• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

JQMkXn.png

Gunaydin hanimlar :)

Sanada Günaydın canım ;)
Hakikaten doğru tespit :D gerçi eskiden geçerlidir artık şükür hepimiz çatır çatır kiloları gonderiyoruz ;)

izmirden arkadaşım geldi, boyozla bomba getirmiş yemezsen bir daha da birşey getirmem çok kırılırım dedi, imdat :KK43:

Ucundan tadına bak yada artık kalan öğünlerde dengelersin ;)

Sanada Günaydın canım :KK66:
Hakikaten doğru tespit :KK70: gerçi eskiden geçerlidir artık şükür hepimiz çatır çatır kiloları gonderiyoruz :KK66:

Ucundan tadına bak yada artık kalan öğünlerde dengelersin :KK66:

kilo verince bende böyle diyeceğim ay yiyorum yiyorum kilo almıyorum :D
ne yediğimi söylemeyeceğim tabiki :D

aynen öyle kaptancım diğer öğünlerle dengeleyeceği inşallah, bu hafta listeye gireceğim değil mi :KK55:

kilo verince bende böyle diyeceğim ay yiyorum yiyorum kilo almıyorum :KK70:
ne yediğimi söylemeyeceğim tabiki :KK70:

aynen öyle kaptancım diğer öğünlerle dengeleyeceği inşallah, bu hafta listeye gireceğim değil mi :KK55:

Aynen canım 3.cü cuma bildirimin olduğu için sende bu cuma listeye dahil oluyorsun ;)

Öğle yemegimi yedim birazdan hazırlanip arkadasa bebek görmeye gideceğiz ;)

Orda da sadece şekersiz bir Türk kahvesi içip sonrada kızı alıp gelirim tekrar ;)

Kızlar ben kızı okuldan alıp geldim ;) Bebek görmede şükür sadece şekersiz çay içtim ;)
Birazdan da ara öğünümü yaparım ;)

Bu arada kizlar tartida cok guzel rakamlar gordim insallah cumaya kadar şaşmam :kk77:

Süpersin canım ♡♡♡♡
Bomba gibi bir giriş olacak desene ;)

Uamrim insallah abla ya gece uyanip uyku sersemi iki tane biskuvi yemisim sabah hatirladim artik vücut nasil yoksun kalmissa uykuda atağa gecmis :KK70:
Kızlar ben kızı okuldan alıp geldim :KK66: Bebek görmede şükür sadece şekersiz çay içtim :KK66:
Birazdan da ara öğünümü yaparım :KK66:

Süpersin canım ♡♡♡♡
Bomba gibi bir giriş olacak desene :KK66:

iyi günler herkese sunumumu yaptım güzel geçti çok şükürr baya heycanlıydım tabi başında elim nasıl titriyordu anlatamam :D

onu hallettim kaldı sınav şuan aynı zamanda sınav haftam sunumla ilgilenirken sınavla ilgilenemedim şimdi şu son 4-5 gün daha az uyku daha çok çalışma ile hazırlanıp onu da güzelce anlatmam lazım inşallah .

Uamrim insallah abla ya gece uyanip uyku sersemi iki tane biskuvi yemisim sabah hatirladim artik vücut nasil yoksun kalmissa uykuda atağa gecmis :KK70:

Bünye de o saatte uyuyordur caktirma :D

iyi günler herkese sunumumu yaptım güzel geçti çok şükürr baya heycanlıydım tabi başında elim nasıl titriyordu anlatamam :KK70:

onu hallettim kaldı sınav şuan aynı zamanda sınav haftam sunumla ilgilenirken sınavla ilgilenemedim şimdi şu son 4-5 gün daha az uyku daha çok çalışma ile hazırlanıp onu da güzelce anlatmam lazım inşallah .

Hadi gözün aydın canım yarısı bitti yarısı kaldı ;) inşallah oda çok güzel geçer de sonra tamamen kendine odaklanirsin ;)

kendime yeşil çay yapıp geleyim :)

Hadi kap gel bende Nescafe yaptım kendime ;) başım ağrıyor biraz sanırım fazla zorladı kendimi eve gelince birde temizlik yapayım az diyince :D büyük kızdan fırça yedim şimdi o devam ediyor beni zorla oturttu ağrı kesici içirdi birde kahvemi önüme koydu ♡♡♡♡

Kızlar ne alemdesiniz :KK66:
Ben akşam yemeğimi bile yedim :KK66:

Evdekiler de yemeklerini yedikten sonra Umreden gelen bir arkadaşa çaya gideceğiz ;) tabiki ben ikram olursa yemeyi düşünmüyorum sadece şekersiz çay içmeyi düşünüyorum ;)

iyi akşamlaaar:KK68:
menümü yazayım hemen kızlar.
sabah
beyaz peynir
7 zeytin
marul domates
2 haşlanmış yumurta
öğle
kıymalı karnabaar
yğurt
ara
lor peyniri
muz
süt shake yaptım
akşam
etdöner
az tavuk kanat
yeşil salata
spor
leslie 5 mil
1441 kalori
3 litre su

Evdekiler de yemeklerini yedikten sonra Umreden gelen bir arkadaşa çaya gideceğiz :KK66: tabiki ben ikram olursa yemeyi düşünmüyorum sadece şekersiz çay içmeyi düşünüyorum :KK66:
gezmeler gezmeler:KK66:
Allah kolaylık versın banuşum:KK50:

Bünye de o saatte uyuyordur caktirma :KK70:

Hadi gözün aydın canım yarısı bitti yarısı kaldı :KK66: inşallah oda çok güzel geçer de sonra tamamen kendine odaklanirsin :KK66:

Hadi kap gel bende Nescafe yaptım kendime :KK66: başım ağrıyor biraz sanırım fazla zorladı kendimi eve gelince birde temizlik yapayım az diyince :KK70: büyük kızdan fırça yedim şimdi o devam ediyor beni zorla oturttu ağrı kesici içirdi birde kahvemi önüme koydu ♡♡♡♡
oh maşallah kuzuya.
benimkide normalde herşeyi benden bekler ama az hasta olsam pervane olur etrafımda.
rabbim eksikliklerini göstermesin.
amin.

iyi günler herkese sunumumu yaptım güzel geçti çok şükürr baya heycanlıydım tabi başında elim nasıl titriyordu anlatamam :KK70:

süpersin canım.
geçmiş olsun ozaman.:KK66:

Evdekiler de yemeklerini yedikten sonra Umreden gelen bir arkadaşa çaya gideceğiz :KK66: tabiki ben ikram olursa yemeyi düşünmüyorum sadece şekersiz çay içmeyi düşünüyorum :KK66:
Ah ah kiz evlat gibisi var mi benimki daha kucuk sefa surmeme var ama olsun. Rabbim tum evlatlarimiza hayirli yazilar yazsin

İyi akşamlar kızlar
Her yerim ağrıyor dünden hamlamışım toprak kazmak ağaç dikmek gerçekten zormuş kollarım bacaklarım nasıl ağrıyor anlatamam belimin de ağrısıyla ördek gibi yürüyorum dünden beri :)
Bugünkü menümde öğlen bir domates çorbası yanında bir tane küçük pofuduk ekmek(avuç içi kadardı). Akşam da üç kaşık sebzeli bulgur pilavı ve bir haşlanmış tavuk baget yedim. Bulgur midemi güzel şişirdi uykum da geldi yorgunlukla. Bugün erken uyurum.
Yarın erkek kedimin kısırlaştırma operasyonu var küçük bir sünnet düğünü yapıcam:) :) napalım bizim de evlatlar kedi oluyor artık onunla avunuyoruz:)

Back
X