- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Harikasin masallah diyorymGunaydin hanimlaar dun giremedim aksama kadar hastanedeydim kp hastaydi da onunla ugrastik. O yuzden ayakustu atistirarak gecti gunum su da icemedim dogru duzgun. O yuzden menuyu hic yazmiyim.
Kilo bildirimimi yapayim hemen.
Baslangic kilom: 124.400
Gecen hafta:122.00
Bu hafta:121.00
Giden.1 kilo
Tebrik editorum canimBir kilodan fazla vermişim geçen haftadan beri.
Gunaydin hanimlaar dun giremedim aksama kadar hastanedeydim kp hastaydi da onunla ugrastik. O yuzden ayakustu atistirarak gecti gunum su da icemedim dogru duzgun. O yuzden menuyu hic yazmiyim.
Kilo bildirimimi yapayim hemen.
Baslangic kilom: 124.400
Gecen hafta:122.00
Bu hafta:121.00
Giden.1 kilo
Yarın cuma olduğunu unuttum cnm . Bu aralar evde yoğunum düşün artık günleri bile karıştırmışımCuma oncesi tatlılardan gecmissin :) unsrim yarin tartiya yansimaz cnm
Üzme kendini azimli ol . Bazen olur . Sen yine devam cnmKizlar simdi tartildim nasil grami gramina ayni olur ya o kadar ac yattim yok boyle birsey gerci wc gitmeden tartildim ama yine de boyle olmamaliydi((((
Hic kilo verememisim 68.6 ciktim
Mrb arkadaşlar
Geçen hafta 59.0
Bu gün 57.9
Bu hafta diger haftaya göre iyiyim sanki
Yaza zayıflarsam Yen'i kıyafetlerle girmek istiyorum hedefime :)
İşallah abla . Daha azimli ve daha aç olacağım işallah :) sayenizde hedefime yaklaşıyorum azda olsa . Cook teşekkürler kaptanım . Destek için çok teşekkürler bitanesin kaptanımCanım haftaya sende dahil oluyorsun listeye o yüzden bu hafta daha da dikkatli devam et ki seninde listeye girişin muhteşem olsun![]()
İşallah abla . Daha azimli ve daha aç olacağım işallah :) sayenizde hedefime yaklaşıyorum azda olsa . Cook teşekkürler kaptanım . Destek için çok teşekkürler bitanesin kaptanım
HarikasınMrb arkadaşlar
Geçen hafta 59.0
Bu gün 57.9
Bu hafta diger haftaya göre iyiyim sanki
Yaza zayıflarsam Yen'i kıyafetlerle girmek istiyorum hedefime :)
Yok sehir ici hatta mahalle ici, tasindim ve gezmeye sehir disina ciktim 3gunluguneTaşınma şehirlerarası mı. ?
Çok kolay gelsin.
Gunaydin hayirli cumalar kaptan bence gayet iyi bir performans haftaya cok daba iyi olcaktir
Ne zaman giriyorsun sen canim
Yaaaa LargeGeminiiii kızzzzzzzzz sen geçen cuma bildirim yapmamışsınnnnnnnnnn
Ne güzel bu hafta dahil olursun diyordum ama haftaya kaldı çünkü malum yeni üye muamelesi olacak 3.cu cuma bildiriminde ancak alabiliyorum ve daha 2 hafta olmuş
Kuzum o zaman haftaya seni dahil edeyim de diğer kaptanlarla papaz olmayayım![]()