• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Tabiki yapabiliriz canım :KK66: işte benim bu ara tek derdim büyük kızdan bilgisayara fırsat bulamamak :KK43: yoksa neler yaparım da :KK43:
He bilgisayardan giriyorum ben düzenler diyen olursa çok mutlu olurum ♡♡♡♡

Ben yapmaya calisirim eger bu gorevi almak isteyen yoksa :)

Ya kaptanım diyorum ki bı de egzersiz mi koysak günlük. Mesela en az 1mil Leslie ya da 30 dk yürüyüş vs gibi...herkes günlük olarak uymaya çalışsın akşam bildirimlerimizde soyleyelim

Katiliyorum ben bi ara niyetlendim ama grupta LargeGemini LargeGemini den baska kimse yapmiyor sanirim, hep beraber niyetlensek spora ne guzel olur :)

Selamın aleyküm kızlar ♡♡♡♡♡

Herkese hayırlı geceler ;)

Deminden beri hala laptopu bekledim boşalır diye ama yok anam Eşim ve büyük kızdan fırsat olmuyor :D :D :D

Bende bari cepten bakayım dedim ;)
Yarın yine yoğun bir gün beni bekliyor :(
Sabah havuz faslindan sonra akraba günü var ama acikcasi hiç gitmek istemiyorum :( Uzaktan akraba ve cogumuza gelmedi ama eşimin halalari ille sende gel dediler kabul ettim mecbur :D Hatunlari çok seviyorum onlarda sağ olsun her ortamda benide istiyorlar ♡♡♡♡
Neyse yine hasarlı atlatirim inşallah ;) haftaya cuma da Son gün sonra bitiyor şükür :D
Seneye akraba gününden arkadaş gününe transfer olacağım inşallah :D :D :D en azından daha eğlenceli geçer :D

Ya kaptanım diyorum ki bı de egzersiz mi koysak günlük. Mesela en az 1mil Leslie ya da 30 dk yürüyüş vs gibi...herkes günlük olarak uymaya çalışsın akşam bildirimlerimizde soyleyelim

Aslında hepimiz en azından günlük 20 dakika yürüyüş yada spor yapabilirsin daha iyi olur dediğin gibi ;)
Havalar ısınıyor ufak ufak bari yaza kadar hedeflere ulasabilelim ;)

Ben yapmaya calisirim eger bu gorevi almak isteyen yoksa :)

Katiliyorum ben bi ara niyetlendim ama grupta LargeGemini LargeGemini den baska kimse yapmiyor sanirim, hep beraber niyetlensek spora ne guzel olur :)

Tamamdır canım o görev sende o zaman ;)
Kızları listeleyip haftalık toptan rapor verirsin ;)

Iyi geceler kizlar bugun menum
Kahvalti peynirli omlet 1 dilim thilli ekmek 6 zeytin
Ara 5 cilek 2 ceviz
Ogle 5 mercimek koftesi
Aksam 3 normal kofte 2 mercimek koftesi
Bugun mercimek koftesi cekti canim ama sistim yani fazla kacti sanki yarin da haftasonu insallah irademi korurum esimde gaziantebin en meshur baklavacisindan baklava getirmis musterim 2 tane getirdim yemezsen konusmam diyor e ben sekersiz 21 gun yapiyorum hadi kebap doner neysede baklava yemeeeem dedim sabah kahvaltida ye diye israr ediyor bu kdr sekersiz kaldim yemem heralde neyse hepinizi optum ben kactim

Ben de yazayim hemen menumu :) cumadan cumaya da paylasirim tabloyu duydunuz mu kizlarrr heyyyy ses verin :D

Menu bildirimi menu bildirimi:kk77:
Sabah 9.00: salamli omlet, bir parca peynir, 3 zeytin

Ara 11.00: sutlu sade turk kahvesi, 3 tane dukan biskuvi

Oglen 13.00: bir adet lahmacun yaninda ayran

Aksam 16.30:bir kase rendelenmis havuc ve bir kase yogurtlu mor lahana

Yatgeberlik 21.00: bir adet dukan biskuvi

Kapanis:sopa:

Bu aksam kayinvalidemle gorumcem caya geldi, manti ve superfreshin peynirli boreginden ikram ettim, ben diyetteyim demek bazen gercekten cok zor:skandal::skandal::skandal:

Iyi geceler:KK55:

