Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrrrrrr

Herkese hayırlı Pazarlar
Yine haftasonu ve yine yüzme bizi bekliyor

Valla hem bir yandan çok gururlanıyorum hemde bir yandan ufak ufak isyan edesim geliyor len haftasonu bile kalmadı diye

Tabi kuzu suya girip balık gibi bir o tarafa bir bu tarafa yüzünce iyiki diyorum
Dün aldığımız paletleri göstereceğiz bakalım bugün hocaya

eğer küçük derse direk kullanmadan iade edip değiştiririz

İnşallah kıllık yapmazlarda kullandınız demezler 1 günde

gerçi uyguna aldık da sonra ufak olanları ne yapacağım
Şimdi kendime bir keyif kahvesi yapayım önce de hazır herkes uyurken şöyle bir kendime geleyim

gerçi sabah 06.30da uyandım ama kahvemi içmeden kendime gelemiyorum

sadece bol ılık su içtim şu ana kadar
Kizlar bu aralar cok katilamiyirim kardesimin ogli hasta yogunum musait oldukça yazmaya calisacagim
Çok çok geçmiş olsun canım

Rabbim kuzuya şifa versin tez zamanda ...Aminnn
Sıkıntı yok canım yeterki yeğen iyi olsun nasılsa gün içinde 1 kerecik te olsa yazarın
İyi geceler kızlar,
Tembelliğime saat 6 gibi son verdim önce yemeğimi yedim sonra da komple ev temizliğine giriştim. Daha yeni oturabildim. kıyafetleri ayırdım sonra başlamışken yatak odasını elden geçirdim yetmedi tüm evi elden geçirdim yarına iş kalmadı, yarın daha büyük tembellik günü yapabileceğim:)
Bugün tek öğün yemek yedim akşam 4 küçük parça tavuk ızgara bir dilim pide ekmek birer közlenmiş domates biber ve ayran. Saat 10 gibi bir kahve içtim. 6 gibi yememe rağmen acıkmadım bugün güzel bir gün oldu.
Kız o şekilde keyif günü geçmişte çok yapardım

akşama kadar yayılır sonra bir eve girişirdim sanki ani misafir gelecekmiş gibi

Aslında bir sonraki gün için iyi oluyor ama bu ara bende bütün işleri bitirecek zaman yok değil keyif yapıp akşam girişmek

Gerçi kararlıyım bugün yüzmeden sonra biraz ütü yapacağım

sonra bir arkadaşıma söz verdiğim kuranımı okuyacağım ve yatana kadar da kalan bütün işlerimi bitireceğim
Yat yat yat nereye kadar

Kaç haftadır hatta 2 ay oldu bile şu boyun fıtığı yüzünden aman ağrımasın diye kendimi zorlamadım yürüyüşlere ama eğer bugün işlerimi bitirebilirsem sabahları kızımı okula gönderirken eşime kendimi parka bıraktıracağım

Gerçi işler bitmesede giderim o ayrı ama birşeyler yapmam şart

bacaklarımda selülitler gitsin artık daş gibi olmak istiyorum tabi önce kiloların gitmesi lazım
Mrb ark bildirim geç oldu biraz

Sabah
9:00
Süt
12:00 öğlen 3 yumurta omlet
Saat 3:30 akşam yemeği
2 parça tavuk 4 kaşık pilav
Saat 9 :00
Ağlayan pasta 1 dilim
Kız son satıra kadar aaa gayet güzel diyecektim de o pasta çok geç olmuş be kuzum

Hayır keşke onu 17.00 gibi en geç yeseydin gerçi o saatte acaba misafirlikte mi ikram edildi o zaman elden bir şey gelmiyor tabi

Neyse bugün halledersin sen onu fazlasıyla nasılsa