• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Bence de :bicak:

Bi de bugun annemlerin koyluleriyle (memleket erzurum olunca pisiler,keteler havada ucusir gunlerde) gunleri var az hasarla atlaticam insallah:dua:

Hmm çok güzel yapıyorlar gerçekten. .
Komşumuz vardı Erzurumlu yıllar yıllar önce:) yemistim ve hala tadı damağimda .

Havuzdan döndük hemen mutfağa attım kendimi oglenlik yemegimi hazirlamaya ;)
Yemeğimi de yedim şimdi de hazırlanıp bebek görmeye gideceğiz arkadaşlarla ;)
1 saat ancak oturup kalkar diye konuştuk ve özellikle yedim ki olurda birşeyler yaptıysa tokuş diye yemin etsem karnim ağrım :D

Bu arada küçük kuzum grup atladı ♡♡♡ Artık paletle yuzecekler hatta havuz çıkışı hemen gidip paletlerini de aldık kuzunun ;)

Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Herkese hayırlı sabahlar :KK68:

Çok şükür bugün de erken uyandım gerçi boynum ağrıyor ve grip olacak gibiyim ama olsun bunada şükür :KK68:
Bugün malum küçük kızın yine yüzmesi var :KK53: Öğleden sonra da bir arkadaşa toplanıp kahve içeceğiz ( 1 saatçik kalacağız sadece oda hatun 5 ay oldu doğum yapalı ama biz daha yeni toplanıp hediyelerimizi vereceğiz :KK48: )

Bu hafta Sibelin verdiği liste hoşuma gitti yine :KK66: hatta birazdan atarım buraya da hani bir görmek isteyen olursa diye :KK66: fikir olur en azından :KK66:

Birde idrar yollarımdaki sıkıntı antibiyotiği inat edip kullanmadığım için hala geçmedi :KK43: renginden anlıyor insan zaten de ağrım da var hafif böbreklere doğru :KK43:
Neyse bugün harfiyen beslenmeye uyup bol su içiyorum sonrada şu kullanmadığım antibiyotiği de kullanmaya başlıyorum :KK66: İlaç sevmiyorum diye diye kendimi daha çok hasta edeceğim yoksa :KK66:

Kız bir yere gittiğim yok sadece adım listede geçmeyecek yoksa beni kapıdan kovsalar bacadan koşarım yanınıza :KK70:

Hee dün benimde öyle birşeyler oldu :oops:
Eve gelince koca bir salata yedim sonrada dur eşimin uzun zamandır denemek istediği Japon Cheesecake inden yapayım dedim ( nette görmüştük kocaman pufuduk birşeydi :KK70: )
Tabi ben malzemeleri ekledikten sonra fark ettim içine krem şantı eklenmesi gerekirken ben Krema eklemişim :KK70:
O resimlerdeki gibi kabarmadı :KK70: hatta pişirirken kalıbı su dolu tepsiye yerleştirmişlerdi onuda yapayım derken kalıbı doğru saramamışım alüminyum folyoyla altan azda su almış :KK70: :KK70: :KK70:
Hee tadı fena değildi tabi ama istediğimiz gibi olmadı :KK70:
Neyse birde açma yapayım dedim ondada kuru maya yerine yaş maya kullandım oda olmadı :KK70: ama pişmiş mi nasıl olmuş diye bakarken 1 tanede ondan yedim :KK70:
YOk yok ben bir daha bir şey deneyemeyeceğim misafir gelmeden hele ilk kez bir şeyi hayatta denemem malzemeleri ziyan edeceğim yok :KK70: hayır güzel olsaydı da bu sefer çok güzel diye bir tane daha yerdim o yüzden iyi oldu bir yandan :KK70:
Geçmiş olsun kaptanım maydanoz suyunu denemeni tavsiye ederim . Çok iyi geliyor idrar yollarındaki intiaba. Kaynat suyunu iç kolayda yapımı

Kete nedir daha görmeden canım istedi :oha: bendeki de nasıl bir iştahsa :deli:

Bi kere tadina baksan karsi koyamazsin :)

Tabii ki unlu mamuller yetmiyor içine de unlu harç konuyor. Çifte kavrulmuş hamur diyelim :)

Unu yagla kavuruyorlar bazen ceviz fln da koyarlar ah ahh hele sicak sicak nasil yenir :D

Dun dinledim dr gune gitmeden onceevde karninizi doyurup gidin diyordu bi dene istersen

Tam bir saat yuruyus yaptim nerde kaldi karnimi doyurup gitmek :D

W7aj78.jpg

Iste karsinizda gün tabagim :D

Sizce MissERE hangisini veya hangilerini yedi?/ yemeli?

