• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Herkese hayırlı geceler :KK68:

Gezenti kaptanınız şükür gelebildi :KK48:

Bugün havuz faslından sonra az dinlenip büyük kızımla Anne kız günü yapıp Kitap fuarına gittik :21:
Küçük kuzuma 2 tane büyük kuzuya da 1 tane ( büyük ) kitap aldım :KK68:
Büyük uzun zamandır istediği bir kitabı daha uygun fiyata görünce çok sevindi hadi alalım diyince :KK68: yüzünde o mutluluğu görmek herşeye değerdi :KK66:

Daha sonra biraz evde ütü yapıp sonrada @perihan00 ile buluşmaya gittim :KK68:
Kaç senedir buradan tanışıp birbirimize dert ortağı can yoldaşı olmuştuk ve fırsat bulunca görüşelim dedik :21:
Dünürü ve kızıda geldiler ve birlikte kahve içtik :kahve:
Gültenciğim tamda tahmin ettiğim gibi çok samimi biri cıktı ben zaten her daim sırıtık daha bir sırıtık oldum onu görünce :D sanki senelerdir görüşmediğim ablamla bir araya gelmiş gibi çocuklaştım :KK48:

Allah razı olsun birde bana hediye olarak mutfak tartısı almış :olamaz: Doğum günü hediyesi :KK68:
Allahtan başka şey isteseymişim olacakmış :KK48: çok uzun zamandır hep alacaktım hesapta ama nasip Gültenden oldu ve ömrümün sonuna kadar gözüm gibi bakacağım inşallah o tartıya :KK68:

Günaydın
Mutlu pazarlar

Çooook yorgunum. Ayaklarimin üzerine basamiyorum.
Bugün de ablamlarla kahvaltıya gidecegiz yuzmeden sonra. Yoğun bir haftasonu oldu hiç dinlenemeyecegim ..
Kayinvaldem ben de.. herkes uyuyor şu an.
Uyandım bi dolandim evi :) sonra yeniden uzandim yataktan bildiriyorum şu an :)

Bazen çok yoğun olmak güzel ama bazende insan dinlenmek istiyor dimi heleki çalışınca ;)
Bende gündüz gezdim şimdide ütülerimle boğuşacağım bir yandan mecbur yoksa adam isyan edecek sonunda her defasında tek tek ütü yapıyorum diye :D

Hahaha Kıyamam kuzuya

Bugün havuzda kullandılar paletleri :KK48: çıkışta ya Anne çok ağır oluyormuş suda paletler dedi :D ama bir okadar da hoşuna gitti :D dedim ada vapuru gibi hızlı gidiyordun nasıl gülüyor :D

Bugun benim minnak hastanede rahat vermedi ayaklarom agriyo resmen bu tempo 1 saatlik spora bedel :KK48:

Anneciğini zayıflattırmak için çaba sarf etmiş kuzu işte :21:

Kaptanim bu arada ben kilo bildirimimi yarin aksam yapsam olur mu. Yarin benim kiz okulda topluluk onunde istiklal marsi okuyacak En Büyük TÜRKİYEsabahtan itibaren kosturma halinde olurum girebilirsem girerim ama eger sabah giremezsem aksama mutlaka bildiririm olur mu:KK68::KK68::KK68:

Pazartesi bildirimlerinde sıkıntı yok canım ;) akşam üzere de olsa yazabilirsin yeterki cuma gecikmesin ;)

Slm kızlar benim bu hafta sonu hiç iyi geçmedi :KK43: kesin bir kilo almışımdır yarın tartılmaya korkuyorum :KK17:

:cool: bünyeye hiçççç çaktırmadan devam ediyoruz canım ;) olur okadar haftasonları ;) bende öğlen az kaçırdım akşamlık yemek yemedim acıkmayınca ;) filtre kahveyle tıkadım kendimi sonrada Gültenle kahve içince iyice tıkandım ;) şimdide kiraz saplı çay yaptım kendime garantiye almak için :KK48:

Mrb arkadaşlar
Sabah
2 parça tavuk

Öğlen 12:30
Ağlayan pasta 1 dilim

Akşam 3:40
2 dilim ağlayan pasta
4 tane bağır

Akşam
Gece Kızı cayı
Kayısı cayı

Mrb arkadaşlar
Sabah
2 parça tavuk

Ağlayan pasta 1 dilim

2 dilim ağlayan pasta
4 tane bağır

Akşam
Gece Kızı cayı
Kayısı cayı

Kız ağla ağla bitmedi mi pasta :D Neyse artık yarın itibaren cumaya kadar kaçamak yok sana ;)

Mrb arkadaşlar
Sabah
2 parça tavuk

Ağlayan pasta 1 dilim

2 dilim ağlayan pasta
4 tane bağır

Akşam
Gece Kızı cayı
Kayısı cayı

Şaka yapıyorsun dimi.?
neden böyle 3 öğün pasta yedin ki..
Keşke olmasaymış
KAptanın dediği gibi tüm hafta azami dikkat etmelisin canım...

Iyi aksamlar bugunku menum
Sabah türk kahvesi 8 zeytin cok az peynir 2 cay 1 yumurta ve 2 dilim Tam Buğday eekmeg
Ara yumurta
Öğlen meyveli yogurt ve 4 adet form biskuvi
Ara 1 hurma
Ara 1 domates
Aksam 100 gr fırında tavuk 1 bardak ayran 1 dilim Tam Buğday ekmegi
Ara 2 cay
Toplam 1000 kalori 15 bardak su
Aksam yemegini biraz gec yedim malesef 9 gibi. Bugun de ev temizligi devam etti spor niyetine ;)

kimse kalmamıştır ortada ama ben yınede yazayım menümü.
sabah
beyaz peynir
1 haşlanmış yumurta
7 zeytin
marul
öğle
iki kepçe kıymalı yeşil mercimek
yoğurt
ara
laktozsuz süt
1 elma
akşam
tavk göğüs ızgara
bol yeşil salata
iki kupa ananaslı yeşil çay
spor yok maalesef

Herkese hayırlı sabahlar :KK68:

Umarım hepimiz için kaçamaksız ve bol hareketli bir gün olur ;)
Bugün sabahtan büyük kızla Belediyeye staj başvurusu için gidecektik sağ olsun eşim ben hallederim dedi :KK48: Aslında bana kalmıştı ihale ama dün gece bir arkadaşım bugün sizin oraya pazara geleceğim belki uğrarım deyince ben ufakdan bir panik oldum çünkü gece ütülerin çoğunu bitirip en son eşimde aman boşver yarın yaparsın diyince kalanını ortada bıraktım :D şimdi evdekileri postalayıp kahvaltımı yapınca onları bitirip salonumu iyice toplarım ancak o süre zarfı içinde ;)
Ütülenenleri mağaza misali masaya dizmiştim onları falan kaldıracağım :D :D :D

En bi gıcık olduğum iştir kendisi
Sabah baba oğul yüzmeden dönünceye kadar bitirdim ben de ütüyü iyi oldu...

Yeni evliyken af edersin iç çamaşırlarına kadar ütülüyordum nasılsa iki kişiyiz çok ütü yok diye ama 4 kişi olunca valla değil donları da ütülemek olan kıyafetleri yetiştiremiyorum yıkayıp ütülemeye :(
Hadi yazın hiç sıkıntı olmuyor yıkadığım gibi 2 saatte kuruyor ama kışın kurutması bir dert olunca birikiyor ister istemez :(
İnşallah bugün hava güzel olur yine de yıkadıklarımı balkon içine değil de dışına sererim de çabuk kurur ;) Kapalı balkon olunca daha uzun sürüyor kuruması :D

