Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Merhaba canım, evet babam da aktardan almış bir çok faydası var diye tüketiyorum ben de sadece şeker için değil. Kesinlikle bağırsakları çalıştırması güzel bir etki. En azından o gaz ve şişkinlik hissi olmuyor. Kimisi akşamdan on tane tohumu bir bardak suya koyup sabaha kadar bekletip sabah hepsini içiyormuş. Ben sadece sabahları 10tane tohumu suyla birlikte yutuyorum. Akşamdan yutmak da aslında işe yarayabilir.
Bir arkadaş bir altın bilgi demek. :KK15:yesil çayim bitti bugün aktara gidecektim hadi bakalım mutfağa bir de bamya tohumu girsin.:KK49: Tesekkür ederim canım. Akşam tarifesini deneyeyim ben de. Hem suyuna da geçer etkisi söylediğin çok mantıklı.

Platesi 1 yıl yaptım çok faydasını gördüm . Bir nevi fizik tedavi inan..
Sonra çok sıkıldım bıraktım :)

Gecen hafta Zumbayı denedim bayıldım çok zevkli cok eğlenceli. Ve acaip ter atıyor belki haftada 1 gün is durumuna bağlı devam ederim diğer günler yürüyüş ..
Pazartesi tekrar deneyeyim bak aklıma getirdin. Ertesi gün dersim yok nasılsa. Hocamız nasıl acımasız o 10 dan geriye sayması yok mu bir asır gibi sündürüyor da sündürüyor kendisi lastik gibi tabi... Sıkılaşmak için katlanılır ama :confused:

Merhaba kızlar

Kızımla avm alışveriş yaptık geldik

Ara ögünümü yaptım ıkı ceviz 10tane Sarı leblebi

Ipten camasırlarımı toplayıp aksam yemeği yapıcam yesil mercimek yemeği..
Bıde yesil çay ıcerım

Merhabalar, bugün kahvaltıda biraz omlet domates salatalık ve yeşillik 3 dilim tb ekmeği yedim. Ekmeği abarttım sanırım.
İkindi gibi sadece domates salatalık ve peynirden oluşan bir yemek yedim akşam yemeği yemedim Bir de şu pinguiler var ya süt dilimi gibi ondan yedim bugünlük menüm bu kadar . Bol eksiler canım takımım:KK200:

Merhabalar, bugün kahvaltıda biraz omlet domates salatalık ve yeşillik 3 dilim tb ekmeği yedim. Ekmeği abarttım sanırım.
İkindi gibi sadece domates salatalık ve peynirden oluşan bir yemek yedim akşam yemeği yemedim Bir de şu pinguiler var ya süt dilimi gibi ondan yedim bugünlük menüm bu kadar . Bol eksiler canım takımım:KK200:
Canım abarttım sanırım ne demek canını okumuşsun Sabah sabah ekmeğin. :kızgın: Öğle menüsünün güzelliğinin arkasına sığınma suçlusun bak. :sinirli:
Hadi olan oldu demeye kalmadan süt dilimi kabus gibi çökmüş menüye... Yarın protein hariç lütfen bir şey yeme. Akşam öğününe hatta sadece yoğurt ekle yanında sınırsız salatalık yiyebilirsin. Hafta sonunu telafi etmeye bak. Biraz zor görürüz eksileri böyle giderse. Çok dikkatli ol ..Şu an sanki kendim yemiş gibi kötü hissediyorum. :mad:

Merhaba kızlar iyi akşamlar şimdi spordan döndüm ölüyorum sanırım bugün vaktim var diye erkendem gitmiştim hem ağırlık hem kardiyo hem de 45dk zumba ile totalde iki saatte çıktım salondan. Adım atacak halim yok.
Bugünün menüsü:
Sabah bir dilim çikolatalı ekmek+avokado+ sade nescafe
Öğlen yok
Akşam şimdi spordan sonra bir bardak süt+muz ve 1 mandalina
Bugün çikolata yediğim için başka yemek yok zaten aç da hissetmiyorum. Bugün güzel bir gün oldu.

:KK70::KK70:

Canim kullanıcı ismimizin altın da olan amblem. . Her takım üyesinin farklı simgesi var.. 8.takımın kelebek...
listeye girersek bizde de olcak oylemi
Yenacim aynı mutlulukla merhaba canım. :KK200: Bursa bu sabah yumuşacık az önce yürüyüşten geldim aklıma sen geldin Yena da çıkmıştır şimdi dedim. :KK19: nasıl İzmir?
ohhh ne güzel missa gibi temiz havayı çekmişsin icine
Platesi 1 yıl yaptım çok faydasını gördüm . Bir nevi fizik tedavi inan..
Sonra çok sıkıldım bıraktım :)

Gecen hafta Zumbayı denedim bayıldım çok zevkli cok eğlenceli. Ve acaip ter atıyor belki haftada 1 gün is durumuna bağlı devam ederim diğer günler yürüyüş ..
persian zumbami tavsiye edebilir 50 dk lık bi video

Bütün,'' derdim var'' topiğini okudum sıkıntıdan bizim sayfaya gelen giden olmayınca. :işsiz: laf aramızda hatunlar ciddi ciddi yazmışlar ben kıs kıs gülüyorum burda. Görseler topa tutarlar :KK70:biraz daha gelmezseniz vajinismusu da bitiresim var....:KK53::KK70:
bem geldimmmmmm

