• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Oryantel icin internetten oryantel dansi acip kalcayi bol bol kivirip salliyosun :KK70: benim kalca basen problemim var ondan regl olnasaydim kalca bacak egzersizi yapiyorim ama regl bitsin sonra devam edecegim
menü güzel pilav için bir sınır söylüyolardı ama hatırlamıyorum on bir şey diyemem :) oryantal için napıyorsun

İyi akşamlar kızlar dünden beri biraz canım sıkkındı stresliydim uğrayamadım buraya. Bugün yine bir sunumum vardı akşam 4 gibi başlayınca geç bitti geç döndüm eve.
Menü: sabah kahve ve çayla geçti.
Öğle peynirli sandviç ve ayran.
Akşam yemeğinde dışardaydım üç parça tavuk ızgara ve bir kase salata.
ay benim de haftaya büyük bir sunuum var hemde ingilizce var mı önerilerin bana :)menün güzel bu arada sen sabahları genelde kahveyle geçiriyosun zaten ona bişi demiyorum ama yapabilrsen prtein eklemeye çalış tabi

ben de menümü yazayım hemen

sabah : 2 dilim kepek ekm.
2 dilim peynir
2 dilim domates
yeşil çay

ara : yarım simit
küçük boy latte

akşam : akşamı daha yemedim kepek ekmeğine ton balıklı sandviç mi yapsam diyorum en uygun o olur heralde şuan saatte geç oldu ama karar veremedim
spor : 30 dk yürüyüşüm var .
su : malesef az unuttum yoğunluktan 1 lt bile olmadı
yalnız sabah asıl yediğim şeyi yazmamaşım onla duramam ben zaten yumurta yedim sahanda :D :D

ben de menümü yazayım hemen

sabah : 2 dilim kepek ekm.
2 dilim peynir
2 dilim domates
yeşil çay

ara : yarım simit
küçük boy latte

akşam : akşamı daha yemedim kepek ekmeğine ton balıklı sandviç mi yapsam diyorum en uygun o olur heralde şuan saatte geç oldu ama karar veremedim
spor : 30 dk yürüyüşüm var .
su : malesef az unuttum yoğunluktan 1 lt bile olmadı
Ben de suyu hep az içiyorum oysa en önemlisi :(

iyi akşamlar arkadaşlar:KK68:
gezmekten fırsat bulup gelemedim.
kusura bakmayın.
diyet tam gaz devam ama.
ablamdada bozmadım bu defa.
zaten yeğenimle aynı diyeti uyguluyoruz.
sorun olmadı yani.
bu akşamda leslie 3 mil yaptım.
menümüde paylaşayım hemen
sabah
50 gr.beyaz peynir
5 zeytin
iki haşlanmış yumurta birinin sarısını yemiyorum
bol yeşillik domates
öğlen
zeytinyağlı kabak yoğurt
ara
çilek süt
şekersiz nescafe
akşam
tavuk sote
yeşil salata
8.5 gibi bitti yemeğim
bu saatten sonra sadece su.
yeşil çay içiyorum şimdide 2 kupa
suyumda 2 litre oldu bu saate kadar:KK6:

iyi akşamlar arkadaşlar:KK68:
gezmekten fırsat bulup gelemedim.
kusura bakmayın.
diyet tam gaz devam ama.
ablamdada bozmadım bu defa.
zaten yeğenimle aynı diyeti uyguluyoruz.
sorun olmadı yani.
bu akşamda leslie 3 mil yaptım.
menümüde paylaşayım hemen
sabah
50 gr.beyaz peynir
5 zeytin
iki haşlanmış yumurta birinin sarısını yemiyorum
bol yeşillik domates
öğlen
zeytinyağlı kabak yoğurt
ara
çilek süt
şekersiz nescafe
akşam
tavuk sote
yeşil salata
8.5 gibi bitti yemeğim
bu saatten sonra sadece su.
yeşil çay içiyorum şimdide 2 kupa
suyumda 2 litre oldu bu saate kadar:KK6:
Menunuz güzel ve sağlıklı inş daha sık görürüz seni paylaşımda ;))

Birbuçuk gitmis
gecen hafta 73.8 iken bu sabah 72.1 ciktim tartida
Aynen canim gidebilir yigun odem sonrasi dikat edince gidiyor o kadar hep boyle devam eder ins

Valla sorma ben koli açıyorum :KK43: bütün gündür ayıklama ve yerleştirme işi yapıyorum
Sende tasindin sanirim canim ben de kismetse tasincam birkac gune
Benimkiler ikiz canım bir biri uyanıyor bir diğeri, bütün gece ayaktayım sanki. En az 6 kere kalkıyorum :KK43:
Allah yardimcin olsn cnm ben de cok sik kalkiyorum disimiz cikcak heraldr gerci bem digdugundan beri uykuya hasretim
erken vakitte daha çok eksi görüyorsun zaten ne kadar gördün bilmiyorum ama ben haftada 1.5 veriyodum 70 kiloya yakınken şimdi yarım kilo versem havalara uçuyorum :)
Al benden de o kadar :)

