• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

günaydın kızlar işe başlamadan hemen kilomu yazayım çünkü cuma günü iş çok toplantı var vs akşama kadar uğrayamam.
geçen hafta: 65,1
güncel:65,2
100gram fazla :(
yarım yamalak da olsa diyet yapmıştım ama demek işe yaramamış.

Selamlar kizlarr hayirli geceler :)

Menu bildirimi menu bildirimi

Sabah 9.30: bir haslanmis yumurta 5 tane zeytin

Ara 12.30: bir kase yogurt

Oglen 16.00: et lavas durum :oha: (sehirler arasi yolculukta esim ismarladi insallah tartiya yansimaz:KK1:)

Aksam 19.00: bir kase tarhana corbasi, 5-6 parca haslanmis tavuk (toplan bir avuc ici kadar)

Yatgeberlik 21.30: minnak bir kase sutlac

Tasinmak zor zanaatmis arkadaslar hele ki cocukla tasinmak daha da zormus, yarin sabah tarti gunu insallah guzel bir rakam gorurum :KK43:

Taşınma şehirlerarası mı. ?
Çok kolay gelsin.

Kizlar insallah yarin cuma birincisi oluruz :KK36:

Ilk 3 te olmak büyük başarı her üye en az yüzde bir getirmeli ki olsun.
Inşallah oluruz canım.

Günaydın kızlar tartıldım ve sonuçtan çok memnunum şükür.
77,4 çıktım. Kaptanım oynakbasi34 oynakbasi34 beni listeye alabilirsin :KK66:

Çok sevindim gerçekten. .
70 ler ne zor gelmişti dimi canım :)
Hadi bakalım 60 lara ne kaldı

Günaydın güzeller hayırlı cumalar. Nasılsiniz. Bu hafta 78.2 yi görünce 2 gündür kendime ayar çektim. Bugün ki kilom 76.1 geçen hafta kaçtı acaba ?

Vaaay sağlam ayar cekmissin :)

Gecen hafta kactin canim

77.3/76.1/1.2/%1.55
Harikasin valla tebrik ediyorum canim
günaydın kızlar işe başlamadan hemen kilomu yazayım çünkü cuma günü iş çok toplantı var vs akşama kadar uğrayamam.
100gram fazla :KK43:
Olsun bazen olabiliyor boyle dikkat etsek bile haftaua guzel bir eksiyle gelirsin insallah
Gününüz aydın olsun
Hayırlı cumalar
Senin de canim sana da hayirli cumalar

Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Herkese hayırlı sabahlar ve hayırlı cumalar :KK68:
Rabbim şu mübarek günün hürmetine bizlere gönlümüzden geçenleri hayırlı olarak nasip eder inşallah .....Aminnnnnnnnnnn

:KK48::KK48::KK48::KK48: Hadi hadi merakla sonuçlarınızı bekliyorum :21:

Kızlar benim bu hafta 100 gr gittiğine bakmayın valla Pazar sabahı gördüğüm rakamı sizlerde görseydiniz :oha: olurdunuz :KK70: :KK70: :KK70:

Nasıl cins bir bünyem varsa cumartesi şehir dışına gitip gelmem bana pazar sabahı +2,5 kg olarak döndü ve tabiki bu haftaki bütün çabam o artıyı atmak için olmuş oldu :KK66: gerçi çok pis gaza geldim bundan sonra suyumu çok daha fazla ve dikkatli tüketeceğim ki çabalarım eksiler için olsun artıları atmak için değil :KK20:

Umarım herkes çok çok güzel eksiler görür :KK66:
Bu arada @perihan00 sağ sağlim İstanbula geldi ve herkes çok selamı var :KK66: Kızının düğün hazırlıkları için koşturmacada olduğu için ancak bana bildirimini yapabildi cepten :KK66: Onuda izne ayırıyorum kendi isteği üzerine ki aklı bizlerde kalmamış olsun :KK66: İnşallah bomba gibi bir dönüşü olacaktır ve döndüğünde onuda buradan telli duvaklı mezun edeceğiz :KK70: darısı başıma çok aminnnnnnnn :KK70:
Gunaydin hayirli cumalar kaptan bence gayet iyi bir performans haftaya cok daba iyi olcaktir

Bizimde ismimiz istede olsun ama :/
Ne zaman giriyorsun sen canim

Gunaydin kizlar hayirli cumalar evimde son gunlerim biraz buruk biraz da heyecanliyim bu aksamdan itibaren koliye diger evi temizlsmeye vs basliyoruz insallah pazar tasincaz.beni birkax gun goremezseniz merak etmeyin
Bu gece oglum bna acidi galiba az uyandi ve hala uyuyor ben sokkkk
Normalde en gec 7de kesin kalkis yapiyoruzz ruyamda da 2 alt disi cikmisti hayirdir insallah
Daha tartilmadim cok heyexanliyim insallah eksi gorurum