Iyi geceler benim bugunku menum
Sabah türk kahvesi 8 zeytin 1 yumurta 1 dilim ekmek bir domates 2 cay
Öğlen türlü ekmek
Aksam tavuk baget ayran aralarda cayi fazla kacirdim 15 bardak su
Biraz moralim boxuktu o yuzden fazla kacti. 10 gun once aldigimiz yavru muhabbet kusumuz aniden hastalandi sabaha cikamayacak diye korkuyorum. Ben uzgunken kendimi yemege veriyorum malesef. Dua edin kusumuza oğlum çok uzulecek ölürse. Yarina cikarsa veterinere gidecez Insallah. Daha yeni yeni alismisti bize :KK43:

Herkese hayırlı sabahlar ;)

Dün gece benim için berbat bir geceydi :(
Akşam üzere hafif bir baş ağrısı vardı anam gece bir siddetlendi gözüme gram uyku girmedi :(
Hani ancak oturduğum yerde 5 - 10 dakika uyuyabildim vé ne yaptıysam geçmedi :(
Bir ara sabahın 4unde Şekersiz Türk Kahvesi bile içtim baktım yapacak birşey yok boyun fıtığı için doktorun yazdığı ısıtıcı kremler sürüp biraz kafa dağıtmak için Tv izledim hatta sabah 6da da kahvaltı ettim :D

Sonra da zaten çocukları kaldır havuza ufakligi hazırla derken bakamadım ;)
Şimdide havuz tribünlerinden yazıyorum :D

Malum bugün bir de akraba günü var ama kıvırma şansım sıfır :( Neyse gitmisken kendimi bir topluca okutayim :D :D
Nazaran mi geldim ne :D Saçı boyattiktan sonra önüne gelen ay çok güzel ay genclesmissin diyip durdu :D belki aralarında kem gozlü vardır :D :D

Herkese hayırlı sabahlar :KK66:

Dün gece benim için berbat bir geceydi :KK43:
Akşam üzere hafif bir baş ağrısı vardı anam gece bir siddetlendi gözüme gram uyku girmedi :KK43:
Hani ancak oturduğum yerde 5 - 10 dakika uyuyabildim vé ne yaptıysam geçmedi :KK43:
Bir ara sabahın 4unde Şekersiz Türk Kahvesi bile içtim baktım yapacak birşey yok boyun fıtığı için doktorun yazdığı ısıtıcı kremler sürüp biraz kafa dağıtmak için Tv izledim hatta sabah 6da da kahvaltı ettim :KK70:

Sonra da zaten çocukları kaldır havuza ufakligi hazırla derken bakamadım :KK66:
Şimdide havuz tribünlerinden yazıyorum :KK70:

Malum bugün bir de akraba günü var kıvırma şansım sıfır :KK43: Neyse gitmisken kendimi bir topluca okutayim :KK70: :KK70:
Nazaran mi geldim ne :KK70: Saçı boyattiktan sonra önüne gelen ay çok güzel ay genclesmissin diyip durdu :KK70: belki aralarında kem gozlü vardır :KK70: :KK70:
Aselam banuşum, çok geçmiş olsun bitanem:KK60:sana bissürüüü:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::KK200::KK200::KK200::KK200:

Iyi geceler kizlar bugun menum
Kahvalti peynirli omlet 1 dilim thilli ekmek 6 zeytin
Ara 5 cilek 2 ceviz
Ogle 5 mercimek koftesi
Aksam 3 normal kofte 2 mercimek koftesi
Bugun mercimek koftesi cekti canim ama sistim yani fazla kacti sanki yarin da haftasonu insallah irademi korurum esimde gaziantebin en meshur baklavacisindan baklava getirmis musterim 2 tane getirdim yemezsen konusmam diyor e ben sekersiz 21 gun yapiyorum hadi kebap doner neysede baklava yemeeeem dedim sabah kahvaltida ye diye israr ediyor bu kdr sekersiz kaldim yemem heralde neyse hepinizi optum ben kactim

Helalllll kız sana baklava var ve yemedin ♡♡♡♡ Eminim çok daha güzel bir eksi gelecek haftaya ;)

Ben de yazayim hemen menumu :) cumadan cumaya da paylasirim tabloyu duydunuz mu kizlarrr heyyyy ses verin :KK70:

Menu bildirimi menu bildirimi:kk77:
Sabah 9.00: salamli omlet, bir parca peynir, 3 zeytin

Ara 11.00: sutlu sade turk kahvesi, 3 tane dukan biskuvi

Oglen 13.00: bir adet lahmacun yaninda ayran

Aksam 16.30:bir kase rendelenmis havuc ve bir kase yogurtlu mor lahana

Yatgeberlik 21.00: bir adet dukan biskuvi

Kapanis:sopa:

Bu aksam kayinvalidemle gorumcem caya geldi, manti ve superfreshin peynirli boreginden ikram ettim, ben diyetteyim demek bazen gercekten cok zor:skandal::skandal::skandal:

Iyi geceler:KK55:

Sanada Helalllll ♡♡♡♡ Mantı ya boru mu :D ama kızlar unutmayın bugün yemeğe hayır dersek yarın istediğimizi giyebilecegiz ;)Aynen devam

Etap 8.si olmusuz kizlar, gecen haftaya gore yukselmisiz iki basamak :KK76:

Ohhh en azından yükselen yıldızlara gireceğiz tekrar ♡♡♡♡♡

Iyi geceler benim bugunku menum
Sabah türk kahvesi 8 zeytin 1 yumurta 1 dilim ekmek bir domates 2 cay
Öğlen türlü ekmek
Aksam tavuk baget ayran aralarda cayi fazla kacirdim 15 bardak su
Biraz moralim boxuktu o yuzden fazla kacti. 10 gun once aldigimiz yavru muhabbet kusumuz aniden hastalandi sabaha cikamayacak diye korkuyorum. Ben uzgunken kendimi yemege veriyorum malesef. Dua edin kusumuza oğlum çok uzulecek ölürse. Yarina cikarsa veterinere gidecez Insallah. Daha yeni yeni alismisti bize :KK43:

Rabbim inşallah şifa verir de kuzucuk üzülmez olmadı uyuyor diyip aynından alın canım madem yeni yeni alıştı ;)
Benim büyük kızın ufaktan balkonda önüne düştü 17 yaşına geldi bak kuş görsün sinir krizi geçiriyor hatta kuslArın olduğumeydanlardan resmen ağlayarak geçiyor koluma girip :( Ne dediysek ikna edemedik o korkusunu yenmek için hatta gel psikolojik tedavi al dedik onuda kabuk etmedi :(
Kız ilerde kocan dugunde iki güvercin ucurayim dese ne olacak diyorum valla bırakır eve dönerim diyor okadar korkuyor eee evleneceğim adamda bunu bile bile ilerde yaparsa adamı bırakırım diyor :D

Gunaydin sessiz kelebeklerr :KK76:

Sanada Günaydın kuzummmm

Bende aklimdayken dünkü menüyü paylaşayım ;)
Ne demişler İmam osurursa Cemaat micar :D :D :D

Sabah uyanınca 06.30da
1 büyük kupa sıcak su

Kahvaltı 08.00de
1 büyük bardak ayran
Yarım saat sonra yeşil çay

Öğlen 14.45
1.5 adet simit ( nevruz döndü kızın parçasını da yemisim :D )
1 bardak ayran

Ara
10 tane yaban mersini

Ara
1 şekersiz Türk kahvesi
1 adet hurma

Akşam 18.00de
2 adet kivi
1 kupa bitkisel çay

Gece
1 fincan şekersiz Necafe
2 adet gün kurusu

Su 2.5 litre icildi
25 dakika da yürüyüş var ;)
Diyetisyen dönüşü ikinci vesaite binmeden eve yürüdüm ;)

Bu arada dün diyetisyen sonucunu da söyleyeyim ;)

Malum tok karnına çıkıyoruz tartı ;)

90.4 çıktım orda :(
Az daha isyan edecekler ölçümü yapan bayan harikasın dedi :D içimden bu neyin kafası diye düşünürken

2.6 kg yağdan gitmiş üstelik 3 kg da ödem var demezmi :D :D

Ağlayacak halime güldüm resmen ♡♡♡♡ inşallah odemler de bir kaç güne gider de tekrar daha düşük rakamlar gorurum ;)

Günaydın Can'lar dün etlime gittim az hasarlı atlatmaya calıştim tabi nekadar zayıflamişsınlaron ardı kesilmedi ;)

Sabah 2 yumurtalı omlet çeyrek lavaş

Ara cayın yanında sadece iki isirik sade kurabiye 4.5 tane san fıstığı

Öğlen 4 adet çiğköfte bol limonlu 1 bardak ayran

Eve gelince açtığım için bir porsiyon tavuk çeyrek lavaş 2 kaşik yoğurt

Su en fazla 1.5 litre içmisimdir
Yürüyerek gidip geldim gidiş geliş kızımın ayağıyla 120 dk ama normalde 60 dk da yürüyüş

musmutlu , kaçamaksız hafta sonu diliyourm:KK36:

29542749_1980353935319460_302263963543955864_n.jpg

Back
X