Iyi aksamlar bugunku menum
Sabah türk kahvesi 8 zeytin cok az peynir 2 cay 1 yumurta ve 2 dilim Tam Buğday eekmeg
Ara yumurta
Öğlen meyveli yogurt ve 4 adet form biskuvi
Ara 1 hurma
Ara 1 domates
Aksam 100 gr fırında tavuk 1 bardak ayran 1 dilim Tam Buğday ekmegi
Ara 2 cay
Toplam 1000 kalori 15 bardak su
Aksam yemegini biraz gec yedim malesef 9 gibi. Bugun de ev temizligi devam etti spor niyetine :KK66:

Canım menün gayet güzel tebrik ederim ;) inşallah bütün hafta böyle devam ederde çok güzel eksiler görürsün ;)

kimse kalmamıştır ortada ama ben yınede yazayım menümü.
sabah
beyaz peynir
1 haşlanmış yumurta
7 zeytin
marul
öğle
iki kepçe kıymalı yeşil mercimek
yoğurt
ara
laktozsuz süt
1 elma
akşam
tavk göğüs ızgara
bol yeşil salata
iki kupa ananaslı yeşil çay
spor yok maalesef

Fatoşcuğum süpersin canım ;) harika bir menü valla ;)

Gunaydinlar :KK54:

Dukana basladim bugun ilk hafta icin 2-3 kilo gidecek insallah:KK49:

Hayirlisi olsun..

Fakat dukan artı Kabizlik olayı var biliyorsun dimi seni daha fazla rahatsız etmesin.

Ben hiç sevmiyorum dukani, karatayciyim afedersin :)

Banucum ben de aynen dediğin gibi yeni evliyken nerdeyse halıları bile ütülerdim:deli:
Artık sadece dış giyim utuluyorum tamam...

Herkese hayırlı sabahlar :KK68:

Umarım hepimiz için kaçamaksız ve bol hareketli bir gün olur :KK66:
Bugün sabahtan büyük kızla Belediyeye staj başvurusu için gidecektik sağ olsun eşim ben hallederim dedi :KK48: Aslında bana kalmıştı ihale ama dün gece bir arkadaşım bugün sizin oraya pazara geleceğim belki uğrarım deyince ben ufakdan bir panik oldum çünkü gece ütülerin çoğunu bitirip en son eşimde aman boşver yarın yaparsın diyince kalanını ortada bıraktım :KK70: şimdi evdekileri postalayıp kahvaltımı yapınca onları bitirip salonumu iyice toplarım ancak o süre zarfı içinde :KK66:
Ütülenenleri mağaza misali masaya dizmiştim onları falan kaldıracağım :KK70: :KK70: :KK70:

Yeni evliyken af edersin iç çamaşırlarına kadar ütülüyordum nasılsa iki kişiyiz çok ütü yok diye ama 4 kişi olunca valla değil donları da ütülemek olan kıyafetleri yetiştiremiyorum yıkayıp ütülemeye :KK43:
Hadi yazın hiç sıkıntı olmuyor yıkadığım gibi 2 saatte kuruyor ama kışın kurutması bir dert olunca birikiyor ister istemez :KK43:
İnşallah bugün hava güzel olur yine de yıkadıklarımı balkon içine değil de dışına sererim de çabuk kurur :KK66: Kapalı balkon olunca daha uzun sürüyor kuruması :KK70:

Canım menün gayet güzel tebrik ederim :KK66: inşallah bütün hafta böyle devam ederde çok güzel eksiler görürsün :KK66:

Fatoşcuğum süpersin canım :KK66: harika bir menü valla :KK66:
Çok tesekkur ederim Bu arada çocuk daha uyuyorken yazayim benim burda iki haftam doldu bu hafta listeye girebilecek miyim?

Geçen hafta 2 gün spora gidemedim. Bugün gitmeliyim ara verdikçe soguyorum spordan
.. bir de liste de olmayisimin rahatlığı çöktü üzerime kızdım kendime bugün. Son iki gün epey sağlıksız da beslendim.
Mezun olabilirim ama koruma kısmı en zor kısım bunu unutmamaliyim ayrıca bi 5 kilo daha versem çok daha iyi olacak..
Evet beni kınım kınım kınayın pliss :)

Back
X