- 14 Eylül 2008
- 7.366
- 16.727
- 448
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Slm kızlar bu saate kadar güzel gitti gun kv kizimi birakip 40dk tempolu yürüyüş yaptım
Ama aksama sinavim varkardeşimin esinin yani kucuk damadin
doğum günü var sürpriz yapicaz
Yeşil çayimi icerim uc dört kaşık kısır yerim ama kesinlikle başka bir şey yok![]()
Saat 7 gibi gidecegiz bi gozum burda olacak motivasyon yuklu msjlarinizi bekliyorum)
1 saat koşu ve tempolu yürüyüşveee 1000 tane çevirilmiş hulahop ile geldiiiiim
. Akşam yemeğim ise su :)
Öptüm hepinizi canım diyetdaşlarım![]()
Aslında en fazla meyve yemeyi düşünüyordum ama evet yoğurt da olabilir. Bir de baklagil gerçekten tok tutuyormuş öğleden beri acıkmadım çokSüpersin canımAkşam en azından 1 kase yoğurt ye canım hem protein hemde en azından aç kalmamış olursun
![]()
Tsk ederim canlarım yeni geldik beklıyoruz enisteyi
Yürü be kaptaniçem kim tutar seni, arkandayızAkşamlık bende Ispanak yerim diye düşünüyorumyanına güzel bir kase yoğurt ve koca bir salata
ohhh missss
Bu arada bundan sonra en geç 17:00de yemeğimi yerim diye planlıyorumsonrasında çok acıkırsam da sadece bir kaç kaşık yoğurt yerim
Meyve almayı unuttum ama eşime telefon açıp tembihliyeyim bari gün kurusu alsın tatlı ihtiyacını kesmesi için yerim acil durumlarda![]()
Bende yeni evlendiğim zamanlar hevesleniyodum bişeyler yapmaya, özellikle yoğurt yapmaya nasıl özeniyodum sanıyodum ki yoğurt ta yaparsam ben tamamımsaol cnm çok incesin gitmeye niyetim yok gibi![]()
iyi yaparsın cnm gerçekten yoğurdun faydaları say say bitmez. ama hazır olunca yarardan çok zarar. eşim bu işle uğraşıyor biliyorsun çiftlik var. bazen eve süt getirirken yolda bozuluyor ama firmalar tankere toplaya toplaya gidiyor sütleri. içine bir damla ilaç atıp bozulmasını önlüyormuş. düşünsene ne atıyor ki etkili bu kadar.
Hobby dışında sıkıntı yok canım afiyet olsunçıkıcam ben kızlar. menümü yazayım. biraz cıslı
sabah
1 haşlama yumurta
1 dilim ekmek
peynir
zeytin (bunlar çok az)
1 çay kaşığı salça
ara
1 portakal
öğlen
5 kaşık mantar sote
1 kase yoğurt
2 kare bitter ve 1 küçük hobby (bunlar cıs)(86 kalori)
ara
1 avuç kadar dutkurusu
yaraım nescafe
akşam
4 kaşık etli türlü
4 kaşık yoğurt
Çok iyi canım afiyet olsun inşallah bu istikrarın hiç bozulmazBende Akşam Yemeğimi şimdi yedim
Elhamdülillah bugün de doydumHatta hemen aklımdayken bende menümü paylaşayım ;
Uyanınca; 07:00de
1 kupa sıcak su
Kahvaltı; 08.45de
2 haşlanmışı yumurta
1 parça beyaz peynir
6 tane yeşil zeytin ( ev yapımı ve hiç tuzu yoktu desem yeridir )
4 dal Maydanoz
1 kupa naneli limonlu yeşil çay ( hatta üstüne ikinciye su ilave ettim sonradan )
ara; 10.30da
1 Şekersiz Duble Türk Kahvesi
Öğlen; 13:00de
3 kepçe Tarhana çorbası
ara; 16:00da
1 fincan Kiraz saplı Çay
Akşam 16:45de
5 yk kadar ıspanak
3 yk yoğurt
orta boy kase marul salatası ( bol soğanlı)
Bu saatten sonra ancak su ve çay, kahve ile devam ederim
Pek su içmedim bugün ama yatana kadar 1.5 litre kesin içerimgün içinde ancak 1 litre içmişimdir
Çok şükür şu saate kadar gayet güzel gittim aynen devam inşallah![]()
Şimdi benim kafam karıştı bu ocaklarda çelik tencereler kullanılabiliyo diye biliyodum kullanılamıyomuymuş yada çelik tencerenmi yokben akşama fırında yemek yapmak zorundayım çünkü bu yeni evdeki ocak indüksiyonlu. bizim tencerelerin hepsi çöp oldu hiçbirini kullanamayacağım yayeni tencere almak zorundayım ama indüksiyonlu tencereler acayip pahalı
![]()
Ben yazana kadar iş işten geçmiştir bende bari afiyet olsun diyimSaat 7 gibi gidecegiz bi gozum burda olacak motivasyon yuklu msjlarinizi bekliyorum)
Burada yazıya dikkat çekmem gerekirken ben hatuna takıldım kaptanım
Vuhuu ver gazı ver coşkuyu abla, kalkıp bi sürahi suyu dikesim geldiSu perisi86 miden bulanincaya kadar bol su iç canım. Yiyecek gördüğünde öö ol.
gazan mübarek olsun. Zaferle dön aramıza. Oradaki yiyeceklerin hepsinin tadını biliyorsun.
![]()
Afiyet olsun kaptanım nasıl canım çekti kahvem bitmiş bugün içemedim
Yürü be kaptaniçem kim tutar seni, arkandayız
.
.
.
Çok iyi canım afiyet olsun inşallah bu istikrarın hiç bozulmaz
.
.
.
Burada yazıya dikkat çekmem gerekirken ben hatuna takıldım kaptanımama ben bu vücuttan istemiyorum kadınlarda bukadar kası beğenmiyorum
.
.
.
Afiyet olsun kaptanım nasıl canım çekti kahvem bitmiş bugün içemedimnescafe içtim oda kesmedi, paketlilerdende istemedim çektirdiğimin lezzeti yok diye
![]()