• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

glsbrs glsbrs Canım sanırım yine çok yoğunsun diye uğrayamadın o yüzden bildirimsiz izne ayırıyorum seni eğer bugün de uğrayıp bildirim yapmazsan ;) malum devamlılık esas diğer kızlara haksızlık olur birde kaptanlar isyan bayrağını ele alıp şikayet ederler valla beni Büyük patrona üye ayırıyor diye :KK43: Tamamen dönüp paylaşımda bulunabilirim dediğinde dahil olursun nasılsa ;)

Gunaydin hanimlaar dun giremedim aksama kadar hastanedeydim kp hastaydi da onunla ugrastik. O yuzden ayakustu atistirarak gecti gunum su da icemedim dogru duzgun. O yuzden menuyu hic yazmiyim.
Kilo bildirimimi yapayim hemen.
Baslangic kilom: 124.400
Gecen hafta:122.00
Bu hafta:121.00
Giden.1 kilo
Harikasin masallah diyorym

Bir kilodan fazla vermişim geçen haftadan beri.
Tebrik editorum canim

Gunaydin hanimlaar dun giremedim aksama kadar hastanedeydim kp hastaydi da onunla ugrastik. O yuzden ayakustu atistirarak gecti gunum su da icemedim dogru duzgun. O yuzden menuyu hic yazmiyim.
Kilo bildirimimi yapayim hemen.
Baslangic kilom: 124.400
Gecen hafta:122.00
Bu hafta:121.00
Giden.1 kilo

:KK9::KK9::KK9:

Kizlar simdi tartildim nasil grami gramina ayni olur ya o kadar ac yattim yok boyle birsey gerci wc gitmeden tartildim ama yine de boyle olmamaliydi :KK43:((((
Hic kilo verememisim 68.6 ciktim
Üzme kendini azimli ol . Bazen olur . Sen yine devam cnm

***8. Takım 560.Etap***

Oynakbasi34 ( 87,1 / 87/ 0,1 / 0,12 % )
perihan00 ( 58,1 / / / % ) Sabit, üye izne ayrılmak istiyor ( 1.Hakkı )
helopini ( 65,1 / 65,2 / + 0,1 / - 0,15 % )
catterflym ( 68,6 / / / % ) Sabit
MRTMUHASEBE ( 71,5 / 72,3 /+ 0,8 / + 1,12 % )
glsbrs ( 61,7 / / / %) Bildirimsiz izne ayrıldı ( 1. izin hakkı )
Eddoras ( 77.5 / / / % )
kittenlove ( 61,4 / / / % )
mavimli ( 81 / 77,4 / 3,6 / %1,48 ) 557. Etapta izne ayrılan üye döndü, yüzdesi 3e bölündü
sevil4321 ( 122 / 121 / 1 / 0,82% )
Yeni üye, Başlangıç tarihi 22 Şubat, Başlangıç 124,4 kg, Hedef 99

8.Takım Ortalaması: %

Mrb arkadaşlar
Geçen hafta 59.0
Bu gün 57.9
Bu hafta diger haftaya göre iyiyim sanki
Yaza zayıflarsam Yen'i kıyafetlerle girmek istiyorum hedefime :)

Canım haftaya sende dahil oluyorsun listeye o yüzden bu hafta daha da dikkatli devam et ki seninde listeye girişin muhteşem olsun :KK71:

Canım haftaya sende dahil oluyorsun listeye o yüzden bu hafta daha da dikkatli devam et ki seninde listeye girişin muhteşem olsun :KK71:
İşallah abla . Daha azimli ve daha aç olacağım işallah :) sayenizde hedefime yaklaşıyorum azda olsa . Cook teşekkürler kaptanım . Destek için çok teşekkürler bitanesin kaptanım

İşallah abla . Daha azimli ve daha aç olacağım işallah :) sayenizde hedefime yaklaşıyorum azda olsa . Cook teşekkürler kaptanım . Destek için çok teşekkürler bitanesin kaptanım

Ne demek canım :KK66: bizler kader arkadaşıyız ve eminim seninde buradan mezun olduğunu göreceğiz :KK66:

Kaptanim deme ya vallahi cok uzuldum hem ben demistim 74 kilo olduğumu hedefimin 69 olduğunu ayy cok uzuldum bu cuma yi dort gozle bekliyordum :KK43::KK43::KK43:
Gunaydin hayirli cumalar kaptan bence gayet iyi bir performans haftaya cok daba iyi olcaktir

Ne zaman giriyorsun sen canim

Yaaaa LargeGeminiiii kızzzzzzzzz sen geçen cuma bildirim yapmamışsınnnnnnnnnn :mad::mad::mad::mad::mad:

Ne güzel bu hafta dahil olursun diyordum ama haftaya kaldı çünkü malum yeni üye muamelesi olacak 3.cu cuma bildiriminde ancak alabiliyorum ve daha 2 hafta olmuş :işsiz:
Kuzum o zaman haftaya seni dahil edeyim de diğer kaptanlarla papaz olmayayım :KK43:

Back
X