Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Ohhh sefaniz olsun canım :KK66: keyfini çıkarın ♡
Canım tesekkur ederim. :KK76:

Dünkü menümü de yazıp bi rahatlayım :KK17:
Saatler tahmini olacak

08.00
2 bardak limonlu ılık su

10.00 kahvaltı:
1 yumurtalı ıspanaklı omlet,2 ince dilim süzme peynir,3 zeytin,domates,salatalık,2 ceviz,1 dilim turp,1 dilim tb ekmeği,1 portakal suyu

15.30 öğle-akşam
3 kaşık mantı,3 tane etli yaprak sarma, 1 minik çerez kasesiyle vişne kompostosu,bolca salata

18.00
Sade Türk kahvesi,2 tatlı kaşığı un helvası

Su:çokça :KK53:
Spor: koşturmaca :KK53:
Beş dakikalık misafirin hezimetleri canımın menüsüne böyle yansımış yapacak bir şey yok yarın bir şeyler yaparsın artık. :işsiz:

Ayy ne güzel, keyfini çıkarın sefanız olsun. :KK76:
Teşekkür ederim canım. Maddi manevi hafifletiyor tavsiye ederim bak.

Öğle yemeğim ve inşallah akşam için de koca bir kase cacık hazırladım . Bugünü cacıkla atlatmayı planlıyorum inşallah. Yalnız baya ferahlattı tavsiye ediyorum diyetdaşlarım
İşte bu benim de içim ferahladi birden kendini muhteşem hissedeceksin.:KK54:
Waffle miiiiii of çok özledim :bicak:

Allah yardımcın olsun taşınmak büyük iş :KK51:

Yuppiiii gelmiş kelebeğiiim :KK76: teşekkürler sevgili kaptanım ve @Kazen

Tamamdır ablacım fırınlanmış kabuklu patatesi çok severim, dün Cumaydı diye öyle şeeetmiştim :KK22:

Bende kendi yoğurdumu kendim yapıyorum :KK76:bize de mandıradan getiriyolar çok iyi hiç kokmuyo, sırf koku olduğu için nefret ediyodum açık sütten ama burayı keşfettik :KK54:

Meryem abla iş peşinde yine hadi hayırlısı :skandal::KK70:

Ah canııııım kimseler girmedi mi yalnız mı kaldın seeen :KK37: geldim kız abla eşim beş dakkalığına biyere götürmezse :sopa:inşallah buralardayım

Paketli şeylerden uzak dur canım valla onları yemek yerine ev yapımı kek falan ye emin ol günahı daha az olcak :KK53: tabi keki de yemede :KK66:

Spordan sonra zaten pek acıkmıyorum ben ama gün boyu yediklerin biraz az gibi geldi :KK66:

Ay ben benim yaptığım zumbadan sıkılmıştım bugünde seninkini deneyim :spor:

Ev zumbası nedir ayol kulağa pek bi ezik geldi :KK53:

Nice güzel hayırlı sağlıklı yaşları olsun annenin canım :KK200:

Çok tatlııı :KK66:

:KK200:

Oh oh dökülsün kurtlar :KK70:iyi eğlenceler şekerim :KK37:
Sevgi böcugum yokluğunda çok özledim seni. Kelebekin hayırlı olsun. :KK15: Ev zumbasi kendi kendine doğaçlama oldu. Koridorda buldum çareyi :halay:Hamamda bir kilo gitmiştir kesin anam ne kirliymişim.:ukala: arkadaşım Meryem abla keşke evde keselenip gelseydik böyle rezil oluyoruz diyor. :KK70:
valla hamamın özel bir havası var evde ne yaparsan yap arinamiyorsun.:oops: Bı de yağlı masaj yaptırdım resmen yoğurdu hatun beni. Çok keyifli bir gün geçirdim. Havuzda bol bol yüzdüm. Fırsat bulursanız bı de iyi nezih mekan gidin..sen de git bebenle bitanem.
Bayılırım hamama. İyi keseler ve sabunlar o zaman :halay:
Hamam candır. :KK45: sağ ol bitanem. Mahur makamında kendimden geçtim..:KK76:

