Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Kreş iyi bir kreş ama ne kadar iyi olursa olsun bebek özellikle anneden ayrılınca şok oluyor. Benimkilerden biri bugün çok mutlu mesela gitmedi kreşe. Diğeri de kreşte mutluymuş haberi geldi bakalım. Ben kreşi destekleyen biriyim başta ne kadar zor olursa olsun. Almanlar da bu konuda iyiler bayağı.

diğerini özler belki o da gider o zaman. hem dili kolay öğrenirler. kreş de iyiymiş zaten. inş çabucak adapte olurlar.

menüm

sabah
lor peyniri
1 kaşık zeytin
1 tatlı kaşığı salça
1 dilim ekmek
1 yumurta

ara
yarım nescafe
1 avuç dutkurusu

öğlen
2 kepçe beyran çorbası
(yöresel bir çorba et, salça, sarımsak ve çok az pirinçle yapılır)
3 kaşık yoğurt

ara
1 elma

akşam
yemeyeceğim(tartım biraz insin sabaha)

Bu arada bende doktordan döndüm :KK66:
Sonuç; % 99.9 Ameliyat şart dedi hatta başka şeyler yaparak ağrıyı dondurmaya çalışma daha kötü olur dedi :KK66: fizik tedavi dahi boşa vakit kaybı işe yaramaz dedi :KK66:

Acikcasi bu kez hiç uzulmedim sonuçta ileride daha beter olacağına hayırlısı ile ameliyatimi olur kurtulurum ♡
Sonuçta ne kadar geç olursam okadar sıkıntı olurmuş :KK66: uyusmalar kalıcı olur Allah korusun felç riski doğar dedi o yüzden artık devlet hastanelerinden birinde düzgün güvenilir bir doktor bulmaya çalışacağım :KK66:

Cerrahpasada bir doktoru tavsiye etti ama MR sonucunu al da git dedi :KK66: olmadı Capayi da arastiracagim :KK66: ozellere bayilamam :KK66: canımı yakacaklar üstüne para vermenin alemi yok :KK70:
Artık düşünecek bişey kalmamış canım sen de daha fazla vakit kaybetmeden ameliyatını ol bi rahat nefes al, olumsuzu düşünme iyi enerji gönder herşey daha güzel olacak inşallah :KK66:

Evet evet çalışıyorsan hiç gerek yok erkenden göndermeye. .
Şöyle olabilir sosyallesmesi açısından haftada bir iki gün oyun grubu gibi aktivite söz konusu olabilir.

Hakkın da hayırlısı olsun banucum.
Umarım işin ehli bir Dr denk gelir. ..

Sağolasın canım. Artık böyle hasta masta alışacaklar. Ben çalışmaya başlayacağım yakında. Zaten evde tek başıma iki bebekle gün geçmiyordu. Onların da benim de sosyalleşmeye ihtiyacımız var.

Sosyalleşme konusunda çok haklısınız, haftada iki üç gün birlikte oyun gruplarına katılmak aklımda ama kelimeleri falan daha net çıkarabildiği zaman götürmeyi düşünüyorum çünkü anlaşılmadıklarını hissedince de agresif oluyolar

Planda değişiklik yaptım :D hazır piliç çevirme alalım dedi eşim ;) yanına birde salata yaparım OH miss ♡♡♡♡♡
Birde yoğurt yada ayran ;) bol Protein daha ne olsun ♡♡♡

Bugün yediklerim
Sabah 10:00da yagda yumurta peynir zeytin

Ara bı kucuk muz

Oglen bır tabak corba(12:45)

16:35de bı dılım ekmek peynir
Uc cevız

19:00 balık salata

Bırazdan bı portakal yerım

Uyumadan önce yesıl cay ıcerım

Bu gece 1de MR için Hastaneye gideceğim tabi bu durumda uyku yok ;) gerçi olmadı 1 saat de olsa uyurum ki dayanabileyim nasılsa eşim oturur ;)

Yemekten sonra eşimin halasina uğradık çaya ;) aslında benimki hala iyilesmedi ama halasina dablumbazinin borularını dosemeye söz vermişti kendini biraz iyi hissedince hemen aradan çıksın kadincagiz beklemesin dedi ;) gerçi 1 boru eksik oldu halası tirtikli Borusan vazgecince Son anda ama onu da pazar hallederim dedi eşim ;)

Kitaptaki su olayını özet geçsen çok merak ettim. Ben çok su içemeyenler kategorisindeyim.
Canım okuduğum metni paylaşiyorum.
IMG_20181129_211149.webp

Canım okuduğum metni paylaşiyorum.
Eki Görüntüle 2210534

Ilgincmis gerçekten özellikle kabizlik için doktorlar su için diye tuttururken burada 1 - 2 bardak yeterli deniyor :KK64:
Aslında denemekte de fayda var ama böbreklere yeterli gelir mi çünkü ben Ramazanda bile sırf özellikle susuz kalınca hemen bobreklerim ağırır :(

Iyi aksamlar herkese bugunku menum
Sabah türk kahvesi 8 zeytin 1 yumurta 1 dilim ekmek bir domates 2 cay
Öğlen 100 gr kadar bizim yoreye has katik dolmasi
Aksam 150 gr Kuru fasulye ve 70 gr kadar da yine katik dolmasi toplam 1000 kalori
9 bardak su
2 saat yürüyüş Eki Görüntüle 2210537