Gorelim cevaplari :)

Selamın aleyküm kızlar ♡♡♡♡♡

Herkese hayırlı günler ;)

Arkadaşlarla bebek görmeye gittik şükür sonunda ;)
Sağ Olsun önümüze tamda benim önüme daha doğrusu koca bir tabak kurupasta koydu :D ama ben bir tane bile ağzıma surmedim sadece şekersiz çayımı içip geldim uslu uslu ;)

Şimdide eve gelir gelmez ara ogunumu yapıyorum ve bir saatcikte olsa kitap okumak istiyorum ;) nasılsa yine işler her türlü olur sonrada mutfağa atarım kendimi aksamlik yemek yapmak için ;)

Geçmiş olsun kaptanım maydanoz suyunu denemeni tavsiye ederim . Çok iyi geliyor idrar yollarındaki intiaba. Kaynat suyunu iç kolayda yapımı

Ay iyi akıl ettin canım onuda yapayım biraz sonra ;)

W7aj78.jpg

Iste karsinizda gün tabagim :KK70:

Sizce MissERE hangisini veya hangilerini yedi?/ yemeli?

Gorelim cevaplari :)

Ben B diyorum :D

Merhabalar iyi haftasonları hepimize :)
Ben daha kahvaltı bile yapmadım desem :) üşengeçlikten öğlene kadar yataktan çıkmadım şimdi de hala pijamalarla tv karşısında oturuyorum ve kahvemi içiyorum. Akşama bir yemek tarifi bulursam yapıcam ama gelin görün ki battaniyenin altından çıkasım gelmiyor. Sigara kahve içince de iştahım gitti. Evden markete dahi çıkmayacağım bugün uzun zamandır haftasonları da çalışıyordum bugün ödül gibi bana. Pijamalarımı da çıkarmayacağım:)

Selamın aleyküm kızlar ♡♡♡♡♡

Herkese hayırlı geceler ;)

Büyükkız sağ olsun yine laptopa el koyunca telefona kaldım :D
Yarınki yemegimi bile yaptım aksam yemeğinden sonra ;) sonra Ayşecigimin moni moni doğum günümde hediye ettiği kitabımı sonunda baslayabildim ♡♡♡♡ çok sevdim kitabı hatta okumaya doyamadım :D
Sağ Olsun küçük kuzu isim şehir oynayalım diye tutturdu :D onunda gönlünü yaptıktan sonra kendime bitkisel çayımı yaptım ve Son ara öğün eşliğinde yine kitap okuyacağım ♡

Tabi gözüm buralarda olacak ;)

Ben daha kahvaltı bile yapmadım desem :) üşengeçlikten öğlene kadar yataktan çıkmadım şimdi de hala pijamalarla tv karşısında oturuyorum ve kahvemi içiyorum. Akşama bir yemek tarifi bulursam yapıcam ama gelin görün ki battaniyenin altından çıkasım gelmiyor. Sigara kahve içince de iştahım gitti. Evden markete dahi çıkmayacağım bugün uzun zamandır haftasonları da çalışıyordum bugün ödül gibi bana. Pijamalarımı da çıkarmayacağım:)

Amanın boşver arada biraz keyif lazım ;) Aslında bende çok isterim öyle keyif yapmayı da sağ olsun evdekiler rahat vermez :D

Gorebildigim kadariyla cogunluk cevap vermis o halde acikliyorum:kk77:

Cevap b
Sadece salatayi yedimmmmm:KK55:

Kizartma ve pogacalar benim icin bitmistir,:hamarat:
Insallah ayni iradeyi tatlilar icin de gostericem:halay:

Süpersin canım aynen devam ;) çok çok güzel rakamlar göreceksin tartida ;)

Vallahi oyle com imreniyorum ki ben boyle yapmayali yillar oldu herhalde

Back
X