Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Herkese tekrar merhabalar :KK36:

Kuzuyu okuldan almadan önce eksiklerimi de aldım döndüm ;) Şimdide kendime güzel bir kiraz saplı çay yaptım dinleniyorum ;) Ispanaklarımı da bir su yıkayıp tekrar suya koydum ( kum falan kalmasın maşallah Annem bu sefer bir ıspanak almış evlere şenlik :D ıspanak ıspanak olalı böyle çamur görmemiştir :D )

Ufaklık biraz dinlenirken cebime el koyunca bende o arada laptobu kaptım :KK48:
Uslu uslu oturuyorum :KK48: sonra büyük kızdan gelir gelmez fırça yemiyeyim :21:

Öğle yemeğim 1 tabak kuru fasulye ekmeksiz. Yedim ve bittiiii

Afiyet olsun canım ;) akşamı da hafif geçirirsek tam süper olur ;)

afiyet olsun cnm. bizim tarhanalar yoğurtlu dövmeli falan oluyor.
bir de nacizane fikrim yoğurdu kendin mayalasan tadından yenmez :KK66:

Aslında bir ara ne güzel kendim mayalıyordum ama sonra bir iki yoğurtsuz kalınca yine hazır almaya başladım ;) Haklısın ne kadar katkısız beslenirsem okadar iyi hem benim hemde çocuklar için ;)
Annemde yoğurt mayası var nasılsa ;) bu aldığım son hazır yoğurt olsun ;) günlük süt alıp Annemden de maya alır mayalarım ;)

Akşamlık bende Ispanak yerim diye düşünüyorum ;) yanına güzel bir kase yoğurt ve koca bir salata :KK36: ohhh missss
Bu arada bundan sonra en geç 17:00de yemeğimi yerim diye planlıyorum ;) sonrasında çok acıkırsam da sadece bir kaç kaşık yoğurt yerim ;)
Meyve almayı unuttum ama eşime telefon açıp tembihliyeyim bari gün kurusu alsın tatlı ihtiyacını kesmesi için yerim acil durumlarda ;)

Maşallah gayretimizle bu hafta dereceyi zorlıcaz inş kahvaltı 8 zeytin bi dilim ekmek bi kk peynir
Öğlen bi porsiyon etli pilav pilav birazcık kaçtı ucu yarım dl ekmek yaramazlığı ile salata
Akşam dünden kalan fırın da balık
Ara 3 hurma 1 tanecik çayın yanında bisküvi 7 bardak su diyelim spor 2 saat fitnes ve Step gece içim bayılır sa bi bardak kahveli süt içerim yada bi elma yerim artık

Sadece aklın değil elinde burda olsun şekerim yokluğun çok belli oluyo :KK66::KK200:

saol cnm çok incesin gitmeye niyetim yok gibi :D :KK200:

Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Herkese tekrar merhabalar :KK36:

Kuzuyu okuldan almadan önce eksiklerimi de aldım döndüm :KK66: Şimdide kendime güzel bir kiraz saplı çay yaptım dinleniyorum :KK66: Ispanaklarımı da bir su yıkayıp tekrar suya koydum ( kum falan kalmasın maşallah Annem bu sefer bir ıspanak almış evlere şenlik :KK70: ıspanak ıspanak olalı böyle çamur görmemiştir :KK70: )

Ufaklık biraz dinlenirken cebime el koyunca bende o arada laptobu kaptım :KK48:
Uslu uslu oturuyorum :KK48: sonra büyük kızdan gelir gelmez fırça yemiyeyim :21:

Afiyet olsun canım :KK66: akşamı da hafif geçirirsek tam süper olur :KK66:

Aslında bir ara ne güzel kendim mayalıyordum ama sonra bir iki yoğurtsuz kalınca yine hazır almaya başladım :KK66: Haklısın ne kadar katkısız beslenirsem okadar iyi hem benim hemde çocuklar için :KK66:
Annemde yoğurt mayası var nasılsa :KK66: bu aldığım son hazır yoğurt olsun :KK66: günlük süt alıp Annemden de maya alır mayalarım :KK66:

iyi yaparsın cnm gerçekten yoğurdun faydaları say say bitmez. ama hazır olunca yarardan çok zarar. eşim bu işle uğraşıyor biliyorsun çiftlik var. bazen eve süt getirirken yolda bozuluyor ama firmalar tankere toplaya toplaya gidiyor sütleri. içine bir damla ilaç atıp bozulmasını önlüyormuş. düşünsene ne atıyor ki etkili bu kadar.