Bugunkl menum
Kahvalti
1 yumrta 2 domates cok az kasarla menemen
10 zeytin
2 cok tahilli ekmek
Ogle
Yine yumurtali esmer bulgur
1 b ayran
Aksam
1 kase mantar corbasi
1 b ayran
Bu hafta bulgur agirlikli gittim bakalim ne durumdayim cuma insallah en azindan bir 400gr gitsin lutfeeen yarin cok guzel bir menu belirlemem lazim ki cuma motive olayim iyicee

@helopini M Meryem1306 @melek929
missERE missERE @sevil4321 mavimli mavimli kittenlove kittenlove

Bugün sesiniz cikmamis napıyorsunuz bakiyim arada yazın kızlar

Unuttuğum varsa affola bugün yazmayanlar
Selam kizlar, bu hafta tasinma isleriyle ugrasiyorum hatta pazartesi tartisina da katilamadim, nakliyecilerin esyalarimin bir kismini kaybetmesi sebebiyle toparlanamadim bir turlu, ona kosturmaktan telefonu elime de alamadim, bi de benim sipa yeniden emmeye karar verdi, bi de onunla ugras derken nasil aksam oluyo nasil sabah oluyo anlamadim.. simdi bir kosu mesajlari okuyup geliyorum inanin iki gundur ne yedigimi bilmiyorum iki gunluk liste vermesem olur mu? Insallah yarin tam listeyle burdayim .

Bu hafta listede miyim arkadaslar?

Selam kizlar, bu hafta tasinma isleriyle ugrasiyorum hatta pazartesi tartisina da katilamadim, nakliyecilerin esyalarimin bir kismini kaybetmesi sebebiyle toparlanamadim bir turlu, ona kosturmaktan telefonu elime de alamadim, bi de benim sipa yeniden emmeye karar verdi, bi de onunla ugras derken nasil aksam oluyo nasil sabah oluyo anlamadim.. simdi bir kosu mesajlari okuyup geliyorum inanin iki gundur ne yedigimi bilmiyorum iki gunluk liste vermesem olur mu? Insallah yarin tam listeyle burdayim .

Bu hafta listede miyim arkadaslar?
Esyalarinin kaybolması gerçekten çok can sıkıci
Bulundumu peki

Kizimi 19aylikken kestim yemek yemiyordu emzik niyetine emiyordu kestim gece uykusu düzeldi artık gece hiç uyanmiyor

Ama çok pişman oldum ikimiz icinde zor bi surecti memeden kesmek
yalancı emzik alıyor uyurken onu ne zaman bırakacak bilmiyorum

Menunu yarın paylasirsin sıkıntı olmaz canım sonuçta tasinma telasin varmış
oynakbasi34 oynakbasi34 listeye giriyormu arkadasimiz banu abla

@helopini M Meryem1306 @melek929
missERE missERE @sevil4321 mavimli mavimli kittenlove kittenlove

Bugün sesiniz cikmamis napıyorsunuz bakiyim arada yazın kızlar

Unuttuğum varsa affola bugün yazmayanlar

Cok uzgunum daha yeni gördüm çocuk uyumadan giremiyorum malesef hala daha uyumadi gerci Neyse bugunku menumu anca yaziyorum
Sabah türk kahvesi 8 zeytin 1 yumurta ve domates salatalik 2 dilim Tam Buğday eekmeg
Ara 2 cay
Öğlen 4yk yogurt salata 3 yk güveç 1 dilim Tam Buğday eekmeg
Ara 2 cay
Ara közlenmiş biber konserve coooook yedim
Toplam 800kalori 15 bardak su ve yarım saat yuruyus

Aynen canim gidebilir yigun odem sonrasi dikat edince gidiyor o kadar hep boyle devam eder ins

Sende tasindin sanirim canim ben de kismetse tasincam birkac gune

Allah yardimcin olsn cnm ben de cok sik kalkiyorum disimiz cikcak heraldr gerci bem digdugundan beri uykuya hasretim

Al benden de o kadar :)
Valla kolaylıklar dilerim bu taşınma işi çok zor :( gerçi bizim çok ıvır zıvır eşyamız var en az 50 kutu koli var yani :( hurçlar da cabası.

Cok uzgunum daha yeni gördüm çocuk uyumadan giremiyorum malesef hala daha uyumadi gerci Neyse bugunku menumu anca yaziyorum
Sabah türk kahvesi 8 zeytin 1 yumurta ve domates salatalik 2 dilim Tam Buğday eekmeg
Ara 2 cay
Öğlen 4yk yogurt salata 3 yk güveç 1 dilim Tam Buğday eekmeg
Ara 2 cay
Ara közlenmiş biber konserve coooook yedim
Toplam 800kalori 15 bardak su ve yarım saat yuruyus
Ben de közlenmiş biberi çok severim ;)

Back
X