Kız abla daha çıkamadınmı eridin bittin :KK70: Elhan Elhan
Yarımı orda bıraktım. :KK53:

Asıl yılbaşından sonra İstanbuldan bir 30 koli gelecek :eğlence:
Allah yardımcın olsun canım. Mis gibi güzel güzel yerleş sağlıkla huzurla yaşayın yeni yuvanizda.:KK15:

Lilimam Lilimam cim evet dediğin gibi yine iş başındayim. :KK57: bamya tohumumu aldım şu an bir bardak suyun içinde sabahı bekliyorlar. :silah: bu arada iki araştirmam daha var. Bı tanesi Muzaffer Kuşhan'in 14 günlük bir diyeti. Diğeri de üç günlük patates diyeti. :sopa: Benim vücut Karatay beslenmesine alıştı ama ben sıkıldım biraz özlemek adına düzeni değiştirmek istiyorum. Kuşhan'in diyeti çok benziyor aslında sadece protein biraz daha fazla. Kahvaltı biraz az. Bu da dikkatimi bu tarafa çekti. :skandal:patates nereden çıktı dersen o da mide dinlensin diye bir süre. Gün boyu patates ve yoğurt var sadece. Tabi bol su ve bol bitki çayı. Son araştırmalar bu asamada.:KK19:

Bugün yediklerim
Sabah yumurta peynir zeytin bı dılım ekmek sekersiz çay

15:00 annemlerde yarım kase kase kısır b dılım borek :(((

16:30 sekersiz türk kahvesi

18:00 ıkı cevız

21:00bı portakal

22:30 bes kasık yogurt pul biber tarcın lımonlu bu hafta bunu denıycem yarın toz zerdeçal alacagım

Spor 40dk
Su cokca ;)))

bugünkü menüm
aç karnına 1 bardak sirkeli su
kahvaltı 1 yumurtalı omlet.domates.1 dilim çavdarekmeği.peynir.5 zeytin
öğle yemeği haşlanmış karnıbahar.2 bardak ayran.az patates kızartması.1 dilim çavdar ekmeği
ara portakal
akşam 1 su bardağı salep
su 2.5 lt
spor 1 saat zumba

Lilimam Lilimam cim evet dediğin gibi yine iş başındayim. :KK57: bamya tohumumu aldım şu an bir bardak suyun içinde sabahı bekliyorlar. :silah: bu arada iki araştirmam daha var. Bı tanesi Muzaffer Kuşhan'in 14 günlük bir diyeti. Diğeri de üç günlük patates diyeti. :sopa: Benim vücut Karatay beslenmesine alıştı ama ben sıkıldım biraz özlemek adına düzeni değiştirmek istiyorum. Kuşhan'in diyeti çok benziyor aslında sadece protein biraz daha fazla. Kahvaltı biraz az. Bu da dikkatimi bu tarafa çekti. :skandal:patates nereden çıktı dersen o da mide dinlensin diye bir süre. Gün boyu patates ve yoğurt var sadece. Tabi bol su ve bol bitki çayı. Son araştırmalar bu asamada.:KK19:
Hele bahset şu diyetlerin içeriğinden kısaca :süslü:, uyarsa bizde yaparız canım ,zaten karbonhidratın yedikçe acıktırıp daha da istettiğine adım kadar emin oldum :KK34:

Kızcem uyudu bı saat önce grıp yıne öksürük te var
Ah canım geçmiş olsun, ben miniğime daha başında hemen ayvalı ıhlamur yaptım şükür ilerlemedi canım sende dene mutlaka, şimdide ben öksürük gibiyim ıhlamur kalmamış bugün sadece ayva kabuğu ve zencefil kaynattım oda bana iyi geldi

Screenshot_20181205-213743.webp

Ah canım geçmiş olsun, ben miniğime daha başında hemen ayvalı ıhlamur yaptım şükür ilerlemedi canım sende dene mutlaka, şimdide ben öksürük gibiyim ıhlamur kalmamış bugün sadece ayva kabuğu ve zencefil kaynattım oda bana iyi geldi
Icmezkı surubu bıle zorla ıcıyo sogan dıldım komıdının ustune koydum
Sagol canım

Back
X