Canım bağırsaklar bırak çalışsın diğeri daha kötü, dikkat et susuz kalma, posalı gıdalar tüket. Kaçamakları abartmadıktan sonra zigzaglar gerçekten iyi geliyor.
Canım sizin oralara kar geliyormuş ne güzel.

gelince şöyle ayaginla bı ötele biz de nasiplenelim Bursa'da.
Afiyet olsun muhteşem. Güzel başladın öyle devam eder inşallah.
Koydum kafama canım. Barış çubuğu tütecek senin desteğinle de inşallah.
Tesekkürler Banucum. Fena gaza geldim tez zamanda inşallah. Tabi dilekler müşterek.
Afiyet olsun prensesine canım. Ben de çekmeceleri dolapları düzelttim. Çakralarım çok pis açıldı. Dersim de yok bugün ,

pazara gidicim bol yeşillik beni bekliyor.
Hemşom seni gördükten sonra kendimi toparladım bayağı. Spor diyet bol su harekete rağmen günlerce gidim gıdım gitmesi motivasyonumu aşağılara çekmişti. Bunu kabullendim ben her zamanki tempoya devam edecem. Ayrıca
@helopini nin bamya tohumu bugün etkisini gösterdi. İlk gün faydasını görmedim hatta karnım davul gibi oldu. İkinci gün tekrar kullandım bu sefer havanda dövdüm bir bardak suya koydum gece uyumadan içtim canım. Bu sabah bağırsaklar müthiş çalışıyor. İlgilendigin için ayrıntılı anlattım.
Monicim almaz miyiz...

cok tesekkürler.
Tez zamanda olursun inşallah. Dukan birası hemen söküyor canım bilgin olsun. Eğer gelmezse deneyebilirsin. Sirke, soda, bal ile yapiliyor.
Tesekkürler bitanem.
Anam kendime bir rakip buldum. Meryem rakip oldu hamile kaldı.

dikkat et bak. Hadi kız yarışalım. Yılbaşı hedeflerimizin tablosu olacaktı ben unuttum ne yazdığımı. Bilen varsa bı eklese ne güzel olurdu.
Gurbet kuşum, mavişim Tesekkürler ablam.

Çocuklar büyüsün kendini tekrar fark edeceksin canım. Hatta gençleşiyorsun diyecekler. Hiç üzme kendini. Bu süreç çok çabuk geçiyor tatlım.
Aha bana gene Antep kokusu geldi. Nedicim şimdi

canım yaz tatili Antebe gitmeden önce fazladan iki kilo vereceğim her istediğimi yiyebileyim diye nasıl güzel bir çözüm değil mi

gelince moralim bozulmaz hem.
Tatlı krizine sütlü ve tarçınlı süt birebir katılıyorum ama salep tehlikeli arkadaşlar şekerli çünkü
Banucum gelini süsler püsler gezdirirler bizimkiler. İlk kez senden duydum hizmet ettirdiklerini. Aksine yabancı gelinleri de pek severik çok kıymetli olurlar.

Hayırlı kıymetini bilecek esler nasip etsin Allah .Hele memleketi de Antep olursa tadından yenmez bu duanın.