- 9 Ocak 2012
- 15.625
- 30.327
- 798
Çok tatlısın ya ne güzel takip etmişsin öyle![]()
saol cnm o senin tatlılığın

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok tatlısın ya ne güzel takip etmişsin öyle![]()
Sadece aklın değil elinde burda olsun şekerim yokluğun çok belli oluyosaol cnm o senin tatlılığınaklım hep burda yani..
![]()
Öğle yemeğim 1 tabak kuru fasulye ekmeksiz. Yedim ve bittiiii
afiyet olsun cnm. bizim tarhanalar yoğurtlu dövmeli falan oluyor.
bir de nacizane fikrim yoğurdu kendin mayalasan tadından yenmez![]()
Sadece aklın değil elinde burda olsun şekerim yokluğun çok belli oluyo![]()
Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrrrr
Herkese tekrar merhabalar
Kuzuyu okuldan almadan önce eksiklerimi de aldım döndümŞimdide kendime güzel bir kiraz saplı çay yaptım dinleniyorum
Ispanaklarımı da bir su yıkayıp tekrar suya koydum ( kum falan kalmasın maşallah Annem bu sefer bir ıspanak almış evlere şenlik
ıspanak ıspanak olalı böyle çamur görmemiştir
)
Ufaklık biraz dinlenirken cebime el koyunca bende o arada laptobu kaptım
Uslu uslu oturuyorumsonra büyük kızdan gelir gelmez fırça yemiyeyim
Afiyet olsun canımakşamı da hafif geçirirsek tam süper olur
Aslında bir ara ne güzel kendim mayalıyordum ama sonra bir iki yoğurtsuz kalınca yine hazır almaya başladımHaklısın ne kadar katkısız beslenirsem okadar iyi hem benim hemde çocuklar için
Annemde yoğurt mayası var nasılsabu aldığım son hazır yoğurt olsun
günlük süt alıp Annemden de maya alır mayalarım
![]()
Maşallah gayretimizle bu hafta dereceyi zorlıcaz inş kahvaltı 8 zeytin bi dilim ekmek bi kk peynir
Öğlen bi porsiyon etli pilav pilav birazcık kaçtı ucu yarım dl ekmek yaramazlığı ile salata
Akşam dünden kalan fırın da balık
Ara 3 hurma 1 tanecik çayın yanında bisküvi 7 bardak su diyelim spor 2 saat fitnes ve Step gece içim bayılır sa bi bardak kahveli süt içerim yada bi elma yerim artık
saol cnm çok incesin gitmeye niyetim yok gibi![]()
iyi yaparsın cnm gerçekten yoğurdun faydaları say say bitmez. ama hazır olunca yarardan çok zarar. eşim bu işle uğraşıyor biliyorsun çiftlik var. bazen eve süt getirirken yolda bozuluyor ama firmalar tankere toplaya toplaya gidiyor sütleri. içine bir damla ilaç atıp bozulmasını önlüyormuş. düşünsene ne atıyor ki etkili bu kadar.