Gunaydin kizlar hayirli cumalar evimde son gunlerim biraz buruk biraz da heyecanliyim bu aksamdan itibaren koliye diger evi temizlsmeye vs basliyoruz insallah pazar tasincaz.beni birkax gun goremezseniz merak etmeyin
Bu gece oglum bna acidi galiba az uyandi ve hala uyuyor ben sokkkk
Normalde en gec 7de kesin kalkis yapiyoruzz ruyamda da 2 alt disi cikmisti hayirdir insallah
Daha tartilmadim cok heyexanliyim insallah eksi gorurum

Sende mi taşınıyorsun.
Kolay gelsin canım.
8.takım seferi :)

***8. Takım 560.Etap***

Oynakbasi34 ( 87,1 / 87/ 0,1 / 0,12 % )
perihan00 ( 58,1 / / / % ) Sabit, üye izne ayrılmak istiyor ( 1.Hakkı )
helopini ( 65,1 / / / % )
catterflym ( 68,6 / / / % )
MRTMUHASEBE ( 71,5 / / / % )
glsbrs ( 61,7 / / / %)
Eddoras ( 77.5 / / / % )
kittenlove ( 61,4 / / / % )
mavimli ( 81 / 77,4 / 3,6 / %1,11 ) 557. Etapta izne ayrılan üye döndü, yüzdesi 4e bölündü

8.Takım Ortalaması: %

Bizimde ismimiz istede olsun ama :/

Kuzu listeye alacağım da bilgilerine bakıp eksikleri tamamlayacağım :KK66: hedefin kaç kuzu ona göre yazayım :KK66:

Aldım gitti ve süper bir sonuçla döndün :KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:

77.3/76.1/1.2/%1.55

Harikasın canım :KK66: aynen devam :KK66:
İnşallah ikimizde hatta hepimiz her hafta çok daha güzel rakamlar görürüz :KK66:

100gram fazla :KK43:

Canım bir kere daha mı tartılsan o 100 gr sabah şişliğinden olmasın :KK66: İmkanın yoksa bu şekilde yazarım sıkıntı yok 100 grın lafı olmaz :KK66:

Son düzenleme:
Yaaaa LargeGeminiiii kızzzzzzzzz sen geçen cuma bildirim yapmamışsınnnnnnnnnn :mad::mad::mad::mad::mad:

Ne güzel bu hafta dahil olursun diyordum ama haftaya kaldı çünkü malum yeni üye muamelesi olacak 3.cu cuma bildiriminde ancak alabiliyorum ve daha 2 hafta olmuş :işsiz:
Kuzum o zaman haftaya seni dahil edeyim de diğer kaptanlarla papaz olmayayım :(

***8. Takım 560.Etap***

helopini ( 65,1 / 65,2 / + 0,1 / - 0,15 % )
MRTMUHASEBE ( 71,5 / / / % )
glsbrs ( 61,7 / / / %)
Eddoras ( 77.5 / / / % )
mavimli ( 81 / 77,4 / 3,6 / %1,11 ) 557. Etapta izne ayrılan üye döndü, yüzdesi 4e bölündü

Gunaydin hanimlaar dun giremedim aksama kadar hastanedeydim kp hastaydi da onunla ugrastik. O yuzden ayakustu atistirarak gecti gunum su da icemedim dogru duzgun. O yuzden menuyu hic yazmiyim.
Kilo bildirimimi yapayim hemen.
Baslangic kilom: 124.400
Gecen hafta:122.00
Bu hafta:121.00
Giden.1 kilo

***8. Takım 560.Etap***

helopini ( 65,1 / 65,2 / + 0,1 / - 0,15 % )
MRTMUHASEBE ( 71,5 / 72,3 /+ 0,8 / + 1,12 % )
glsbrs ( 61,7 / / / %) Bildirimsiz izne ayrıldı ( 1. izin hakkı )
Eddoras ( 77.5 / / / % )
mavimli ( 81 / 77,4 / 3,6 / %1,48 ) 557. Etapta izne ayrılan üye döndü, yüzdesi 3e bölündü
sevil4321 ( 122 / 121 / 1 / 0,82% )
Yeni üye, Başlangıç tarihi 22 Şubat, Başlangıç 124,4 kg, Hedef 99

Son düzenleme:
Back
X