• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Hazır aklimdayken yediklerimi de yazayım;

Uyanınca;
1 büyük kupa sıcak su
10 dakika sonra
1 duble sekersiz Türk Kahvesi

Kahvaltı 08.15de
1 haşlama yumurta
1 salatalık
1 dilim tuzsuz etimek
3 - 4 dal maydanoz
1 kupa yeşil çay

Ara 10.00
1 şekersiz sade nescafe

Öğlen 12.45de
1 kase yoğurtlu kabak
1 büyük kase marul salatası

Ara 15.00de
1 fincan yeşil çay
3 gün kurusu

Ara16.00da
1 donmuş Kayısılı Activya

Aksam 19.00da
2 kepce Mercimek çorbası
1 kase yoğurtlu kabak
1 kase marul salatası

Gün içinde 2 litre ancak şu içtim ama yatan kadar 1 litre daha eklenir ona ;)

Merhaba bugunku menum
Türk kahvesi
Sabah 10 zeytin yumurta yaridan az yufka inceliginde lavas 2 cay
Öğlen 100 gr kadar tavuk sote
Ara 2 cay
Aksam 3 yk menemen 2 ayran 2 dilim Tam Buğday ekmegi
Ara 2 cay
Toplam 850 kalori 15 bardak su ve 2 saat hic durmadan dip kose ev temizligi :)

Merhaba bugunku menum
Türk kahvesi
Ara 2 cay
Ara 2 cay

Çok güzel bir beslenme olmuş canım tebrikler ♡

Slm kizlar bugun disardaydim pek ugrayamadim
Bugunki menum

Sabah annem koyden ekmek yollamis saç ekmegi yarim lavaş koy tereyagi kasar domates salatalik cay

Ara 2 kivi

Aksam 1 tane cupra 4 yk bulgur pilavi 2

2 litre su

Selamın aleyküm kızlar ♡♡♡♡♡

Herkese hayırlı geceler :KK66:

Büyükkız sağ olsun yine laptopa el koyunca telefona kaldım :KK70:
Yarınki yemegimi bile yaptım aksam yemeğinden sonra :KK66: sonra Ayşecigimin moni moni doğum günümde hediye ettiği kitabımı sonunda baslayabildim ♡♡♡♡ çok sevdim kitabı hatta okumaya doyamadım :KK70:
Sağ Olsun küçük kuzu isim şehir oynayalım diye tutturdu :KK70: onunda gönlünü yaptıktan sonra kendime bitkisel çayımı yaptım ve Son ara öğün eşliğinde yine kitap okuyacağım ♡

Tabi gözüm buralarda olacak :KK66:

Amanın boşver arada biraz keyif lazım :KK66: Aslında bende çok isterim öyle keyif yapmayı da sağ olsun evdekiler rahat vermez :KK70:

Süpersin canım aynen devam :KK66: çok çok güzel rakamlar göreceksin tartida :KK66:
dün başladım bende,bugün okuyamadım okudukça sürükledi beni:kahve:

iyi geceler herkesee dün akşam çalışmanın analizi garfilieri derken gece 2 olmuştu uğrayamadım az bir kısmı kaldı sunumumun . sınav haftasıyla birleşti tüm işler bugün biraz ders de çalıştım aslında daha fazla çalışmam lazımdı ama bu aralar üstümde bir tembellik var anlatamam kalkıp yemek yemeye bile üşenir hale geldim havalar çok dğişiyor ondan sanırım .

bugün çok güzel bir hava vardı gerçi evde ders çalıştığım için aklım güzel havada kaldı :)

menümü yazayım cuma :

sabah : 300 ml ayran

öğlen : 200 g yoğurt
1 tabak etli kuru fasülye

ara : ton balıklı sandviç

akşam : tavuklu keşkek

ara : yeşil çay

Merhaba bugunku menum
Türk kahvesi
Ara 2 cay
Ara 2 cay
çok güzel bir gün olmuş menü +spor

