Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Peki gelsin Çarşamba menüsü
Sabah(7.30) Bir yumurta, bir parça peynir , iki zeytin ( bulantı devam ettiği için bu kadarını yiyebildim)
Öğle( 13.00) Yoğurt, içine küçük iki kivi doğradim
Akşam(18.00) Meşhur kabak detoksumuz cevizsiz
Yeşil çay yanında iki antinkuntin bomba :KK76: biraz acıkmıştım o_O

İki litre su, spor yok...yarın nöbet var diye eşim izin vermiyor tam iyileşmemişim güya :KK53:

oynakbasi34 oynakbasi34

Çok kaçtı deyince bende 2 kere daha okudum :KK70: abartı bir şey yok bence ♡

Maşallah valla ben en Son sıcak süt içtim biraz evvel sisirdi baya yoksa açım diye dolaniyordum
Valla iyi moral oldu ama kendimi cok siskin hissediyorum. Bilemedim tartida da fazla çıkıyorum. Bugun maydanoz da yedim odem atarim Insallah

Hayirli geceler menumuz
Sabah 1 bardak su 3 dolma iki kaşık nohut 4 kepçe yayla çorba 6 zeytin iki lokma peynir
Ara öğün 2 bardak su
Öğlen 3 kaşık nohut iki kaşık pilav küçük dilim ekmek
Aksam açılı kabak Yoğurtlu azıcık et
Ara bu ne arasıysa çay leblebi bi incir azıcık kuru üzüm bi bisküvi
Gece eşime eşlik ettim hiç aklımda yoktu bir çay bardağından az kahveli süt su 5 bardak su sabah bi saat step biraz yürüyüş cezam şu an iki lesli yarın yapıp yazarım ins

Bugünku menum
Sabah 5 zeytin az tum peynir domates 1 dilim ekmek salatalik 2 cay
Ara 1 portakal
Oglen mercimek corbasi 1 dilim ekmek
Ara 20 gr Kuru kayısı
Aksam bir porsiyon etli guvec 1 kasik pilav 3 kasik yogurt ve mercimek corbasi
Son olarak bie bardak portakal suyu
Cok kacti bugun ya:110:
Bir bucuk saat yuruyus 8 bardak su
Kaptanımız gibi ben de iki kere okumak zorunda kaldım. :duduk: dikkatimi çeken sadece akşam çorbası fazla olmuş...tabi bu eski menülerine göre...normalde sağlıklı olmuş. Afiyet olsun canım. Hamileliğini yarın kesinleştireceksin di mi? Kan tahlili en garantisi . :KK200: yılbaşı hedefi suya mı düşüyor ne....wuhuuuuu bir kilo bebek gelişse yaşadım ben :halay:

Valla iyi moral oldu ama kendimi cok siskin hissediyorum. Bilemedim tartida da fazla çıkıyorum. Bugun maydanoz da yedim odem atarim Insallah
Kaptanımız gibi ben de iki kere okumak zorunda kaldım. :duduk: dikkatimi çeken sadece akşam çorbası fazla olmuş...tabi bu eski menülerine göre...normalde sağlıklı olmuş. Afiyet olsun canım. Hamileliğini yarın kesinleştireceksin di mi? Kan tahlili en garantisi . :KK200: yılbaşı hedefi suya mı düşüyor ne....wuhuuuuu bir kilo bebek gelişse yaşadım ben :halay:
Insallah yarin gitmeye calisacam doktora. Yilbasi hedefi mi? Oyle birsey mi vardi? :ıslık::skandal:

Son düzenleme:
A
Ama yine de belli olmaz. Gidisata gore karar veririz

İyi geceler kızlar nasılsınız bakalım görüşmeyeli uzun zaman oldu oynakbasi34 oynakbasi34 abla beni gruba alcakmsın:halay: inan burda menü paylaşırken kg vermesemde almıyordum:KK76:
Sürüden uzaklaşanı kurt kapar demiştin Banu abla kurt beni kaptı götürdü artı kilolarımla geldim:oops:
Acilen kgları verip Mart ayına çıtı pıtı olmam gerek:super: kuzenim sünnet ypcak elbise gyince göt göbek pörtlüyo:KK53:

İyi geceler kızlar nasılsınız bakalım görüşmeyeli uzun zaman oldu oynakbasi34 oynakbasi34 abla beni gruba alcakmsın:halay: inan burda menü paylaşırken kg vermesemde almıyordum:KK76:
Sürüden uzaklaşanı kurt kapar demiştin Banu abla kurt beni kaptı götürdü artı kilolarımla geldim:oops:
Acilen kgları verip Mart ayına çıtı pıtı olmam gerek:super: kuzenim sünnet ypcak elbise gyince göt göbek pörtlüyo:KK53:
Gülüm hoş geldin. Ne iyi ettin de geldin. Sünnet çok onemli hele ki dediğin fazlaliklarla asla olmaz. :KK70:

Hoşgeldin canım
Kac kılosun suan

Çaylar da içilmiş herkese afiyetler olsun. Uykum gelmiyor bir türlü erken kalkmam lazım ama gözler cin gibi:KK53:
Allah rahatlık versin kizlarcım. Yarın görüşürüz. :KK31:
Iyı uykular ablam 50 mekik cekıp uyurum bende ;)))

Günaydın gençlik..