Merhaba kızlar iyi akşamlar şimdi spordan döndüm ölüyorum sanırım bugün vaktim var diye erkendem gitmiştim hem ağırlık hem kardiyo hem de 45dk zumba ile totalde iki saatte çıktım salondan. Adım atacak halim yok.
Bugünün menüsü:
Sabah bir dilim çikolatalı ekmek+avokado+ sade nescafe
Öğlen yok
Akşam şimdi spordan sonra bir bardak süt+muz ve 1 mandalina
Bugün çikolata yediğim için başka yemek yok zaten aç da hissetmiyorum. Bugün güzel bir gün oldu.
maşallah 2 saat spor yapsın öyle mii ne güzel .ben evde yaptığım için 1 saati gecemiyorum

Pazar menüm
Sabah(10.30) İki kepçe mercimek çorbası, az peynir, zeytin, roka, beş badem
12.00 Sade Türk kahvesi
Akşam(16.30) Üç kepçe mercimek çorbası, karışık salata( dereotlu, maydanozlu, rokalı, iki çeri )
20.00 Az lor, üzerine çörek otu ve pul biber, bitki çayı sınırsız,
Bir saat tempolu yürüyüş, ev zumbasi yarım saat, iki litre su...ve gün biter uyuyuncaya kadar su içmeye devam.

buğu ku menüm
aç karnına 1 bardak sirkeli su
kahvaltı 1 omlet .1 dilim çavdar.peynir domates 5 zeytin
ara yeşil çay
öğle 1 küçük tabak patlican yemeği.2 ymk ks yoğurt.1 dilim çavdar
ara yeşilçay.1 portakal
akşam.3 ksk ıspanak kavurma.az patlıcan yemeği.2 ksk yoğurt.
ara yarim kivi.1 misket portakal..
yatmadan önce 2 ymk ks yoğurtlu karışım yicem
su 2 lt yi geçti.spor 1 saat zumba

listeye girersek bizde de olcak oylemi

ohhh ne güzel missa gibi temiz havayı çekmişsin icine
persian zumbami tavsiye edebilir 50 dk lık bi video
Evet canım ya deniz havası muhteşemdi bı ilik ilik lodos vardı sahili boydan boya yürüdüm. Persian zumba bilmiyorum bakicam ben genelde İspanyol tercih ediyorum. :KK76:

bem geldimmmmmm

maşallah 2 saat spor yapsın öyle mii ne güzel .ben evde yaptığım için 1 saati gecemiyorum
Geç geldin kuzum ya...hafta sonu çok sakin oluyor sayfamız. Herkes benim gibi aylak değil tabi iş güç, çoluk çocuk.Tabi ben unumu eledim. Eleğim olsa duvara asicam da yok işte napim. :halay:

Selamın aleyküm kizlarrrrrr ♡♡♡♡♡

Herkese hayırlı geceler ;)

Öğleden sonra büyük kızımla biraz yatak odasını topladık kavga dövüş :D iş yapma diye kızıp durdu hatta bir ara sağ elimi kullanmaya kalkistim diye ne söylendi cadı :D
Hepimizin nevresimlerini de değiştirdik ohhh miss ♡ Rahatladım ama bende farkına varmadan yorulmusum ( aslında normalde yaptigimin çeyreği kadar iş yapmadım ama yoruluyorum işte )

Sonra odadan kovulunca az uzanayim dedim uyumusum :D
Aksamda Annemin doğum günü diye çaya gittik kızlarla eşimde arkadasindayken ;) gönlü olsun dedik ;)

Selamın aleyküm kizlarrrrrr ♡♡♡♡♡

Herkese hayırlı geceler :KK66:

Öğleden sonra büyük kızımla biraz yatak odasını topladık kavga dövüş :KK70: iş yapma diye kızıp durdu hatta bir ara sağ elimi kullanmaya kalkistim diye ne söylendi cadı :KK70:
Hepimizin nevresimlerini de değiştirdik ohhh miss ♡ Rahatladım ama bende farkına varmadan yorulmusum ( aslında normalde yaptigimin çeyreği kadar iş yapmadım ama yoruluyorum işte )

Sonra odadan kovulunca az uzanayim dedim uyumusum :KK70:
Aksamda Annemin doğum günü diye çaya gittik kızlarla eşimde arkadasindayken :KK66: gönlü olsun dedik :KK66:
Allah sağlıkla geçireceği güzel bir ömür nasip etsin canım. Senin de güzel sağlık haberin bu yıl ona güzel bir hediye olacak insallah.

Canım abarttım sanırım ne demek canını okumuşsun Sabah sabah ekmeğin. :kızgın: Öğle menüsünün güzelliğinin arkasına sığınma suçlusun bak. :sinirli:
Hadi olan oldu demeye kalmadan süt dilimi kabus gibi çökmüş menüye... Yarın protein hariç lütfen bir şey yeme. Akşam öğününe hatta sadece yoğurt ekle yanında sınırsız salatalık yiyebilirsin. Hafta sonunu telafi etmeye bak. Biraz zor görürüz eksileri böyle giderse. Çok dikkatli ol ..Şu an sanki kendim yemiş gibi kötü hissediyorum. :mad:
Aynen öyle oldu valla:KK35:çok haklısın ablacığım dikkat edeceğim bugün inşallah :KK22:

Selamın aleyküm kizlarrrrr ♡♡♡♡♡

Herkese hayırlı sabahlar
images.webp

Kahvaltımı 2 haşlanmış yumurta ve üzerine biber ekleyerek yanına da yeşil çay ile tamamlamış bulunuyorum sevgili diyetdaşlarım :kk77:

Süpersin canım afiyet olsun ;)
Bizde karı koca sabah kahvemizi içiyoruz ;) bir lokma birsey atistirip kuzuyu havuza goturecegiz ;) artık dönüşü öğlenle bir olur kahvaltimiz ;)

Back
X