Merhabalar iyi haftasonları hepimize :)
Ben daha kahvaltı bile yapmadım desem :) üşengeçlikten öğlene kadar yataktan çıkmadım şimdi de hala pijamalarla tv karşısında oturuyorum ve kahvemi içiyorum. Akşama bir yemek tarifi bulursam yapıcam ama gelin görün ki battaniyenin altından çıkasım gelmiyor. Sigara kahve içince de iştahım gitti. Evden markete dahi çıkmayacağım bugün uzun zamandır haftasonları da çalışıyordum bugün ödül gibi bana. Pijamalarımı da çıkarmayacağım:)
öyle günleri kendimle ilgilenme zamanı yapıyorum ama ona da halim kalmamış olduğundan oturduğum yerden bir şeyler izleyerek kendimle ilgilenme yapıyorum :D

Slm kizlar bugun disardaydim pek ugrayamadim
Bugunki menum

Sabah annem koyden ekmek yollamis saç ekmegi yarim lavaş koy tereyagi kasar domates salatalik cay

Ara 2 kivi

Aksam 1 tane cupra 4 yk bulgur pilavi 2

2 litre su

Harika bir menü canım ;)

dün başladım bende,bugün okuyamadım okudukça sürükledi beni:kahve:

İlk kez okuyorum Iclal Aydın ;) bende keyifle okuyorum tabi evdekiler rahat verirse :D

iyi geceler herkesee dün akşam çalışmanın analizi garfilieri derken gece 2 olmuştu uğrayamadım az bir kısmı kaldı sunumumun . sınav haftasıyla birleşti tüm işler bugün biraz ders de çalıştım aslında daha fazla çalışmam lazımdı ama bu aralar üstümde bir tembellik var anlatamam kalkıp yemek yemeye bile üşenir hale geldim havalar çok dğişiyor ondan sanırım .

bugün çok güzel bir hava vardı gerçi evde ders çalıştığım için aklım güzel havada kaldı :)

menümü yazayım cuma :

sabah : 300 ml ayran

öğlen : 200 g yoğurt
1 tabak etli kuru fasülye

ara : ton balıklı sandviç

akşam : tavuklu keşkek

ara : yeşil çay

İnşallah kalan sunum kısmı da çok güzel geçer de rahatlayip aramızda seni daha sık görürüz ♡ menu gayet güzel

cumartesi

sabah : 2 dilim buğday ekmeğine sucuklu yumurta domatesden sandviç
yeşil çay

öğlen : ton balıklı sandviç

akşam : tavuklu keşkek 1 tabak
1 tane patates

Supersin canım ben okadar stresde kesin sapitirdim :D maşallah sana

Neyse geç oldu bende yatayim sabah erkenden kalkacağım inşallah yine;)

Yarın sabah görüşmek üzere
Allaha emanet olun ♡♡♡♡♡

İyi geceler kızlar,
Tembelliğime saat 6 gibi son verdim önce yemeğimi yedim sonra da komple ev temizliğine giriştim. Daha yeni oturabildim. kıyafetleri ayırdım sonra başlamışken yatak odasını elden geçirdim yetmedi tüm evi elden geçirdim yarına iş kalmadı, yarın daha büyük tembellik günü yapabileceğim:)
Bugün tek öğün yemek yedim akşam 4 küçük parça tavuk ızgara bir dilim pide ekmek birer közlenmiş domates biber ve ayran. Saat 10 gibi bir kahve içtim. 6 gibi yememe rağmen acıkmadım bugün güzel bir gün oldu.

Mrb ark bildirim geç oldu biraz :(
Sabah
9:00
Süt
12:00 öğlen 3 yumurta omlet

Saat 3:30 akşam yemeği
2 parça tavuk 4 kaşık pilav
Saat 9 :00
Ağlayan pasta 1 dilim

Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Herkese hayırlı Pazarlar :KK68:

Yine haftasonu ve yine yüzme bizi bekliyor :D Valla hem bir yandan çok gururlanıyorum hemde bir yandan ufak ufak isyan edesim geliyor len haftasonu bile kalmadı diye :D :D :D
Tabi kuzu suya girip balık gibi bir o tarafa bir bu tarafa yüzünce iyiki diyorum :KK48:

Dün aldığımız paletleri göstereceğiz bakalım bugün hocaya ;) eğer küçük derse direk kullanmadan iade edip değiştiririz ;) İnşallah kıllık yapmazlarda kullandınız demezler 1 günde :D gerçi uyguna aldık da sonra ufak olanları ne yapacağım :D