Bugün öğleden sonra yemeğe davetliydim harika tatlar vardı dünya mutfağı farklı şeyler yazamıyorum adını bile bilmiyorum bazılarının. Neyse işin özeti çok yedim galiba herşeyi denemek isterken :olamaz::kızgın:

amannn iyi etmişsin kaç kez dünya mutfağına denk geleceksin. afiyet olsun cnm.

Selamın aleyküm kizlarrrrr ♡♡♡♡♡

Herkese hayırlı günler :KK66:

Kızı okuldan almadan az uzanayim dedim içim geçmiş :KK70:
Okul dönüşü marketten bir kaç şey alıp döndük kuzuyla :KK66: hatta yağmura rağmen kuzumla sokak kedilerini biraz besleyip eve attık kendimizi :KK66:

Şimdi de aksamlik kızlara patates yemeği ateşe koydum dinleniyorum ♡

Dedecigine çok geçmiş olsun inşallah çabucak toparlanıyor ♡ Sanada kolay gelsin :KK66:

:KK70: :KK70: :KK70: Yemin ediyorum evdekiler de öyle diyorlar bana :KK70: :KK70: :KK70:

Helal kız sana ♡ ben olsam dayanabilirmiydim bilmiyorum :KK70:

Anammmmmm nasıl sevindim anlatamam ♡♡♡♡♡
Rabbim inşallah sağ saglim kucağına almayi da nasip eder ....Aminnnn

Bu arada sen zaten diyette değilsin ki :KK66: sağlıklı beslenerek devam edersen Kilo vermeyi bile surdurursun ♡ ben inan okadar kilolu halimden bile 9 ayda 5 kg verdim Protein ağırlıklı beslenerek ♡
Aslında olması gereken o şekil de işte bu ara ben eskisi gibi özen gösteriyorum demekki :KK43: hani o zaman yogurtsuz işte salatasiz sofraya oturmazdim öğlen sebze yiyor ama aksam mutlaka Protein tuketiyordum :KK66: yine yapmam lazım aslinda :KK66:

Yok valla sizmisim :KK70: sadece aksamlik pattis yaptım oda yazık kız stajdan gelecek yemekle ugrasmasin yorgun argin :KK66:

Valla helal sana süper bir menü ♡♡♡♡♡ Tebrikler

Aksamlik imkan varsa yoğurtlu birşeyler yesene hem Protein hem tok tutar ♡

saol kaptancığım seviyorum seni.. çabuk iyi ol lütfen :KK200:

Sağ ol bitanem. Hacamatı da yapsam kan kaybından giderim herhalde bahtsız bedeviyim malum.

Kaptanım çok teşekkür ederim.

Tesekkürler canım. Haklısın hiçbir şeyine bulaşma.

Sağ ol canım. Ama ben zayıflayım diye yapmadım nolur inan bana. :kızgın:. Bir daha yaklaşmam söz.
Bir tövbekar daha varmış burda :halay:

Sağ ol canım benim. Eşim olmasaydı daha kötü sonuclar olurdu.

Canım çok geçmiş olsun. Desene acil şifalar diliyorum. Sen de sağ salim git gel.

Canım çok teşekkür ederim. İlla yaşamam lazım söz dinleme diye bir huyum yok . Sağlığına kavusmana sevindim.

Dünden beri hiç yaramazlık yapmadım valla o_O
Göm ablanı. Anlamadım sanma antin kuntin şeyleri :işsiz:

Çok tatlısın var ya...:KK15: çapak ha :KK70:

Füze gönder direkt öldür o_O

Biz de seni seviyoruz :KK200: yavaş yavaş vereceğiz Allah'ın izniyle.

Günün en güzel haberi :anne: Tebrik ederim canım. Sağlıklı beslenmeye devam edersen doğum sonrası zorlanmazsin canım.

