Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günaydın
Mutlu pazarlar
Çooook yorgunum. Ayaklarimin üzerine basamiyorum.
Bugün de ablamlarla kahvaltıya gidecegiz yuzmeden sonra. Yoğun bir haftasonu oldu hiç dinlenemeyecegim ..
Kayinvaldem ben de.. herkes uyuyor şu an.
Uyandım bi dolandim evi :) sonra yeniden uzandim yataktan bildiriyorum şu an :)
Hahaha Kıyamam kuzuya
Bugun benim minnak hastanede rahat vermedi ayaklarom agriyo resmen bu tempo 1 saatlik spora bedel![]()
Kaptanim bu arada ben kilo bildirimimi yarin aksam yapsam olur mu. Yarin benim kiz okulda topluluk onunde istiklal marsi okuyacaksabahtan itibaren kosturma halinde olurum girebilirsem girerim ama eger sabah giremezsem aksama mutlaka bildiririm olur mu
![]()
Slm kızlar benim bu hafta sonu hiç iyi geçmedikesin bir kilo almışımdır yarın tartılmaya korkuyorum
![]()
Çok güldüm :))O saatte gerçekten Ağlamış pasta :)
Mrb arkadaşlar
Sabah
2 parça tavuk
Öğlen 12:30
Ağlayan pasta 1 dilim
Akşam 3:40
2 dilim ağlayan pasta
4 tane bağır
Akşam
Gece Kızı cayı
Kayısı cayı
Mrb arkadaşlar
Sabah
2 parça tavuk
Öğlen 12:30
Ağlayan pasta 1 dilim
Akşam 3:40
2 dilim ağlayan pasta
4 tane bağır
Akşam
Gece Kızı cayı
Kayısı cayı
Bütün gün ayağı yanmış kedi gibi gezersem bu saatte hala ütü yaparım![]()
![]()
![]()
En bi gıcık olduğum iştir kendisi
Sabah baba oğul yüzmeden dönünceye kadar bitirdim ben de ütüyü iyi oldu...
Iyi aksamlar bugunku menum
Sabah türk kahvesi 8 zeytin cok az peynir 2 cay 1 yumurta ve 2 dilim Tam Buğday eekmeg
Ara yumurta
Öğlen meyveli yogurt ve 4 adet form biskuvi
Ara 1 hurma
Ara 1 domates
Aksam 100 gr fırında tavuk 1 bardak ayran 1 dilim Tam Buğday ekmegi
Ara 2 cay
Toplam 1000 kalori 15 bardak su
Aksam yemegini biraz gec yedim malesef 9 gibi. Bugun de ev temizligi devam etti spor niyetine![]()
kimse kalmamıştır ortada ama ben yınede yazayım menümü.
sabah
beyaz peynir
1 haşlanmış yumurta
7 zeytin
marul
öğle
iki kepçe kıymalı yeşil mercimek
yoğurt
ara
laktozsuz süt
1 elma
akşam
tavk göğüs ızgara
bol yeşil salata
iki kupa ananaslı yeşil çay
spor yok maalesef
Günaydin
Hayırlı haftalar
![]()
Gunaydinlar
Dukana basladim bugun ilk hafta icin 2-3 kilo gidecek insallah![]()
Çok tesekkur ederim Bu arada çocuk daha uyuyorken yazayim benim burda iki haftam doldu bu hafta listeye girebilecek miyim?Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrrrr
Herkese hayırlı sabahlar
Umarım hepimiz için kaçamaksız ve bol hareketli bir gün olur
Bugün sabahtan büyük kızla Belediyeye staj başvurusu için gidecektik sağ olsun eşim ben hallederim dediAslında bana kalmıştı ihale ama dün gece bir arkadaşım bugün sizin oraya pazara geleceğim belki uğrarım deyince ben ufakdan bir panik oldum çünkü gece ütülerin çoğunu bitirip en son eşimde aman boşver yarın yaparsın diyince kalanını ortada bıraktım
şimdi evdekileri postalayıp kahvaltımı yapınca onları bitirip salonumu iyice toplarım ancak o süre zarfı içinde
Ütülenenleri mağaza misali masaya dizmiştim onları falan kaldıracağım![]()
![]()
Yeni evliyken af edersin iç çamaşırlarına kadar ütülüyordum nasılsa iki kişiyiz çok ütü yok diye ama 4 kişi olunca valla değil donları da ütülemek olan kıyafetleri yetiştiremiyorum yıkayıp ütülemeye
Hadi yazın hiç sıkıntı olmuyor yıkadığım gibi 2 saatte kuruyor ama kışın kurutması bir dert olunca birikiyor ister istemez
İnşallah bugün hava güzel olur yine de yıkadıklarımı balkon içine değil de dışına sererim de çabuk kururKapalı balkon olunca daha uzun sürüyor kuruması
Canım menün gayet güzel tebrik ederiminşallah bütün hafta böyle devam ederde çok güzel eksiler görürsün
Fatoşcuğum süpersin canımharika bir menü valla
![]()