• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Sansadun evde hersey bitmisti eşimden disaridan yemek yollamasini istedim oda sarji bittigi icin mesajımı okuyamamaistu kaldi oyle ne yemek var ne atistaliracagim birsey bende oyle ac acima kaldim
Azimli ol dayan incecik olcan cnm . Aklına bunları getir . Acıkınca bol bol su iç . Ben öyle yapıyorum

Misafir olunca düzen bozuluyor evet...

Protein yoğurt salata ekle menüne.
Onlar geç acikmani sağlar.
Et türü yoksa peynir yahut lor Yemen bile etkili.

Sendromunu yisinler onun :)

Kolay gelsin canım.
Bozmamaya dikkat etmeye çalış lütfen. .

Keşke duyarsız olabilsek ben de çok isterim .

Bence 5 te 5 yapma artık.
Sen zaten kilo verebiliyorsun takılma falan yok. Neden eziyet ediyorsun kendine.

Hahaha çok güldüm ..
Damatlık :))

Hava guzel gozukuyor ama camdan bakinca baya bir esiyor bende goylturup goturmemekte kararsizim acikcasi
Günaydın kızlar
Bugün hava çok güzel öğleden sonra kızımla dışarı cikariz

Evi topluycam kızıma yayla çorbası yapıyorum şuan favori corbalarindan bı bu digeri arpa şehriye çorbası mercimek çorbası sevmiyor

Kizlar sabah tartiya baktim inanilmaz degisim var 6 gunde bukadar etki etmesi normal mi.

eskiden bir bardak bile su icmeyip simdi full su icmemin, sonra her dakika birseyler yerken suan az ve elimden geldiğince dengeli beslenmemin, regl olup fazlaliklari atmamin ekstra dans etmemin faydasini bu kadar erken gormek munkun mu acaba

Selam kizlar bugune cok enerjik basladim sabah kalkae kalkmaz sporumu yaptim (nivea body ile dinamik sabahlar) suyumu ictim guzelce kahvaltimi yaptim camasir yika as evi topla yemekleri hazirla bebisle uvras bebisi uyut gun nasil bitiyoe anlamiyorym ben.
Hava xok guzeldi ama bulutlandi mi sanki ne olursa olsun oglusumu alip cikcaz disari insallah...cocuk bunaliyor evde

Günaydın kızlar
Bugün hava çok güzel öğleden sonra kızımla dışarı cikariz

Evi topluycam kızıma yayla çorbası yapıyorum şuan favori corbalarindan bı bu digeri arpa şehriye çorbası mercimek çorbası sevmiyor
Biz de cikicaz insallah canim guzel havadan yararlansinlar

Kizlar sabah tartiya baktim inanilmaz degisim var 6 gunde bukadar etki etmesi normal mi.

eskiden bir bardak bile su icmeyip simdi full su icmemin, sonra her dakika birseyler yerken suan az ve elimden geldiğince dengeli beslenmemin, regl olup fazlaliklari atmamin ekstra dans etmemin faydasini bu kadar erken gormek munkun mu acaba
Ne kadar gitmis canim

H helopini M Meryem1306 Nana929 Nana929
missERE missERE S sevil4321 mavimli mavimli kittenlove kittenlove

Bugün sesiniz cikmamis napıyorsunuz bakiyim arada yazın kızlar

Unuttuğum varsa affola bugün yazmayanlar
Ay benim yetistirmem gereken siparisler vardi onlarla ugrasiyodum iki gundur yazamadim. Cok sukur ikitanesi bitti biri kaldi. Artik moladayim bugun almicam elime hicbisey.
Dunki menumde pek ekstrem bisey yoktu. Dengeli gittim ama suyu az icmistim. Bakalim artik bugun de su ana kadar iyi gitti aksam yemegini de yiyip bildiririm.

Benimkiler ikiz canım bir biri uyanıyor bir diğeri, bütün gece ayaktayım sanki. En az 6 kere kalkıyorum :KK43:
Allah yardımcın olsun canım benim kızım tüp Bebek iki embriyo transferi oldu biri tuttu keşke ikiz olsaydı diyorum

Kışın tekrar deniycez kızıma kardeş istiyoruz inş olur

Back
X