Maşallah gayretimizle bu hafta dereceyi zorlıcaz inş kahvaltı 8 zeytin bi dilim ekmek bi kk peynir
Öğlen bi porsiyon etli pilav pilav birazcık kaçtı ucu yarım dl ekmek yaramazlığı ile salata
Akşam dünden kalan fırın da balık
Ara 3 hurma 1 tanecik çayın yanında bisküvi 7 bardak su diyelim spor 2 saat fitnes ve Step gece içim bayılır sa bi bardak kahveli süt içerim yada bi elma yerim artık

Dengeli bir menü canım şimdiden afiyet olsun ;) Bol eksiler olarak dönecek inşallah ;)
Pilavı da nasılsa akşam balık salata yiyerek yok edersin ;)
saol cnm çok incesin gitmeye niyetim yok gibi :KK70: :KK200:

iyi yaparsın cnm gerçekten yoğurdun faydaları say say bitmez. ama hazır olunca yarardan çok zarar. eşim bu işle uğraşıyor biliyorsun çiftlik var. bazen eve süt getirirken yolda bozuluyor ama firmalar tankere toplaya toplaya gidiyor sütleri. içine bir damla ilaç atıp bozulmasını önlüyormuş. düşünsene ne atıyor ki etkili bu kadar.

Aynen canım ;) ben direk sütçüden almadım hiç güvenemediğim için ( mahalleye geliyor hatta hatunlar telefon açıp sipariş bile veriyorlarmış ) ama günlük sütten alıp yapıyordum ;) Yine öyle yaparım sanırım yada olmadı bir kere de olsa sütçüden alıp denerim ;)
Eskiden Anannem sağken köye her gittiğimizde bize tazecik süt verirdi :KK68: Hatta ahırdan ben taşırdım eve de hemen ateşe koyar bir taşım kaynatır sonrada soğutup büyük şişeye koyardı ;) anam ne tatlı gelirdi o süt bize sabah kahvaltısında :confused: Bazen eşim hazır da olsa kahvaltıda aklına düşünce hemen bir süt kaynatsana der ;)

YOk yok bundan sonra kendim mayalayacağım ;) Şu nohuttan mayayı kendim üretebilsem tam süper olur ;) yada bir ara köye gidersem Annemin Dayısına uğrar onlardan maya alırım ( nohuttan kendi yapmış ve inanılmaz lezzetli onun yoğurdu ) Mandıra da var onların orada ;) hem manda sütü hemde inek sütü alır karıştırarak mayalarım ;) oda inanılmaz lezzetli oluyor ama işte köy 1 saat mesafede ve sırf süt almayada gidilmez :D

Bizimde sütçümüz var sağolsun mayamızı da getiriyorlar mis gibi çok güzel evde yoğurdumuzu yapmamız şifa olsun herkese ve yavrularımıza

Ay ne güzel ;) dur bizim alan arkadaşlar vardır kesin onlardan sorup öğreneyim ne günleri geliyor ;) dediğin gibi maya da vardır nasılsa onlarda ;)

Dengeli bir menü canım şimdiden afiyet olsun :KK66: Bol eksiler olarak dönecek inşallah :KK66:
Pilavı da nasılsa akşam balık salata yiyerek yok edersin :KK66:

Aynen canım :KK66: ben direk sütçüden almadım hiç güvenemediğim için ( mahalleye geliyor hatta hatunlar telefon açıp sipariş bile veriyorlarmış ) ama günlük sütten alıp yapıyordum :KK66: Yine öyle yaparım sanırım yada olmadı bir kere de olsa sütçüden alıp denerim :KK66:
Eskiden Anannem sağken köye her gittiğimizde bize tazecik süt verirdi :KK68: Hatta ahırdan ben taşırdım eve de hemen ateşe koyar bir taşım kaynatır sonrada soğutup büyük şişeye koyardı :KK66: anam ne tatlı gelirdi o süt bize sabah kahvaltısında :confused: Bazen eşim hazır da olsa kahvaltıda aklına düşünce hemen bir süt kaynatsana der :KK66:

YOk yok bundan sonra kendim mayalayacağım :KK66: Şu nohuttan mayayı kendim üretebilsem tam süper olur :KK66: yada bir ara köye gidersem Annemin Dayısına uğrar onlardan maya alırım ( nohuttan kendi yapmış ve inanılmaz lezzetli onun yoğurdu ) Mandıra da var onların orada :KK66: hem manda sütü hemde inek sütü alır karıştırarak mayalarım :KK66: oda inanılmaz lezzetli oluyor ama işte köy 1 saat mesafede ve sırf süt almayada gidilmez :KK70:

haklısın cnm onun için gidilmez. ama gelen sütü köpürmeye başlayınca kaşıkla savura savura 5 dakika kaynat en az. ne mikrop varsa gider. ha bir de ilk gellince torbayla süz tencereye dökerken. şifa olsun ;)

çıkıcam ben kızlar. menümü yazayım. biraz cıslı ;)

sabah
1 haşlama yumurta
1 dilim ekmek
peynir
zeytin (bunlar çok az)
1 çay kaşığı salça

ara
1 portakal

öğlen
5 kaşık mantar sote
1 kase yoğurt
2 kare bitter ve 1 küçük hobby (bunlar cıs)(86 kalori)

ara
1 avuç kadar dutkurusu
yaraım nescafe

akşam
4 kaşık etli türlü
4 kaşık yoğurt

çıkıcam ben kızlar. menümü yazayım. biraz cıslı :KK66:

sabah
1 haşlama yumurta
1 dilim ekmek
peynir
zeytin (bunlar çok az)
1 çay kaşığı salça

ara
1 portakal

öğlen
5 kaşık mantar sote
1 kase yoğurt
2 kare bitter ve 1 küçük hobby (bunlar cıs)(86 kalori)

ara
1 avuç kadar dutkurusu
yaraım nescafe

akşam
4 kaşık etli türlü
4 kaşık yoğurt

Çok şükür en azından abartmamışsın ;) he olmasaydı tam süper olurdu ama eminim akşama kadar eriyip yok olmuştur bile ;) Afiyet olsun canım ;)

Bende Akşam Yemeğimi şimdi yedim :kk77:
Elhamdülillah bugün de doydum ;) Hatta hemen aklımdayken bende menümü paylaşayım ;

Uyanınca; 07:00de
1 kupa sıcak su

Kahvaltı; 08.45de
2 haşlanmışı yumurta
1 parça beyaz peynir
6 tane yeşil zeytin ( ev yapımı ve hiç tuzu yoktu desem yeridir )
4 dal Maydanoz
1 kupa naneli limonlu yeşil çay ( hatta üstüne ikinciye su ilave ettim sonradan )

ara; 10.30da
1 Şekersiz Duble Türk Kahvesi

Öğlen; 13:00de
3 kepçe Tarhana çorbası

ara; 16:00da
1 fincan Kiraz saplı Çay

Akşam 16:45de
5 yk kadar ıspanak
3 yk yoğurt
orta boy kase marul salatası ( bol soğanlı :KK53::KK53: )

Bu saatten sonra ancak su ve çay, kahve ile devam ederim ;)
Pek su içmedim bugün ama yatana kadar 1.5 litre kesin içerim ;) gün içinde ancak 1 litre içmişimdir ;)

Çok şükür şu saate kadar gayet güzel gittim aynen devam inşallah:21:

Bende Akşam Yemeğimi şimdi yedim :kk77:
Elhamdülillah bugün de doydum :KK66: Hatta hemen aklımdayken bende menümü paylaşayım ;

