Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

**8. TAKIM 601.ETAP***

oynakbasi34 ( 107,9 / / / % ) Sabit
mavimli ( 74 / / / % )Sabit
serenalar ( 79,7 / 79,2 / 0,5 / 0,63 % ) Sabit
sonundaoldu ( 64,8 / 64,7 / 0,1 / 0,15 % ) Üye Mezun olmak istiyor
Meryemozcan27 ( 66/ 65/ 1/ 1,52% )
ebideryal ( 76,3 / 75,8 / 0,5 / 0,65% )
Lilimam25 ( 69,9 / 69,4/ 0,5/ 0,72 % )
Meryem1306 ( 75 / / / % ) Hamilelik sebebiyle yarışmadan geri gelmek üzere ayrılıyor
Themarginal ( 57,1 / 56,9 / 0,2 / 0,35 %)

8. Takım Ortalaması: % 0,377

M Meryem1306
canım bildirim yapmamışsın, seni bekliyorum listeyi toparlamak için.
Özür dilerim bugun biraz farklı geçti benim kilom sabit

SONUÇ LİSTESİ HAZIRLAMA PROGRAMI

601. Etap (21 Aralık 2018) => 8. TAKIM

@oynakbasi34 banuş liste hazırlama sırası sizde, müsait değilsen hazırlayabilirim canımcım.:KK60:

Selamlar herkese geçmişi okuyamadim. Bu sabah doktora gittik elhamdullillah bebeğim Iyi kalp atislarini ilk defa dinleyebildik. Gayet Iyi durumu dedi doktor fakat kese biraz asagi inmis düșük riski devam ediyor hareletsizlige devam dedi. Bu benim için çok kotu bir haber Esim abartıyor. Yerimden kalamama dahi izin vermiyor. Bütün ev isi birikti Ben gurbetteyim kimsem Yok burda aksam gelince yapıcam sakin elini surme dedi iyice dagitip ise gitti Neyse sonra bakti Ben dayanamicam bayan ayarla hergun gelip temizlik yapsin düșük riski gecinceye kadar dedi. Ben de daha 1 aydir tanistigim komsu mu aradim belki tanıdığı vardir diye. Kimse yokmus sorabilecegi 55 yaşında kadın gelip evimi temizlemez mi? Valla omrumde yasadigim en utanc verici gunlerimden birini yaşadım. Ev tahminedemeyecehimiz kadar kirlenmisti kadini ne yaptiysam tutamadim ya yatak odama kadar girdi Allah razi olsun ama cok utandim hălă daha kendime gelmis degilim. Bilsem hic ararmiydim. Nerden bileyim 5 dk sonra kapiya gelcegini. Ne yaptiysam durmadi ya. Ben de acilen internete ilan verdim Insallah birini bulabilirim de bir daha bu durumu yasamam

Selamlar herkese geçmişi okuyamadim. Bu sabah doktora gittik elhamdullillah bebeğim Iyi kalp atislarini ilk defa dinleyebildik. Gayet Iyi durumu dedi doktor fakat kese biraz asagi inmis düșük riski devam ediyor hareletsizlige devam dedi. Bu benim için çok kotu bir haber Esim abartıyor. Yerimden kalamama dahi izin vermiyor. Bütün ev isi birikti Ben gurbetteyim kimsem Yok burda aksam gelince yapıcam sakin elini surme dedi iyice dagitip ise gitti Neyse sonra bakti Ben dayanamicam bayan ayarla hergun gelip temizlik yapsin düșük riski gecinceye kadar dedi. Ben de daha 1 aydir tanistigim komsu mu aradim belki tanıdığı vardir diye. Kimse yokmus sorabilecegi 55 yaşında kadın gelip evimi temizlemez mi? Valla omrumde yasadigim en utanc verici gunlerimden birini yaşadım. Ev tahminedemeyecehimiz kadar kirlenmisti kadini ne yaptiysam tutamadim ya yatak odama kadar girdi Allah razi olsun ama cok utandim hălă daha kendime gelmis degilim. Bilsem hic ararmiydim. Nerden bileyim 5 dk sonra kapiya gelcegini. Ne yaptiysam durmadi ya. Ben de acilen internete ilan verdim Insallah birini bulabilirim de bir daha bu durumu yasamam
Cok zor seni anlıyorum benimde hamileligim 9ay boyunca riskli gecti annem ısten gelıp evımı temuzlerdı kız kardesımle bırlıkte
Stres yapma bırını bulursun ıns

