz geceler bir bitse :KK43:

Ahhh ahhhh diyorsun şimdi de ilerde de keşke hep ufak kalsalardı diyeceksin :D :D :D
Biz ufakken Annem bir gün bizden daha büyük çocukları olan bir arkadaşına ay keşke büyüselerde dertleri bitse demiş ( tabi biz 11 ay arayla doğduğumuz için ikizlerden pek farkımız yokmuş )
Anneme Arkadaşı da aaaa yat kalk birde 3 göbek at çocuklar büyüdükçe dertleri de büyüyor demiş :KK48:
Tabi Annem zamanla anlamış hatta banada aynı sözü bir gün söylendiğimde söylemişti de hakikaten şimdi bende diyorum aman büyüdükçe dertleri büyüyor :D :D :D

Günaydın kızlar bu sabah kalktım yine çok erken şimdi bir latte yapacağım. Ama canım resmen çikolatalı pasta istiyor.:işsiz: Sabah sabah noldu ki :deli:

Aman canım gözünü seveyim sakın yeme ;) tarçınlı süt iç kayısı falan ye ;) inan bir anlık birşeydir o geçer birazdan ;)

Ahhh ahhhh diyorsun şimdi de ilerde de keşke hep ufak kalsalardı diyeceksin :KK70: :KK70: :KK70:
Biz ufakken Annem bir gün bizden daha büyük çocukları olan bir arkadaşına ay keşke büyüselerde dertleri bitse demiş ( tabi biz 11 ay arayla doğduğumuz için ikizlerden pek farkımız yokmuş )
Anneme Arkadaşı da aaaa yat kalk birde 3 göbek at çocuklar büyüdükçe dertleri de büyüyor demiş :KK48:
Tabi Annem zamanla anlamış hatta banada aynı sözü bir gün söylendiğimde söylemişti de hakikaten şimdi bende diyorum aman büyüdükçe dertleri büyüyor :KK70: :KK70: :KK70:

Aman canım gözünü seveyim sakın yeme :KK66: tarçınlı süt iç kayısı falan ye :KK66: inan bir anlık birşeydir o geçer birazdan :KK66:
Yermiyim kız hiççç bu cuma güzel eksi göreceğim bi defa ben tartıda ;)

Ahhh ahhhh diyorsun şimdi de ilerde de keşke hep ufak kalsalardı diyeceksin :KK70: :KK70: :KK70:
Tabi Annem zamanla anlamış hatta banada aynı sözü bir gün söylendiğimde söylemişti de hakikaten şimdi bende diyorum aman büyüdükçe dertleri büyüyor :KK70: :KK70: :KK70:

Aman canım gözünü seveyim sakın yeme :KK66: tarçınlı süt iç kayısı falan ye :KK66: inan bir anlık birşeydir o geçer birazdan :KK66:
Eyvah eyvah desene büyüdükçe başa bela bunlar:KK53::KK53: iki küçük canavar :KK45::KK45:

Yermiyim kız hiççç bu cuma güzel eksi göreceğim bi defa ben tartıda :KK66:

:21::21::21::21::21: İnşallahhhhhhhhhh hepimiz bol bol eksi görürüz ;)
Benim şu dirençde kırılmıştır inşallah da bende artık şu 7leride görürüm yaza kadar ;)

Eyvah eyvah desene büyüdükçe başa bela bunlar:KK53::KK53: iki küçük canavar :KK45::KK45:

İnsan evladının tatlı belaları onlar :D
Hani derler ya atsan atılmaz satsan satılmaz :D bizimkilerde o hesap ;)
Benim büyük 17 yaşında ya o bu ara Üniversite öncesi bütün gün çizimlerle boğuşurken bir yandan da Üniversite hakkında bizimle konuşuyor ;) bazen daralınca hemen başlıyor yok ben onu okumayacağım bunu okuyacağım diye :D bütün gün aynı şeyleri dinlemek bazen insanı deli ediyor :D
Ufaklık desen ondan beter daha şimdiden ileride nasıl bir kına, nişan ve düğün yapacağının hayalini kuruyor :D
Bir yere gidince benim hiç kıyafetim yok diye ağlıyor :D ki dolap dolup taşıyor :D ama aynı şeyleri giymek istemiyormuş :D
Aralarında 10 yaş var ama bazen okadar çok kapışıyorlar ki sanırsın yaşıtlar ( benim ufak özellikle çok fena hakkın yok beni ezmeye diye isyan ediyor :D )

Evlendiklerinde kurtulacağım diye hayal kurarken Annem o hayallerimi de yıktı :D sanıyormusun ki kurtulacaksın aksine bu seferde ne yer ne içer aman hastamı oldu falan diye düşüneceksin diyor :D
Yaaa deme öyle demeee diyorum nasıl gülüyor :D

Akşama kayısı cayıda içerim . Bu 2 gün daha dikkatli diyeti yapıyorum . Nedeni misafirim Yok bu aralar :)

Misafir olunca düzen bozuluyor evet...

Kizlar sabah 2 yumurta ile sogan biberla salcayla karisik omlet yaninda 1.5 tam tahil ekmegi rezene cayi

Ara 2 tane kivi

Akdam 5 yk makarna 5 yk corba 1 tb ekmegi bir isirik süt dilimi yarim mandalina

2 litre su
Yarim saat dans

Kizlar hic doymadim insallah akşama kadar acliktan bayilmam çünkü acim hala doymadim :/

Protein yoğurt salata ekle menüne.
Onlar geç acikmani sağlar.
Et türü yoksa peynir yahut lor Yemen bile etkili.
Canım benim ki çocuk oldu 2yasinda çok şükür
2yas sendromunu harfiyen yasiyoruz

Sendromunu yisinler onun :)

Slm kizkız nasılsınız.
Diyet nasıl gidiyor diye sordugunuzu duyuyorum yada duymuyorum yada duymazdan geliyorum. Bu aralar çok yorgunum mutfak masasına başımı koyup uyumuşum dusunun

Kolay gelsin canım.
Bozmamaya dikkat etmeye çalış lütfen. .

Keşke duyarsız olabilsek ben de çok isterim .

Bence 5 te 5 yapma artık.
Sen zaten kilo verebiliyorsun takılma falan yok. Neden eziyet ediyorsun kendine.

Bu arada bugün Anneme eşimin saçlarını kestiğini söylemedim :KK70: hatun birşey demiyordu ama bekarken hep aman uzun saçlı olmasında damatlık der dururdu istemediği ot dibinde bitince tövbe bir daha kimseyi kinamayacagim sonradan da olsa olabiliyormus demişti bir keresinde :KK70: :KK70: :KK70:

Havuz dönüşü kızın çantasını balkondan salarken eşime sen arabadan inip al dedim :KK70: Anam bir hoşuna gitti Annemin eşimin saç traşı :KK70: Kadın 2ci kattan ay çok güzel oldu diyip diyip durdu :KK70:
Sanırım en çok Annemin hoşuna gitti :KK70: gerçi benimde gözüm alıştı eşimde ilk şoku atlattı artık oda beğeniyor :KK70:

Hahaha çok güldüm ..
Damatlık :))

Back
X