Uyanınca; 07:00de
1 kupa sıcak su

Kahvaltı; 08.45de
2 haşlanmışı yumurta
1 parça beyaz peynir
6 tane yeşil zeytin ( ev yapımı ve hiç tuzu yoktu desem yeridir )
4 dal Maydanoz
1 kupa naneli limonlu yeşil çay ( hatta üstüne ikinciye su ilave ettim sonradan )

ara; 10.30da
1 Şekersiz Duble Türk Kahvesi

Öğlen; 13:00de
3 kepçe Tarhana çorbası

ara; 16:00da
1 fincan Kiraz saplı Çay

Akşam 16:45de
5 yk kadar ıspanak
3 yk yoğurt
orta boy kase marul salatası ( bol soğanlı :KK53::KK53: )

Bu saatten sonra ancak su ve çay, kahve ile devam ederim :KK66:
Pek su içmedim bugün ama yatana kadar 1.5 litre kesin içerim :KK66: gün içinde ancak 1 litre içmişimdir :KK66:

Çok şükür şu saate kadar gayet güzel gittim aynen devam inşallah:21:
harikasın kaptan hep böyle devam et :rapci:

sevilay80 sevilay80 sevilaycım canım senin zumban sana benim zumbam bana :KK70:bugün seninkinden yapayım dedim 15 dakka dayanabildim yani sarmadı,benim yaptığımın hareketlerine alıştımya o yüzden sanırım bende tekrar kendiminkinden yaptım :KK73:
ciddi mi canm .ben alıştığım için galiba bana iyi geliyor .allah var iyi de terletiyor

kizlarrr suçunu soyleyeyim.ogle vakti 20 dk uyumuşum.uyandigimda içinden yine tatlı canavarı çıktı tutamadım kendimi 2 dilim kek yanında da yarim çay bardağı salep yedim .içtim.sonra pişman oldum ama iş işten gecti.az önce günlük 50 dk zumba mi yaptım.aksama da spor cezası verdi. kendime 45 dk leslie yapcam

kizlarrr suçunu soyleyeyim.ogle vakti 20 dk uyumuşum.uyandigimda içinden yine tatlı canavarı çıktı tutamadım kendimi 2 dilim kek yanında da yarim çay bardağı salep yedim .içtim.sonra pişman oldum ama iş işten gecti.az önce günlük 50 dk zumba mi yaptım.aksama da spor cezası verdi. kendime 45 dk leslie yapcam
:KK53::KK53::KK53: sende de amma canavar varmış çık çık bitmedi :KK70:

harikasın kaptan hep böyle devam et :rapci:

:21::21::21::21::21: İnşallah bundan sonra böyle :KK37:
Evde 1 kase puding vardı düşün bütün gün baş başayken aklımın ucuna bile gelmedi :D eskiden olsa valla kahvaltı öncesi bile götürürdüm onu :D
Eşim de demin kararlılığımı duyunca çok sevindi benim adıma :confused: Helal sana aşkım eski motivasyonu yakalamışsın demekki dedi :KK48:

ben akşama fırında yemek yapmak zorundayım çünkü bu yeni evdeki ocak indüksiyonlu. bizim tencerelerin hepsi çöp oldu hiçbirini kullanamayacağım ya :kızgın: yeni tencere almak zorundayım ama indüksiyonlu tencereler acayip pahalı :KK17:

Anammmm oda çok kötü oluyor öyle yaaa :KK43:
Görümcem bir ara yurtdışında yaşarken öyle bir ocağı vardı oda resmen çıldıracaktım diyor :D kalıcı olmadığı için sadece 2 tencere almıştı ;) onlarıda sonra kiraladıkları evde bıraktı bari benden sonraki kiracı kullansın para vermesin demişti ;)

En sevdiğim Kelebek :KK48: yaptığı hatayı fark edip kendi kendine ceza verenler :KK48:
Benim tercihim tabi hiç kaçamak olmaması ama en azından öğlen olmuş ve telafisi az da olsa mümkün ;)
Hadi bakalım inşallah cumaya kadar kaçamaksız devam diyelim ;)

Back
X