Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrrrr

Herkese hayırlı sabahlar
Çok şükür bugün de erken uyandım gerçi boynum ağrıyor ve grip olacak gibiyim ama olsun bunada şükür

Bugün malum küçük kızın yine yüzmesi var

Öğleden sonra da bir arkadaşa toplanıp kahve içeceğiz ( 1 saatçik kalacağız sadece oda hatun 5 ay oldu doğum yapalı ama biz daha yeni toplanıp hediyelerimizi vereceğiz

)
Bu hafta Sibelin verdiği liste hoşuma gitti yine

hatta birazdan atarım buraya da hani bir görmek isteyen olursa diye

fikir olur en azından
Birde idrar yollarımdaki sıkıntı antibiyotiği inat edip kullanmadığım için hala geçmedi

renginden anlıyor insan zaten de ağrım da var hafif böbreklere doğru

Neyse bugün harfiyen beslenmeye uyup bol su içiyorum sonrada şu kullanmadığım antibiyotiği de kullanmaya başlıyorum

İlaç sevmiyorum diye diye kendimi daha çok hasta edeceğim yoksa
Kız bir yere gittiğim yok sadece adım listede geçmeyecek yoksa beni kapıdan kovsalar bacadan koşarım yanınıza 
Hee dün benimde öyle birşeyler oldu

Eve gelince koca bir salata yedim sonrada dur eşimin uzun zamandır denemek istediği Japon Cheesecake inden yapayım dedim ( nette görmüştük kocaman pufuduk birşeydi

)
Tabi ben malzemeleri ekledikten sonra fark ettim içine krem şantı eklenmesi gerekirken ben Krema eklemişim

O resimlerdeki gibi kabarmadı

hatta pişirirken kalıbı su dolu tepsiye yerleştirmişlerdi onuda yapayım derken kalıbı doğru saramamışım alüminyum folyoyla altan azda su almış

Hee tadı fena değildi tabi ama istediğimiz gibi olmadı

Neyse birde açma yapayım dedim ondada kuru maya yerine yaş maya kullandım oda olmadı

ama pişmiş mi nasıl olmuş diye bakarken 1 tanede ondan yedim

YOk yok ben bir daha bir şey deneyemeyeceğim misafir gelmeden hele ilk kez bir şeyi hayatta denemem malzemeleri ziyan edeceğim yok

hayır güzel olsaydı da bu sefer çok güzel diye bir tane daha yerdim o yüzden iyi oldu bir yandan