Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Merhaba hatunlar...
Gece giremedim amma kaynatmışsınız maşallah :KK59: sayfaları çok görünce mutlu oluyorum :confused:
Dünkü menümü yazamadım saatsiz yazcam ertesi güne kalınca saatlerini unutuyorum :deli:

Kahvaltı: 2 çavdar ekmeği ve süzme peynirle yağsız tost,domates,salatalık

Ara:sade Türk kahvesi,sade soda,3 hurma

Öğle: etli yeşil fasulye

Ara:nescafe,1 dilim ballı ekmek

Akşam: yoğurtlu kabaklı salata
Su:1,5 lt
Spor: yok
Yatmadan karanfilli yeşil çay,mandalina

ne kadar saf güzel bir menü olmuş. çok sevdim afiyet olsun cnm

Kahvaltı öğlen birleşti brunch oldu. Kuymak kalorili sanırım yediklerimden sadece. Onu da iki kaşık yedim. Onun dışında omlet, zeytin, yeşillik, peynir ve bir dilim tahıllı ekmek yedim. oynakbasi34 oynakbasi34 sen de yazmışsın dikkat ettim merak etme :)

sen bugünlerde baya keyif yapıyorsun bakıyorumda :D (kıskanan smile)
oralarda da mı biliyorlar kuymağı. hiç yemedim ama eriyen peynirleri severim. deneyeceğim bir gün kısmet olursa inş.

Selamın aleyküm kizlarrrrrr ♡♡♡♡♡

Herkese hayırlı sabahlar :KK66:

Evdekileri bir güzel postaladim sonrada kendime güzel bir salata yaptım ( peynirım bitmiş ekmek zaten evde olmuyor bende hadi salata yapayım dedim )
Sonrada aksamlik pirasami ateşe koydum hem sogsun hemde öğleden sonra kızın havuz fasli var :KK66: eşim şirkete uğramak zorundaydi ama havuz saatine kadar döner inşallah :KK66:

Aksamda havuzdan sonra bir 15 dakika kvye ugrayacagiz :KK66: bu şal şapka kampanyasına oda birseyler orecekti onları gidip alırız dedi eşim hem bir kahve içer gönlünü yaparız :KK66: sonra dogru eve ♡

Bence menü gayet güzel ♡ Tebrikler

Senin menü de çok güzel ♡ yarın bol eksileri göreceğiz inşallah takıma yine :KK66:

Tekrar gördüğüme çok sevindim ♡♡♡♡
Ne demek tabiki seve seve kabul ediyorum senide ♡♡♡♡
Tamamdır o zaman sünnete kadar sıkı yönetim ilan ediyorsun ve düğünde ne döt ne göbek portleyecek :KK66:

Süpersin canım :KK66: sanada Günaydın♡

Ay Ayşem ne oldu bize :KK43: Nazarlardan mi geldik nee :KK43: Rabbim sağlık versin de inşallah birlikte yine çok kilolardan veririz kahvelerde içeriz nasılsa ♡♡♡♡

Aleyküm selam canım ♡ Hepimiz için güzel bir gün olsun :KK66:
Hoşbulduk kaptan hadi bakalım inşallah hep birlikte vericez kglarıEn Büyük KK

Heekese merhabalar hastaneden geliyorum kan tahlilinde de cikti gebelik çok sükür. Ama henuz cok kucukmus gorunmezmis p. tesi keseye bakicaz. Ama benim tarti iyi degil bu aksam hafif gecerse belki daha iyi olur. Ama her halukarda eksi gorurum :cool: yani umarım yani Insallah :KK70:
Hayırlı olsun çok sevindim canım

sen bugünlerde baya keyif yapıyorsun bakıyorumda :KK70: (kıskanan smile)
oralarda da mı biliyorlar kuymağı. hiç yemedim ama eriyen peynirleri severim. deneyeceğim bir gün kısmet olursa inş.
Evet napim aylardır evde bir başıma bebişlerle :emir_bebek::emir_bebek::KK57:
Kuymak yapan Karadenizli biriydi harikaydı bayıldım :kk77: ama kaloriliymiş haberin olsun. Ben yerken öğrendim :olamaz:

Iyı uykular ablam 50 mekik cekıp uyurum bende :KK66:))
Spordan sonra çekilen uyku gibisi yok canım. Bedenine sağlık. :spor:

sağol kuzum teşekkür ederim.:KK60:
ahaha:KK70: ay ne iyi olur varya senle kahve içmeyi özledim:KK74:
abartısız 2 aydır evdeyim, hareketsiz:110:arada tek tük çıkıyorum bizimkilerle ancak. kol çalışmayınca giyinmek soyunmak sorun. dışarıda wc işi şu anda en büyük derdim:KK51:
ilaçlar etkisini gösterirse atıcam kendimi sokaklara :KK55:
Monicim gecmis olsun. Senin ne rahatsızlığın vardı unutmuşum.

