Selamın aleyküm kızlarrrrrrrrrrrrr

Herkese hayırlı sabahlar
Çok şükür bu sabahda erkenden uyandım ve ilk kez uzun bir aradan sonra dinç ve uykumu almış olarak uyandım

Normalde yatak odamın kapısı hep açık uyurum ( eşim acil bir durum olursa diye hep holün ışığını açık bırakır ) sanırım oradan vuran ışık ne kadar derin uyuyoruz desek de bizi rahatsız ediyor

Dün gece aslında sadece büyük kızı eleştirmek için kapıyı kapattım yatarken

devamlı odasının kapısını kapatıp uyur bende hep derim şu kapını kapatma da sirkülasyon olur diye

Eşime dedim hatta dur aynı şeyi ben yapayım eminim cadı hemen odaya dalıp ne diye kapıyı kapattınız der dedim

ama dalmadı odaya

bizde farkında olmadan zifiri karanlıkta daha rahat uyuduğumuzu fark etmiş olduk o bahaneyle

Valla kendime geldim

Sıcak suyumla güne başladım

havuz faslına daha var nasılsa diye birde keyif kahvemi içer kahvaltımı da yaparım
Bugün için bir planım yok daha doğrusu planım sadece 1 posta çamaşır yıkayıp evde oturmak

gerçi şimdi çamaşır diyince aklıma geldi de az da olsa ütülerimi yaparım malum yarın 23 Nisan gösterilerimiz var ve büyük ihtimalle öğleden sonraya kadar dışarda oluruz bari gelince biraz daha rahat olurum
Çok geçmiş olsun canım

dediğin gibi yorgunluktan direnç düşmüş olabilir

bol bol dinlen ve yüreğini ferah tut Perşembe inşallah hayırlı haberlerle dönersin

Bİrde vitamin değerlerine de bir baktır

o bile inanılmaz etkiliyor

Bende Çarşamba sabahı gidip baktıracağım

yoğunluk var tamam da bazen cidden benim de her yerim ağrıyor ve unutkanlıklarım var bu ara yine
Çok çok geçmiş olsun küçük prensese

Rabbim acil şifalar versin

Aminnnnnnnnnnn
Ateşi çıkmasın diye bol bol su içir

hem mikrobu daha çabuk atar
Senin kuzuya da Rabbim şifalar versin .....Aminnnnnnnnnnnn
Sanırım cidden yine bu ara salgın var

dikkatli olmak lazım birde serin odada uyutmaya çalışın daha çabuk vücut toparlar kendini
Sabah sabah nerden aklına geldi kek diye soracakken birde 2 dilim ekmeği gördüm

Gerçi öğlen ve akşam süper olmuş o yüzden hiç o kısmına takılmadım

gayet güzel bir menü bence