Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bari şu cızzzları iki değil bir yapsaydınİyi geceler bildirim için geciktim biraz yine misafir var ve kalıcı
Sabah 10:00
Süt
3 dilim patates
Kayısı cayı
Öğlen 2:00
Elma
Akşam 8;00
Bamya ve pilav
Saat 9
2 dilim baklava 2 bardak kola misafir vardı bende dayanamadım yedim . Yarın hem listeye gitçem hemde tartışacağım bu hafta çok kaçamak yaptım cook![]()
Yarına göz randevum var. Bu ara fena şekil de şeşü beş görüyorum :)
Astigmatim var ama gözlük kullanmıyorum düzenli..
Hele ameliyatlardan sonra fena şekil de bulanık görüyorum artık.
Bi gidip gözlerimi belerteyim daktira baksın bakım kara gözlerime nesi var :)
Yarin listeye giriyor muyum pat diye sordum ama alırsanız pisman olmazsinizkacamaga ragmen Iyi Kilo vermisim
Merhaba kızlar, oğlumun operasyonu öğlen 1de oldu ama hala baygın evde yatıyoruz beraberakşam5 e kadar ağzıma lokma koymadım bir kahve ve bir bardak ıcetea içtim bugün. Saat4 gibi gelince de yemek hazırlamayla uğraşmak istemedim hazır 4 tane köfte ve az salata, yanında biraz ekmek ve bir küçük ayran ile günü tamamladım.
Kedim kendine gelsin diye bekliyorum işte başında saatler geçmiyor uyansa kendine gelse rahatlıcam. Yarın okuldaki arkadaşlara tatlı sözüm var oğlan anası olarak :) tartılayım sabah sonra küçük bir kaçamak yapacağım:)
Selam kizlaaaar bugün diyetisyen kontrolum vardı veeeee çok güzel geçti yarın bildirimde kilomu gorursunuz
![]()
Günaydın kaptanben ilk bildirimi yapayım o zaman
76,9
![]()
listeyi veriyor ya kaptan devamlı sağolsun orda eskisi de yazıyor herkesinkini görebiliyoruz iyi oluyor. Ben 77,4 tüm geçen haftaGecen haftakini de yazsaydin canm cok kisi oldigimiz icin unutuyoruz gecen hafta ile şimdiki arasında ki farki
77 den de kurtuldum şükür![]()
Bende ilk bildirimlerin arasina gireyim hadi gecen hafta 72.2 bu hafta 70.9 hadi yine iyiyimyuzdeyi hesaplamayi hala ogrenemedim
Günaydın kızlar tartılma sonucumu yazmak istemiyorum regl olduğum için ödem olduğunu düşünmek istiyorum çünkü kaç haftadır tıkandım kaldımveremiyorum da bari almasam
Güncel 65,5
Geçen hafta 65,2
fark: +0,3
listeyi veriyor ya kaptan devamlı sağolsun orda eskisi de yazıyor herkesinkini görebiliyoruz iyi oluyor. Ben 77,4 tüm geçen hafta![]()
Ben de regl oldum yarım kilo gitmiş benden. Normalde bir giderdi ama buna da şükürGünaydın kızlar tartılma sonucumu yazmak istemiyorum regl olduğum için ödem olduğunu düşünmek istiyorum çünkü kaç haftadır tıkandım kaldımveremiyorum da bari almasam
Güncel 65,5
Geçen hafta 65,2
fark: +0,3
Günaydın kizlaaaar. Dün dediğim gibi diyetisyen kontrolum vardı. Bildirimini yapıyorum.
Başlangıç kilomu 124.400
Geçen hafta 121.00
Bugün 119.00
Giden 2.00
Toplam giden 5.400
bu hafta pek diyet düşünemedim ama hele spor hiç yapmadımm
geçen hafta : 60,7
bu hafta : 60,6
yüzde 0,16
Yaaaaa ama burada meraktan çatladım kim kaç kilo oldu diye
Kendime bir keyif kahvesi yaptım sizleri heycanla bekliyorum![]()
Haklısın :)***8. Takım 561.Etap***
helopini ( 65,2 / 65,5 / + 0,3 / - 0,46 % )
catterflym ( 68,6 / / / % )
MRTMUHASEBE ( 72,3 / / / % ) Bildirimsiz izne ayrılıyor
Eddoras ( 77 / / / % )
kittenlove ( 60,7 / / / % )
mavimli ( 77,4 / 76,9 / 0,5 / 0,65 %)
sevil4321 ( 121 / 119 / 2 / 1,65 % )
Meryem1306 ( / / / % ) Yeni üye, Başlangıç tarihi 24 Şubat 2018, Başlangıç 84 kg, Hedef 72 kg
LargeGemini ( 72,2 / 70,9 / 1,3 / 1,80 % ) Mezun olan üye geri döndü, Başlangıç 1 Mart 2018, Başlangıç 74, Hedef 69 kg
MissERE ( / / / % ) Yeni üye, Başlangıç tarihi 22 Şubat 2018, Başlangıç 71,3, Hedef 55 kg
8.Takım Ortalaması: %
Süpersin canım
İnşallah hep daha aşağıları görürsün
Obaaaaa mükemmel bir giriş oldu kuzum yaaa cidden süpersin maşallah
Canım hiç moralini bozma eminim ödemdir o bir kaç gramdahafta süper bir rakam göreceğiz senden de eminim
Aynen canım geçmiş listeden görünüyorDiğer kızlara daha anlaşılır olsun diye ikisi bir yazılırsa daha motive olurlar sanırsam
![]()