Selamm Banuşumun kelebekleri.:KK68:
güzel bir perşembe gününüz olsun.:KK200:
Birlikte olsun canım.:p

Offf oturmaktan sıkılıyorum bende :KK43:
Deli gibi temizlik yapalım var :KK70: normalde aşırı titiz değilimdir ama öncekine kıyasla biraz daha dağınık görünüyor gözüme her yer :KK70:

Ufaklık bile öğrenmiş Ablasindan sabah okula giderken bana " Kız bana bak sakin iş yapayım deme valla bozusuruz senle okul dönüşü " dedi :KK70: :KK70: :KK70:
Birdi iki oldular :KK70:

Yarım kalan kitabım vardı onu okuyayım bari diyeceğim ama kafayı çok eymemeye dikkat etmem lazım :KK66:
Aman diyim kıpırdama... :KK20:

günaydın kızlar. cumaya bir kala nasılız bakalım?
ben bugün de kahvaltıya davetliyim. Çocukları verdim kreşe oh :halay:
Güzel haberlerle daha bir iyiyim sen nasılsın canım:KK60:

Merhaba hatunlar...
Gece giremedim amma kaynatmışsınız maşallah :KK59: sayfaları çok görünce mutlu oluyorum :confused:
Dünkü menümü yazamadım saatsiz yazcam ertesi güne kalınca saatlerini unutuyorum :deli:

Kahvaltı: 2 çavdar ekmeği ve süzme peynirle yağsız tost,domates,salatalık

Ara:sade Türk kahvesi,sade soda,3 hurma

Öğle: etli yeşil fasulye

Ara:nescafe,1 dilim ballı ekmek

Akşam: yoğurtlu kabaklı salata
Su:1,5 lt
Spor: yok
Yatmadan karanfilli yeşil çay,mandalina
Menün pek bi tatlı aynı sen :KK200:afiyet olsun canıma.

Günaydın canım,afiyet olsun,dikkat etmeye çalış ama ben kahvaltıda yenene çok takılmıyorum zaten :KK54: ben niye her yemekten sonra vicdan azabı çekiyorum artık,çok yediğimden değil ama buranın sorumluluğuyla normal öğünümden sonra bile pişman oluyorum :KK53: yarına bir kala işte böyle hissediyorum :KK70:
Bu durum bende de var ne garip az yesem bile ihanetteymisim gibi hissediyorum.:işsiz:

Antinkuntin bomba ismi şahane olmuş :p bugün hatta az sonra bende yapcam inşallah:21:
Yaptın mı yaptın mı :KK53:

Heekese merhabalar hastaneden geliyorum kan tahlilinde de cikti gebelik çok sükür. Ama henuz cok kucukmus gorunmezmis p. tesi keseye bakicaz. Ama benim tarti iyi degil bu aksam hafif gecerse belki daha iyi olur. Ama her halukarda eksi gorurum :cool: yani umarım yani Insallah :KK70:
Şükür canım. Allah saglikla kucağına almayı nasip etsin. Gözün aydın olsun. Eşin sevinçten havalara uçtu mu :KK55:

Bu durum bende de var ne garip az yesem bile ihanetteymisim gibi hissediyorum.:işsiz:

Şükür canım. Allah saglikla kucağına almayı nasip etsin. Gözün aydın olsun. Eşin sevinçten havalara uçtu mu :KK55:
Allah razi olsun Yok benimki cok meraklı degil herhalde. Bir yıldır tek basima gidip geliyrordum. Istiyorum diyordu ama bizim kadar takmiyorlar ya... Sevindi tabi ama havalara ucmadi

kaptanım yarın listeye girebiliyor muyum oynakbasi34 oynakbasi34

17 Ağustosta ilk takıma geldin canım ;) gerçi bir ara kayıplara karistin ama yarın eksileri görürsen alırım tabi listeye ♡ ama bak 2 ay izne ayrılmak yasak ve düzenli paylaşım şart ona göre ;)

Ay hadi tekrar gözün aydın ♡ Rabbim sağlıkla kucağına almayi da nasip etsin inşallah. ...Aminnnn

Gruptan ayrılırken 72,3 güncel 74.3 evet 2kg fazlayla geldim:işsiz: 1haftaya vercem 2kgyu:rolleyes:

Kesinlikle sen o 2 kgyu halledersin ♡♡♡♡

Ben birazdan kabağımı yiyip spora gideceğim. Dışarısı da buz gibi yağmur fırtına ama mecbur gidilecek salı gidemedim barı perşembe zumbami kacirmayim di mi? Meralcim sessizligimden endişelenme guzum.:KK28:yaramazlik yapmicim. :KK6:

Süpersin canım ;) aynen uslu uslu durmaya devam ;)

Allah razi olsun Yok benimki cok meraklı degil herhalde. Bir yıldır tek basima gidip geliyrordum. Istiyorum diyordu ama bizim kadar takmiyorlar ya... Sevindi tabi ama havalara ucmadi

Merak etme ultrasona giripte mucizenizi görünce onuda bir heycanlı alır ;) benimki birincide hiç gelmedi doktora Anası ayıp dediği için :( ama karnımda hareketleri hissedince uyurken bile eli karnimdaydi :D
İkincide benden önce doktorun odasına giriyordu :D Doktor bile şaşırmıştı ikincide böyle bir heycan diye :D Dedim zamanında yapmadı şimdi benden hevesli :D :D

Tekrar tebrik ederim hayırlı evlat olsun sağlıkla gelsin inşallah :KK200:

Ben birazdan kabağımı yiyip spora gideceğim. Dışarısı da buz gibi yağmur fırtına ama mecbur gidilecek salı gidemedim barı perşembe zumbami kacirmayim di mi? Meralcim sessizligimden endişelenme guzum.:KK28:yaramazlik yapmicim. :KK6:
Yaptım yaptım kız abla hiç kaçarmı tatlı bişey :KK53:
D0FA53A4-7528-4BCB-A67E-0EE89467266E.webp
Bu güzelliği yeşil çayla harcayamazdım :KK70:

Back
X