Şimdi kendime bir keyif kahvesi yapayım önce de hazır herkes uyurken şöyle bir kendime geleyim ;) gerçi sabah 06.30da uyandım ama kahvemi içmeden kendime gelemiyorum ;) sadece bol ılık su içtim şu ana kadar ;)

Kizlar bu aralar cok katilamiyirim kardesimin ogli hasta yogunum musait oldukça yazmaya calisacagim

Çok çok geçmiş olsun canım ;) Rabbim kuzuya şifa versin tez zamanda ...Aminnn
Sıkıntı yok canım yeterki yeğen iyi olsun nasılsa gün içinde 1 kerecik te olsa yazarın ;)

İyi geceler kızlar,
Tembelliğime saat 6 gibi son verdim önce yemeğimi yedim sonra da komple ev temizliğine giriştim. Daha yeni oturabildim. kıyafetleri ayırdım sonra başlamışken yatak odasını elden geçirdim yetmedi tüm evi elden geçirdim yarına iş kalmadı, yarın daha büyük tembellik günü yapabileceğim:)
Bugün tek öğün yemek yedim akşam 4 küçük parça tavuk ızgara bir dilim pide ekmek birer közlenmiş domates biber ve ayran. Saat 10 gibi bir kahve içtim. 6 gibi yememe rağmen acıkmadım bugün güzel bir gün oldu.

Kız o şekilde keyif günü geçmişte çok yapardım :D akşama kadar yayılır sonra bir eve girişirdim sanki ani misafir gelecekmiş gibi :D :D :D
Aslında bir sonraki gün için iyi oluyor ama bu ara bende bütün işleri bitirecek zaman yok değil keyif yapıp akşam girişmek :D Gerçi kararlıyım bugün yüzmeden sonra biraz ütü yapacağım ;) sonra bir arkadaşıma söz verdiğim kuranımı okuyacağım ve yatana kadar da kalan bütün işlerimi bitireceğim :21:

Yat yat yat nereye kadar :KK48: Kaç haftadır hatta 2 ay oldu bile şu boyun fıtığı yüzünden aman ağrımasın diye kendimi zorlamadım yürüyüşlere ama eğer bugün işlerimi bitirebilirsem sabahları kızımı okula gönderirken eşime kendimi parka bıraktıracağım :D Gerçi işler bitmesede giderim o ayrı ama birşeyler yapmam şart ;) bacaklarımda selülitler gitsin artık daş gibi olmak istiyorum tabi önce kiloların gitmesi lazım :D

Mrb ark bildirim geç oldu biraz :KK43:
Sabah
9:00
Süt
12:00 öğlen 3 yumurta omlet

Saat 3:30 akşam yemeği
2 parça tavuk 4 kaşık pilav
Saat 9 :00
Ağlayan pasta 1 dilim

Kız son satıra kadar aaa gayet güzel diyecektim de o pasta çok geç olmuş be kuzum :KK43:
Hayır keşke onu 17.00 gibi en geç yeseydin gerçi o saatte acaba misafirlikte mi ikram edildi o zaman elden bir şey gelmiyor tabi ;) Neyse bugün halledersin sen onu fazlasıyla nasılsa ;)

Kahvaltımı da yaptım en güzelinden :kk77: şimdi son olarak yeşil çayımı içip hazırlanmaya başlıyorum yüzmeye gitmek için :KK66: kuşum bakalım bugün paletle nasıl yüzecek :KK48:
Nasıl heveslendiyse evin içinde paletlerle dolanıyor cadı :D

Günaydın
Mutlu pazarlar

Çooook yorgunum. Ayaklarimin üzerine basamiyorum.
Bugün de ablamlarla kahvaltıya gidecegiz yuzmeden sonra. Yoğun bir haftasonu oldu hiç dinlenemeyecegim ..
Kayinvaldem ben de.. herkes uyuyor şu an.
Uyandım bi dolandim evi :) sonra yeniden uzandim yataktan bildiriyorum şu an :)

Kahvaltımı da yaptım en güzelinden :kk77: şimdi son olarak yeşil çayımı içip hazırlanmaya başlıyorum yüzmeye gitmek için :KK66: kuşum bakalım bugün paletle nasıl yüzecek :KK48:
Nasıl heveslendiyse evin içinde paletlerle dolanıyor cadı :KK70:

Hahaha Kıyamam kuzuya

Back
X