- 20 Mart 2009
- 30.804
- 91.860
- 1.123
Mrb ark bildirim geç oldu biraz
Sabah
9:00
Süt
12:00 öğlen 3 yumurta omlet
Saat 3:30 akşam yemeği
2 parça tavuk 4 kaşık pilav
Saat 9 :00
Ağlayan pasta 1 dilim
O saatte gerçekten Ağlamış pasta :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Mrb ark bildirim geç oldu biraz
Sabah
9:00
Süt
12:00 öğlen 3 yumurta omlet
Saat 3:30 akşam yemeği
2 parça tavuk 4 kaşık pilav
Saat 9 :00
Ağlayan pasta 1 dilim
Geçmiş olsun canım.Kizlar bu aralar cok katilamiyirim kardesimin ogli hasta yogunum musait oldukça yazmaya calisacagim
çok geçmiş olsun canım.Kizlar bu aralar cok katilamiyirim kardesimin ogli hasta yogunum musait oldukça yazmaya calisacagim
O saatte gerçekten Ağlamış pasta :)
Aglarsa tarti agkar, gerisi yalan aglar
Gunaydin kizlar, bugun evime dönuyorum yarin sabah kontrol tartisi bana ne diyecek bakalim :)
O degilde kendi evimde olmayinca tuvalete cikamiyorum o da etkiliyor beni haliyle, insallah yarin sabaha kadar cozerim bu problemi..
Bir arkadasimin dugunu icin kiyafet aldim korseyle giymeme ragmen tam bir faciayarin sabah ac karnina giyip foto cekilip tartilicam, dugun Nisan ayinin sonunda o zamana kadar kilo verip bir de oyle giyip foto cekilicem :)
Kendime bu sekilde motivasyon yapicam :)
mutlu pazarlar arkadaşlar
dün kaçamak günümdü.
bayram ettim diycem ama hiç mutlu olmadım eskisi gibi.
sağlıklı beslenmeyi özledim
garip ama gerçek
haftada bir gün istediğimizi yiyoruz.
snra aynen devam.
hem gün v.s olunca kaçamak günüme denk getiriyorum.
iyi oluyo![]()
Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrrrrrr
Herkese hayırlı Pazarlar
Yine haftasonu ve yine yüzme bizi bekliyorValla hem bir yandan çok gururlanıyorum hemde bir yandan ufak ufak isyan edesim geliyor len haftasonu bile kalmadı diye
![]()
![]()
Tabi kuzu suya girip balık gibi bir o tarafa bir bu tarafa yüzünce iyiki diyorum
Dün aldığımız paletleri göstereceğiz bakalım bugün hocayaeğer küçük derse direk kullanmadan iade edip değiştiririz
İnşallah kıllık yapmazlarda kullandınız demezler 1 günde
gerçi uyguna aldık da sonra ufak olanları ne yapacağım
Şimdi kendime bir keyif kahvesi yapayım önce de hazır herkes uyurken şöyle bir kendime geleyimgerçi sabah 06.30da uyandım ama kahvemi içmeden kendime gelemiyorum
sadece bol ılık su içtim şu ana kadar
Çok çok geçmiş olsun canımRabbim kuzuya şifa versin tez zamanda ...Aminnn
Sıkıntı yok canım yeterki yeğen iyi olsun nasılsa gün içinde 1 kerecik te olsa yazarın
Kız o şekilde keyif günü geçmişte çok yapardımakşama kadar yayılır sonra bir eve girişirdim sanki ani misafir gelecekmiş gibi
![]()
![]()
Aslında bir sonraki gün için iyi oluyor ama bu ara bende bütün işleri bitirecek zaman yok değil keyif yapıp akşam girişmekGerçi kararlıyım bugün yüzmeden sonra biraz ütü yapacağım
sonra bir arkadaşıma söz verdiğim kuranımı okuyacağım ve yatana kadar da kalan bütün işlerimi bitireceğim
Yat yat yat nereye kadarKaç haftadır hatta 2 ay oldu bile şu boyun fıtığı yüzünden aman ağrımasın diye kendimi zorlamadım yürüyüşlere ama eğer bugün işlerimi bitirebilirsem sabahları kızımı okula gönderirken eşime kendimi parka bıraktıracağım
Gerçi işler bitmesede giderim o ayrı ama birşeyler yapmam şart
bacaklarımda selülitler gitsin artık daş gibi olmak istiyorum tabi önce kiloların gitmesi lazım
Kız son satıra kadar aaa gayet güzel diyecektim de o pasta çok geç olmuş be kuzum
Hayır keşke onu 17.00 gibi en geç yeseydin gerçi o saatte acaba misafirlikte mi ikram edildi o zaman elden bir şey gelmiyor tabiNeyse bugün halledersin sen onu fazlasıyla nasılsa
![]()
Geçmiş olsun canım.
LargeGemini geçmiş olsun umarım önemli bir durum yoktur.
Geçmiş olsun canım.
Bence bayagi fazla olur ya da illa yicem diyosan en azindan kendine bir parca hasla yanina da bol salataKizlar bugun pek saglikli seyler beslenemedim aksam icin birseyler atistirsam cokmu fazla kacar
Sabah 2 tane poğaça yaninda cay
Ara 3u birarada kahve
Ikındı Yarim ekmek arasi et doner ve kola ama et donerin sadece icini ve ceyrek ekmegi yedim kolayı ictim hararetimi alsin die
Su 1 litre anca ictim yada icemedim
Simdi aksam icim tavuk kizartacagum birkac parca yesem fazla olurmu sizce
Bence bayagi fazla olur ya da illa yicem diyosan en azindan kendine bir parca hasla yanina da bol salata