Bizimde sütçümüz var sağolsun mayamızı da getiriyorlar mis gibi çok güzel evde yoğurdumuzu yapmamız şifa olsun herkese ve yavrularımıza
Dengeli bir menü canım şimdiden afiyet olsunBol eksiler olarak dönecek inşallah
Pilavı da nasılsa akşam balık salata yiyerek yok edersin
Aynen canımben direk sütçüden almadım hiç güvenemediğim için ( mahalleye geliyor hatta hatunlar telefon açıp sipariş bile veriyorlarmış ) ama günlük sütten alıp yapıyordum
Yine öyle yaparım sanırım yada olmadı bir kere de olsa sütçüden alıp denerim
Eskiden Anannem sağken köye her gittiğimizde bize tazecik süt verirdiHatta ahırdan ben taşırdım eve de hemen ateşe koyar bir taşım kaynatır sonrada soğutup büyük şişeye koyardı
anam ne tatlı gelirdi o süt bize sabah kahvaltısında
Bazen eşim hazır da olsa kahvaltıda aklına düşünce hemen bir süt kaynatsana der
YOk yok bundan sonra kendim mayalayacağımŞu nohuttan mayayı kendim üretebilsem tam süper olur
yada bir ara köye gidersem Annemin Dayısına uğrar onlardan maya alırım ( nohuttan kendi yapmış ve inanılmaz lezzetli onun yoğurdu ) Mandıra da var onların orada
hem manda sütü hemde inek sütü alır karıştırarak mayalarım
oda inanılmaz lezzetli oluyor ama işte köy 1 saat mesafede ve sırf süt almayada gidilmez
![]()
çıkıcam ben kızlar. menümü yazayım. biraz cıslı
sabah
1 haşlama yumurta
1 dilim ekmek
peynir
zeytin (bunlar çok az)
1 çay kaşığı salça
ara
1 portakal
öğlen
5 kaşık mantar sote
1 kase yoğurt
2 kare bitter ve 1 küçük hobby (bunlar cıs)(86 kalori)
ara
1 avuç kadar dutkurusu
yaraım nescafe
akşam
4 kaşık etli türlü
4 kaşık yoğurt
harikasın kaptan hep böyle devam etBende Akşam Yemeğimi şimdi yedim
Elhamdülillah bugün de doydumHatta hemen aklımdayken bende menümü paylaşayım ;
Uyanınca; 07:00de
1 kupa sıcak su
Kahvaltı; 08.45de
2 haşlanmışı yumurta
1 parça beyaz peynir
6 tane yeşil zeytin ( ev yapımı ve hiç tuzu yoktu desem yeridir )
4 dal Maydanoz
1 kupa naneli limonlu yeşil çay ( hatta üstüne ikinciye su ilave ettim sonradan )
ara; 10.30da
1 Şekersiz Duble Türk Kahvesi
Öğlen; 13:00de
3 kepçe Tarhana çorbası
ara; 16:00da
1 fincan Kiraz saplı Çay
Akşam 16:45de
5 yk kadar ıspanak
3 yk yoğurt
orta boy kase marul salatası ( bol soğanlı)
Bu saatten sonra ancak su ve çay, kahve ile devam ederim
Pek su içmedim bugün ama yatana kadar 1.5 litre kesin içerimgün içinde ancak 1 litre içmişimdir
Çok şükür şu saate kadar gayet güzel gittim aynen devam inşallah![]()
ciddi mi canm .ben alıştığım için galiba bana iyi geliyor .allah var iyi de terletiyorsevilay80 sevilaycım canım senin zumban sana benim zumbam bana
bugün seninkinden yapayım dedim 15 dakka dayanabildim yani sarmadı,benim yaptığımın hareketlerine alıştımya o yüzden sanırım bende tekrar kendiminkinden yaptım
![]()
kizlarrr suçunu soyleyeyim.ogle vakti 20 dk uyumuşum.uyandigimda içinden yine tatlı canavarı çıktı tutamadım kendimi 2 dilim kek yanında da yarim çay bardağı salep yedim .içtim.sonra pişman oldum ama iş işten gecti.az önce günlük 50 dk zumba mi yaptım.aksama da spor cezası verdi. kendime 45 dk leslie yapcam
harikasın kaptan hep böyle devam et![]()
ben akşama fırında yemek yapmak zorundayım çünkü bu yeni evdeki ocak indüksiyonlu. bizim tencerelerin hepsi çöp oldu hiçbirini kullanamayacağım yayeni tencere almak zorundayım ama indüksiyonlu tencereler acayip pahalı
![]()
kizlarrr suçunu soyleyeyim.ogle vakti 20 dk uyumuşum.uyandigimda içinden yine tatlı canavarı çıktı tutamadım kendimi 2 dilim kek yanında da yarim çay bardağı salep yedim .içtim.sonra pişman oldum ama iş işten gecti.az önce günlük 50 dk zumba mi yaptım.aksama da spor cezası verdi. kendime 45 dk leslie yapcam