Harikasın canım yine her zamanki gibi ♡♡♡♡ yarın süper bir sonuç gelecek eminim ;)

Bu arada bende doktordan döndüm :KK66:
Sonuç; % 99.9 Ameliyat şart dedi hatta başka şeyler yaparak ağrıyı dondurmaya çalışma daha kötü olur dedi :KK66: fizik tedavi dahi boşa vakit kaybı işe yaramaz dedi :KK66:

Acikcasi bu kez hiç uzulmedim sonuçta ileride daha beter olacağına hayırlısı ile ameliyatimi olur kurtulurum ♡
Sonuçta ne kadar geç olursam okadar sıkıntı olurmuş :KK66: uyusmalar kalıcı olur Allah korusun felç riski doğar dedi o yüzden artık devlet hastanelerinden birinde düzgün güvenilir bir doktor bulmaya çalışacağım :KK66:

Cerrahpasada bir doktoru tavsiye etti ama MR sonucunu al da git dedi :KK66: olmadı Capayi da arastiracagim :KK66: ozellere bayilamam :KK66: canımı yakacaklar üstüne para vermenin alemi yok :KK70:
Fıtık ameliyatını en son dusunuyorlar senin zamanın gelmiş canım. Ne zamandır bu ağrıları çekiyorsun inşallah iyi bir doktor bulursun Banucum. Rabbim denk getirsin.

Amin cnm amin. Allah bildiği gibi yapsın o vicdansızları!

cnm çok tatlısın :KK66: hayır işi değil, olumsuzluk anlamında hayır dedim :KK66: işin getirisi yok anlamında. zaten hayvancılık yapıyor. çiftlik kurdu büyükbaş, anca gideri var. ama kardeş en büyük hediye anaların babaların evlatlarına di mi?? ben de yardımcı bulurum kendime aslında çözüm olur böylece.

kötü düşünceleri çöpe atıp pozitife odaklanıyoruz. ameliyatını olup çok daha sağlıkla hayatına devam ediyorsun cnm artık kaçmak yok. şükür çocuklarda büyük seni bu süreçte idare edebilirler. Rabbim bol bol şifa versin inş.

sanırım ben her zorluğa rağmen şansımı deneyeceğim. bakıcı falan ayarlarım. eşimin kafasını ütülerim el mecbur azıcık destek olur :KK70: çünkü rahatlığa alıştıkça fikir uzaklaşıyor.

çok saol cnm. desteğinizi hiç esirgemediniz. elimi attığım her lokma da tartı günü geldi aklıma. helal edin hakkınızı.
evet biliyorum kuzları büyüttün sen maşAllah darısı da bana inş.
sanırım ben de senin gibi bakıcı kreş falan büyüteceğim ertelesem de şartlar pek değişmeyecek çünkü. Rabbim yeter ki sağlık versin hepimize inş.
kuaföre gittim geldim ya iyice pozitif oldum :KK70:
Kabanin ve saçın hayırlı olsun canım. Güle güle kullan ikisini de. Şimdi saçlar fonlu ve pırıl pırıldir tabi moralin iyi olacak. :KK54: Çocuk konusunda hiç endişelenme rizkiyla evini bereketlendirir. Eşin de ailem büyüyor deyip bir çaresine bakar.Hayirlisi olsun hele sen bı hamile kal...:halay:

menüm

sabah
lor peyniri
1 kaşık zeytin
1 tatlı kaşığı salça
1 dilim ekmek
1 yumurta

ara
yarım nescafe
1 avuç dutkurusu

öğlen
2 kepçe beyran çorbası
(yöresel bir çorba et, salça, sarımsak ve çok az pirinçle yapılır)
3 kaşık yoğurt

ara
1 elma

akşam
yemeyeceğim(tartım biraz insin sabaha)
Menün de pek güzelmiş. O beyran yok mu...mis gibi Antep kokuyor burnumda. Vazgeçilmez kış çorbamız. Afiyetler olsun canım.

Bugün yediklerim
Sabah 10:00da yagda yumurta peynir zeytin

Ara bı kucuk muz

Oglen bır tabak corba(12:45)

16:35de bı dılım ekmek peynir
Uc cevız

19:00 balık salata

Bırazdan bı portakal yerım

Uyumadan önce yesıl cay ıcerım
Afiyet olsun bu menü eksiyle döner sana...demedi deme :KK15:

:KK70: onlarda nasıl şaşırmıştır hayırdır diye
Birşey olmaz sonuçta güzel bir paylaşım olmuştur tükürüp kacmadin ya :KK70:

Çok güzel bir menü canım tebrikler ♡♡♡
Bende genelde okuduklarimdan etkilenirim ♡ tabi fazla da susuz kalmak iyi değil hani eskilerin dediği gibi fazlası zarar azı karar :KK66:
benim vücudumda öyle değil iste.ben ne zaman 2 lt 'nin altında su içsem ertesi gün tartiya artı olarak yansıyor.diyetisyen arkadaşım şu ile vücut ödem atıyor demisti

Back
X