Hatasız kul olmaz :KK75:hatamla sev beniiiiiii:KK75:

Meryem hızlı çıktı canım. Senden beklerken :KK9:Ben artık dilinize düştüm ya :KK34: Şimdi bomba sırası sende....

aynen Meryem benden hızlı çıktı ama kuzum 2 yıldır bekliyormuş ben yeni istemeye başladım. Rabbim sağlıkla kucaklamayı nasip etsin inş. benim bir oğlum var Rabbim bana bağışlar inş bir de sağlıkla bir kız evlat verir inş Rabbim.

Ee tamam o zaman yok yok bu hafta veririm zaten Insallah yürüyorum:KK76:

cnm sen hamilesin sadece sağlıklı besleneceksin ama fazlalık kilona göre verebilirsin de tabi. bana dr 5 ayda 2 kilo alçaksın demişti. ve tatlı asla yemeyeceksin demişti.

Merhabaa
Kahvaltıda yarım kase mısır gevreği
Öğle omlet az peynir ve yeşillik
Akşam 4 sıkım çiğköfte biraz marul
Hepsi ekmeksiz öğünlerimin
1 bardak 5i 1 yerde çay
1 bardak form çay
Yarım bardak kadar portakal limon suyu
Bugünlük öğünlerim böyle grupdaşlarım.

afiyet olsun gaye hafif olmuş cnm.

oo çok güzel ellerine sağlık. ayrica çok incesin sen de seviliyorsun:KK200:

sürekli kilo alıp vermek kas kaybına ve kaslarda hasara sebep oluyormuş.:KK43:
verelim şu kiloları bir daha da almayalım artık yahu, canıma tak dedi artık of of.. :110:
yinede, hamdolsun halimize.

ben çok inceldim moni. 38 bedene , 28 bedene rahatlıkla giriyorum. ama gel görki yumuş yumuşum. işte al ver al ver vücut napsın haklı o da. vermeyi çok iyi biliyorum da korumayı beceremiyorum ben.
Antin kuntin kurabiye olsun :cool::KK70:

çok iyi bu :KK66:

Bugün yediklerim

Sabah 10:00
Yagsız tb ekmeğinden tost yesil çay

Ara bı mandalina

13:00 da bı kâse kadar kabuska yogurt

Ara 10 cıg fındık

19:00
Bı kase mercimek çorbası bir kâse ev yapımı tantuni salata bı dılım ekmek

20:00 ıkı kare bıtter cıkolata regl yakın krıze gırdım ya yatarken yıne bol tarcınlı yogurt yerim

afiyet olsun cnm çok güzel hafif

Peki gelsin Çarşamba menüsü
Sabah(7.30) Bir yumurta, bir parça peynir , iki zeytin ( bulantı devam ettiği için bu kadarını yiyebildim)
Öğle( 13.00) Yoğurt, içine küçük iki kivi doğradim
Akşam(18.00) Meşhur kabak detoksumuz cevizsiz
Yeşil çay yanında iki antinkuntin bomba :KK76: biraz acıkmıştım o_O

İki litre su, spor yok...yarın nöbet var diye eşim izin vermiyor tam iyileşmemişim güya :KK53:

oynakbasi34 oynakbasi34

afiye olsun cnm

sen hamilesin maydanoz düşüğe sebep olur. adet olmayınca şişlik artı oluyor ama sonraları geçiyor o. sen ottu çaydı falan yiyip içme sakın. sıradan sağlıklı beslen. hedefin kilo vermek değil almamak olsun.

Hayirli geceler menumuz
Sabah 1 bardak su 3 dolma iki kaşık nohut 4 kepçe yayla çorba 6 zeytin iki lokma peynir
Ara öğün 2 bardak su
Öğlen 3 kaşık nohut iki kaşık pilav küçük dilim ekmek
Aksam açılı kabak Yoğurtlu azıcık et
Ara bu ne arasıysa çay leblebi bi incir azıcık kuru üzüm bi bisküvi
Gece eşime eşlik ettim hiç aklımda yoktu bir çay bardağından az kahveli süt su 5 bardak su sabah bi saat step biraz yürüyüş cezam şu an iki lesli yarın yapıp yazarım ins

owww napptınn kız çok kaçmış. bugün saf protein yap yoksa hepsi artı olur cumaya

hoş geldin aramıza tekrardan. umarım çok almamışsındır. bir de hamiş vardı o da gelse iyi olur. Erolummm Erolummm du galiba

Kızlar yesıl cayıma karanfil bı parcada kabuk tarçın attım ıctım ıyı geldi

Keske su lımonlu slım plus almasaydım hosuma gıtmedı

cnm bak sen de bizim gibisin değişik şeyler deneme sonra seni rahatsız eder düşünüp durursun. sen demle açık yeşil çayını iç mis gibi. tabi bir de su.

Back
X