Cok zor seni anlıyorum benimde hamileligim 9ay boyunca riskli gecti annem ısten gelıp evımı temuzlerdı kız kardesımle bırlıkte
Stres yapma bırını bulursun ıns
Insallah bulurum bu durum çok zor yapabilecekken yapamiyorum... Gum boyu bana mesaj atiyor Esim vicdan yapiyor bak diyo bir Can söz konusu bir Cana sebep olursun iki is yapcam diye kendi cocugundan olursun diyo. Doktor da ona oyle konsuumca... kendimi hic bu kadar caresiz hissetmemistim...

Hurmaları suya koydum yarın başlıcam inş bakalım belki yanıma bi arkadaş olsa beraber yapabilssydik

2 - 3 gün yap canım fazlası bozar belki.metabolizmayi ;) ne olur ne olmaz

SONUÇ LİSTESİ HAZIRLAMA PROGRAMI

601. Etap (21 Aralık 2018) => 8. TAKIM

@oynakbasi34 banuş liste hazırlama sırası sizde, müsait değilsen hazırlayabilirim canımcım.:KK60:

Sıkıntı yok canım şimdi yapıyorum ;)

canım benim çok geçmiş olsun, utancak bi durumun yok halin ortada.:KK60:
komşundan da Allah razı olsun, ne iyi bir insanmış.:KK19:

canım benim çok geçmiş olsun, utancak bi durumun yok halin ortada.:KK60:
komşundan da Allah razı olsun, ne iyi bir insanmış.:KK19:
Çok iyi biriAllah razi olsun da Ben sanki utancimdan düșük yapacaktim yasi da biraz benden büyük olunca çok mahcup oldum . O is yaparken de oturmadim oturamazdim da zaten Neyse sizin de kafanizi sisiriyorum... Unutabilirim bu gunu umarım

Canım Allah razı olsun ne kadar yüreği güzel biriymiş :KK68: Sende niye utanıyorsun ki sonuçta boşuna dememişler komşu komşunun külüne muhtaçdir diye :KK60:
Sonuçta keyfinden yatmıyorsun ki ;) Allahın izniyle mucizen tutunup bir doğsun da sende ona her fırsatta yardımcı olursun zaten ;)
İnan benim eski karşı komşumda öyleydi :KK61: Nasıl özledim onu anlatamam :KK43:
Bak benim küçük kuzu oldu 8 yaşında ama hala her gün dua ederim ona :KK68: Annemden bile bana daha yakındı ki taşındı hala telefonlaşırız ve hala bana Annemden daha yakın ;)
Bugün mesela beni aradı ve daha telefonu açar açmak Bancuğum iyimisin yaa sesin bir tuhaf geldi bana dedi :KK48: Hatun aramadığımda bile hissedip arıyor iyimisin bir an aklıma geldin içim sıkıldı diye ;) hakikaten de ne zaman çok daralsam beni arar Allah bin kere razı olsun ;)
Hamile kaldığım andan itibaren inan doğuma kadar hatta doğumdan sonra bile her Allahın günü bir aradaydık :KK68:
Hamileliğimde halsizliğim olmadığı halde her gün yemek yapıp uzatırdı yok senin balıkda yemen lazım falan diye ve inan salatamdan tut tatlıma kadar düşünüyordu :KK68:
Ablacığım var ben yaptım desem de yok sen karışma o benim kuzunun hakkı diyordu :KK48:
Kızım doğduğunda bile her an destek oldu hatta mevlüdüme hazırlanırken bile Annemden fazla yorulmuştur ;)

