• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Gunaydinlar hayirli sabahlar hayirli pazarlar herkese. Dun menu bildirimi icin girip yapmayi unutmusum :KK70:simdi yapiyim bari
Sabah: 2ilim tb ekmegi
3dilim sucuk
Biraz kupecik peyniri
Domates
3zeytin
Yesilcay
Ara 2dilim portakal
3tane gun kurusu kayisi
Oglen 2dilim balli tb ekmegi
1bardak sut
Ara 1 simit
Aksam 1tabak ispanak
3ykyogurt
Sarimsak tursusu
Ara yesilcay
Salatalik
Ayrica gun icinde 2.5 litr su
Yarim saat lesli
Ve 1 saat yuruyus

Sevgili arkadaşlar,

Paylaşım alanımıza buraya tıklayarak girip, sayfanın en üstünde yer alan ankete lütfen katılır mısınız?

Eğer haberiniz var ve oy kullandı iseniz zamanızı aldığım için kusura bakmayın. Katılım düşük olduğu için hatırlatmak istedim.

Keyifli hafta sonları dilerim. :KK25:

mutlu pazarlar arkadaşlar:KK68:
dün kaçamak günümdü.
bayram ettim diycem ama hiç mutlu olmadım eskisi gibi.
sağlıklı beslenmeyi özledim:confused:
garip ama gerçek:-)
haftada bir gün istediğimizi yiyoruz.
snra aynen devam.
hem gün v.s olunca kaçamak günüme denk getiriyorum.
iyi oluyo:KK66:

O saatte gerçekten Ağlamış pasta :)

Aglarsa tarti agkar, gerisi yalan aglar :D

Gunaydin kizlar, bugun evime dönuyorum yarin sabah kontrol tartisi bana ne diyecek bakalim :)

O degilde kendi evimde olmayinca tuvalete cikamiyorum o da etkiliyor beni haliyle, insallah yarin sabaha kadar cozerim bu problemi..

Bir arkadasimin dugunu icin kiyafet aldim korseyle giymeme ragmen tam bir facia :( yarin sabah ac karnina giyip foto cekilip tartilicam, dugun Nisan ayinin sonunda o zamana kadar kilo verip bir de oyle giyip foto cekilicem :)
Kendime bu sekilde motivasyon yapicam :)

Aglarsa tarti agkar, gerisi yalan aglar :KK70:

Gunaydin kizlar, bugun evime dönuyorum yarin sabah kontrol tartisi bana ne diyecek bakalim :)

O degilde kendi evimde olmayinca tuvalete cikamiyorum o da etkiliyor beni haliyle, insallah yarin sabaha kadar cozerim bu problemi..

Bir arkadasimin dugunu icin kiyafet aldim korseyle giymeme ragmen tam bir facia :KK43: yarin sabah ac karnina giyip foto cekilip tartilicam, dugun Nisan ayinin sonunda o zamana kadar kilo verip bir de oyle giyip foto cekilicem :)
Kendime bu sekilde motivasyon yapicam :)

Ben de öyleyim . Illa kendi evim de mıçıcam :)
Başka yerde olmuyor olmuyor :)

Tartini ben de merak ediyorum ..

mutlu pazarlar arkadaşlar:KK68:
dün kaçamak günümdü.
bayram ettim diycem ama hiç mutlu olmadım eskisi gibi.
sağlıklı beslenmeyi özledim:confused:
garip ama gerçek:-)
haftada bir gün istediğimizi yiyoruz.
snra aynen devam.
hem gün v.s olunca kaçamak günüme denk getiriyorum.
iyi oluyo:KK66:

Haftada bir gün bir öğün ama tüm günü diil :)

Sağolun canlar bronşit olmus hast yatırıli suan yarin allahin izniyle taburcu olacak gorseniz minnosum ay parçası Rabbim nazarlardan korusun
Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Herkese hayırlı Pazarlar :KK68:

Yine haftasonu ve yine yüzme bizi bekliyor :KK70: Valla hem bir yandan çok gururlanıyorum hemde bir yandan ufak ufak isyan edesim geliyor len haftasonu bile kalmadı diye :KK70: :KK70: :KK70:
Tabi kuzu suya girip balık gibi bir o tarafa bir bu tarafa yüzünce iyiki diyorum :KK48:

Dün aldığımız paletleri göstereceğiz bakalım bugün hocaya :KK66: eğer küçük derse direk kullanmadan iade edip değiştiririz :KK66: İnşallah kıllık yapmazlarda kullandınız demezler 1 günde :KK70: gerçi uyguna aldık da sonra ufak olanları ne yapacağım :KK70:

Şimdi kendime bir keyif kahvesi yapayım önce de hazır herkes uyurken şöyle bir kendime geleyim :KK66: gerçi sabah 06.30da uyandım ama kahvemi içmeden kendime gelemiyorum :KK66: sadece bol ılık su içtim şu ana kadar :KK66:

Çok çok geçmiş olsun canım :KK66: Rabbim kuzuya şifa versin tez zamanda ...Aminnn
Sıkıntı yok canım yeterki yeğen iyi olsun nasılsa gün içinde 1 kerecik te olsa yazarın :KK66:

Kız o şekilde keyif günü geçmişte çok yapardım :KK70: akşama kadar yayılır sonra bir eve girişirdim sanki ani misafir gelecekmiş gibi :KK70: :KK70: :KK70:
Aslında bir sonraki gün için iyi oluyor ama bu ara bende bütün işleri bitirecek zaman yok değil keyif yapıp akşam girişmek :KK70: Gerçi kararlıyım bugün yüzmeden sonra biraz ütü yapacağım :KK66: sonra bir arkadaşıma söz verdiğim kuranımı okuyacağım ve yatana kadar da kalan bütün işlerimi bitireceğim :21:

Yat yat yat nereye kadar :KK48: Kaç haftadır hatta 2 ay oldu bile şu boyun fıtığı yüzünden aman ağrımasın diye kendimi zorlamadım yürüyüşlere ama eğer bugün işlerimi bitirebilirsem sabahları kızımı okula gönderirken eşime kendimi parka bıraktıracağım :KK70: Gerçi işler bitmesede giderim o ayrı ama birşeyler yapmam şart :KK66: bacaklarımda selülitler gitsin artık daş gibi olmak istiyorum tabi önce kiloların gitmesi lazım :KK70:

Kız son satıra kadar aaa gayet güzel diyecektim de o pasta çok geç olmuş be kuzum :KK43:
Hayır keşke onu 17.00 gibi en geç yeseydin gerçi o saatte acaba misafirlikte mi ikram edildi o zaman elden bir şey gelmiyor tabi :KK66: Neyse bugün halledersin sen onu fazlasıyla nasılsa :KK66:

Geçmiş olsun canım.

LargeGemini LargeGemini geçmiş olsun umarım önemli bir durum yoktur.

Kizlar bugun pek saglikli seyler beslenemedim aksam icin birseyler atistirsam cokmu fazla kacar

Sabah 2 tane poğaça yaninda cay

Ara 3u birarada kahve

Ikındı Yarim ekmek arasi et doner ve kola ama et donerin sadece icini ve ceyrek ekmegi yedim kolayı ictim hararetimi alsin die

Su 1 litre anca ictim yada icemedim

Simdi aksam icim tavuk kizartacagum birkac parca yesem fazla olurmu sizce

İyi akşamlar kızlar bugün ders çalıştım çok şükür şimdi biraz daha veri analizi yapıp sunumumdaki eksikleri tamamlıcam bugün biraz menüyü aştım malesef :( önüme gelince yemeden duramadım hafta içi dengelerim ben onu ama hiç yememek daha iyi tabi

sabah : 2 dilim tam b. ekmeği ,süzme peynir ,domates, kıvırcık > sandviç
yeşil çay

ara : yeşil çay

öğlen : 4 dilim ince hamur bol peynirli pizza ve yanında kola :duduk:
1 değiş 2 değil 3 değil 4 . gözüm dönmüş bir ara
kolayı da hiç sevmem normalde

akşam : 1 kepçe mercimek çorba
3 y.k keşkek

akşamı abartmadan bitirdim çok şükür
toplam 1500 kalori kilo yapmıcak ama ödem yapıcak bir menü spor yapmak gerek üstüne

Kizlar bugun pek saglikli seyler beslenemedim aksam icin birseyler atistirsam cokmu fazla kacar

Sabah 2 tane poğaça yaninda cay

Ara 3u birarada kahve

Ikındı Yarim ekmek arasi et doner ve kola ama et donerin sadece icini ve ceyrek ekmegi yedim kolayı ictim hararetimi alsin die

Su 1 litre anca ictim yada icemedim

Simdi aksam icim tavuk kizartacagum birkac parca yesem fazla olurmu sizce
Bence bayagi fazla olur ya da illa yicem diyosan en azindan kendine bir parca hasla yanina da bol salata

Ben de bugun biberli kremimi surdum strec filmi de sardim 45 dakika haldir haldir ev temizledim.
Sabah 3dilim tb ekmegi
2yk peynir
Domates
Salatalik
Yesilcay
Ara 2gun kurusu kayisi
5i 1arada cay
Oglen ablalarim ve yegenlerim gelmisti mecbur hazirlik yaptim.
1dilim kek
2tane minik tuzlu kurabiye
1fincan 2si 1arada
Aksam3yk bulgur pilavi
4yk yogurtlu ispanak yemegi
Sarimsak tursusu
Ayran
2 litre su anca icmisimdir.
Artik birsey yemem saniyorum suyla geciririm aksami.

Kaptanim bu arada ben kilo bildirimimi yarin aksam yapsam olur mu. Yarin benim kiz okulda topluluk onunde istiklal marsi okuyacak En Büyük TÜRKİYEsabahtan itibaren kosturma halinde olurum girebilirsem girerim ama eger sabah giremezsem aksama mutlaka bildiririm olur mu:KK68::KK68::KK68:

Back
X