Sende sakın öyle düşünme özellikle gurbette insanların komşuluğu inan akrabalıktan da yakın oluyor ve hiç art niyet düşünülmüyor ;) Biz Almanyada yaşarken inan komşularımız teyze amcadan yakındı hatta yaşlı olanlara dede aşağı nine yukarı deli divane olurduk :21:
Hem sana yarenlık de yapar ;) olmadı sende bir ara imkanın olduğunda ona güzel hatıra bir hediye alırsın birde çiçekle teşekkür eder kendisini ziyaret edersin risk ortadan kalktığında :KK68:

Kızlar regl oldum sonunda ama felaket agrım var balıgı salatayi corbayı zor yaptim yedık kızımla esım gec gelecek bu akşam
Telefonum kızceme vercm durmuyor kalk oyun oynayalım dıyor
oynakbasi34 oynakbasi34 abla Allah kabul etsin

Bu arada kuzum sana da geçmiş olsun :KK68:
Küçük prensesi öp benim için :KK37:

Canım Allah razı olsun ne kadar yüreği güzel biriymiş :KK68: Sende niye utanıyorsun ki sonuçta boşuna dememişler komşu komşunun külüne muhtaçdir diye :KK60:
Sonuçta keyfinden yatmıyorsun ki :KK66: Allahın izniyle mucizen tutunup bir doğsun da sende ona her fırsatta yardımcı olursun zaten :KK66:
İnan benim eski karşı komşumda öyleydi :KK61: Nasıl özledim onu anlatamam :KK43:
Bak benim küçük kuzu oldu 8 yaşında ama hala her gün dua ederim ona :KK68: Annemden bile bana daha yakındı ki taşındı hala telefonlaşırız ve hala bana Annemden daha yakın :KK66:
Bugün mesela beni aradı ve daha telefonu açar açmak Bancuğum iyimisin yaa sesin bir tuhaf geldi bana dedi :KK48: Hatun aramadığımda bile hissedip arıyor iyimisin bir an aklıma geldin içim sıkıldı diye :KK66: hakikaten de ne zaman çok daralsam beni arar Allah bin kere razı olsun :KK66:
Hamile kaldığım andan itibaren inan doğuma kadar hatta doğumdan sonra bile her Allahın günü bir aradaydık :KK68:
Hamileliğimde halsizliğim olmadığı halde her gün yemek yapıp uzatırdı yok senin balıkda yemen lazım falan diye ve inan salatamdan tut tatlıma kadar düşünüyordu :KK68:
Ablacığım var ben yaptım desem de yok sen karışma o benim kuzunun hakkı diyordu :KK48:
Kızım doğduğunda bile her an destek oldu hatta mevlüdüme hazırlanırken bile Annemden fazla yorulmuştur :KK66:

Sende sakın öyle düşünme özellikle gurbette insanların komşuluğu inan akrabalıktan da yakın oluyor ve hiç art niyet düşünülmüyor :KK66: Biz Almanyada yaşarken inan komşularımız teyze amcadan yakındı hatta yaşlı olanlara dede aşağı nine yukarı deli divane olurduk :21:
Hem sana yarenlık de yapar :KK66: olmadı sende bir ara imkanın olduğunda ona güzel hatıra bir hediye alırsın birde çiçekle teşekkür eder kendisini ziyaret edersin risk ortadan kalktığında :KK68:

Bu arada kuzum sana da geçmiş olsun :KK68:
Küçük prensesi öp benim için :KK37:
Valla rahatladim banu abla... Sen de haketmissin ama sevgisini çok tatlı dillisin... Ben de öyle düşündüm ablamlar burda olsa bu kadar yapmazlardi heralde... Allah bin defa razi olsun. Insallah Ben de onun için biseyler yapabilirim yoksa bu ezikligi hic unutamicam.. Masallah oyle bir kaynanam olsa daha Allah tan ne isterdim ki? Neyse ki Esim Iyi Allah iki taraftan da almazmis hem Kaynanam aslinda ayni şehirde de gorusmuyorum gorusseydim de yapmazdi kaç kere ev tasidim birak yardım etmeyi cocugu bana birak sen rahat rahat işini yapbile demedi. Tek basima ev yerlestiriyorum 1 hafta sonra kaç tane misafir takip pesine biz caya geliyoruz diye arardi. Ah ne kadar şükrettim iliskimi kestigime șimdi gorussem butun akrabayi pesine takip gecmıs olsun a gelirdi. Hic de demez Evi ne durumda diye Nerden mi biliyorum daha lohusayken ev 20 kisi hayırlı olsun a gelecekmis bana diyo Meryem yarin. Misafirlerim var ne yemek yapacan butun sülale gelecek dedi Hem ben sezeryanliyim bir de ustune gece gündüz uyumayan oğlum var ay ne deli olmustum bir de sarma sardirmisti da yetistirememistik misafirleri gelip kendileri sarmisti rezil olmustuk ah ne kötü gunlerdi.

Valla rahatladim banu abla... Sen de haketmissin ama sevgisini çok tatlı dillisin... Ben de öyle düşündüm ablamlar burda olsa bu kadar yapmazlardi heralde... Allah bin defa razi olsun. Insallah Ben de onun için biseyler yapabilirim yoksa bu ezikligi hic unutamicam.. Masallah oyle bir kaynanam olsa daha Allah tan ne isterdim ki? Neyse ki Esim Iyi Allah iki taraftan da almazmis hem Kaynanam aslinda ayni şehirde de gorusmuyorum gorusseydim de yapmazdi kaç kere ev tasidim birak yardım etmeyi cocugu bana birak sen rahat rahat işini yapbile demedi. Tek basima ev yerlestiriyorum 1 hafta sonra kaç tane misafir takip pesine biz caya geliyoruz diye arardi. Ah ne kadar şükrettim iliskimi kestigime șimdi gorussem butun akrabayi pesine takip gecmıs olsun a gelirdi. Hic de demez Evi ne durumda diye Nerden mi biliyorum daha lohusayken ev 20 kisi hayırlı olsun a gelecekmis bana diyo Meryem yarin. Misafirlerim var ne yemek yapacan butun sülale gelecek dedi Hem ben sezeryanliyim bir de ustune gece gündüz uyumayan oğlum var ay ne deli olmustum bir de sarma sardirmisti da yetistirememistik misafirleri gelip kendileri sarmisti rezil olmustuk ah ne kötü gunlerdi.

İnan bazı komşular akrabadan da yakın :KK68::KK68::KK68::KK68::KK68:
Bak düşün benim komşum bunları yaparken benim KV yan apartmanda oturuyordu hatta bir keresinde hiç unutmam hamileyken gittim :KK53: küçük kızı da gündüz oturmaya gelmiş ( tabi beni çağırmaya kimse o dönem tennezzül etmiyor :KK67: ) Bizde akşama doğru eşimle çaya gitmiştik ( hatun tabi evine dönmüş o vakit )
Hesapta sohbet ediyor benle ama bana kalkıp gündüz yapıp yedikleri şeyi anlatıyor ( şimdi adını vermeyeyim senin canın çekmesin bari :D ) Anam ben bir oldummmmmm :KK57: ki hatun o şeyi benim çok sevdiğimi biliyor üstelik hamileyim hamileeeeee :rolleyes:
Bende o an '' yaaaa aşk olsun valla canım çekti bari söylemeseydin ya sonuçta biliyorsun çok seviyorum ve ben yapamıyorum onu '' dedim ( ilk defa çingeneliğim tutmuştu :D )
Benim Camış KV demezmi aaaa çok canın çektiyse git hazır paket olanından al ( az su ekle üzerinde yazan miktarda yoğur gitsin diye birde dalga geçer gibi gülüyor :KK67: )
İnan o an okadar kötü oldum ki anlatamam :( eve gelince bir başladım ağlamaya öyle böyle değil o_O Eşim ne oldu diyor anlatamıyorum bile sonuçta söylesem adam gece vakti markette yok nerden bulacak onu hani bulunabilecek bir şey değil o an ) Neyse mecbur söyledim ağlayarak dalga geçer gibi birde öyle yapıyor diye :KK67:

Ertesi gün o komşu ablama da ağlayarak anlattım ( nasıl içime oturduysa o tavrı birde tabi hamilelik psikolojisi :D )
Allah bin kere razı olsun kadıncağız aynı akşam yapıp uzatmıştı bana tabi ben bu sefer de mutluluktan ağlayarak yedim onları :D :D :D
Üzerinden bir kaç hafta geçti bir arkadaşa oturmaya gittiğimizde ordada nasıl içime oturduysa anlatmıştım da arkadaşım bile nasıl sinir oldu ;) kız bana gece 12de telefon açsaydın yeminle yapardım aşk olsun dedi :KK48:

Düşün 8 ay hatun dibimde bir kere de kızım bak canının istediği bir şey olursa bana de yaparım demeyi geçtim len normal yemek yapabiliyormusun bile demedi :KK67: değil temizlik yapsın ;) kızı benden 1 sene sonra hamile kaldı anam ona temizliğe bile büyük kızıyla gidildi :KK53:
Heee bende ne yaptım ona hiç tenezzül etmedim ama daha evvel destur dediğim günden sonra da asla hiç bir işime karışmasına müsaade etmedim ;) emrivaki mi yapıyor ( o misafir davet etmezdi de kendi hadi haftasonu şuraya gideceğiz diye bize emrivaki yapardı ) inadıma direk daha evvel söyleseydin keşke bizde şuraya söz verdik diye önünü kesiyordum :D reşmende yüzüne dedim emrivakiden hoşlanmıyorum bir daha yaparsan yine kesinlikle kabul etmem diye ;)

Valla Ben basedemedim ne derse Tamam diyordum baktim olmayacak iki yıldır hic gorusmuyorum kafam bi rahat ki anlatamam. Valla ciddi söylüyorum șimdi gorusseydik butun sulaleyi toplar bu Kirli eve gecmıs olsun a getirirdi. Benim ilk dogumda da öyle yaptı sozde bana bakmaya gelmis Ben ameliyatli halimle ona yemek begendirmeye ugrasiyordum bana en son dedi ki kızım Ben kucagindaki bebekten daha narinim Senin iki bebegin var artik ikimize bakarsin diyo gercekten yasli veya hasta olsa Tamam ama oyle olsa dogumumda yanimda ne isin var degil mi Tam iki ay lahusa halimle hem ona hem misafirlerine hizmet ettim Allah ım ne kadar zavalliymisim hayır istedigim tek sey Belki tatlı dildi onu bile esigeyip sürekli laf sokup huzurumu bozunca artik yeter dedim Esim de sagolsun israr etmedi çünkü benim de öyle gunlerce aglamisligim var onlar yuzunden. Allah kimseyi muhtac etmesin Ben de bi tek Ben yasiyorum sanardim. Ama bunu ogrendim ne yapsan kimseye yaranamiyorsun. Eskiden sanardim ki sen Iyi olunca herkes Iyi olur herkes Allah razi olsun der. Ama hic de öyle degilmis. Yine de çok sükür. Allah yuvalarimizdan huzuru eksik etmesin gerisi hep dıș kapının dıș mandali önemli olan evin içindeki huzur

Malesef kalp kalbe ayna büyüklerimiz bize daha şefkatle dostça yaklaşsa herşey daha kolay olurdu aslında kayınvalide kaimvalideden yani anne yerine gibi manası da İşte Rabbim sabırlı olmayı bize yapılan yanlışlara doğru cevap lar vermeyi nasip etsin eh bende 3 erkek evlat anası olunca bunları not alıyorum inş gelin kızlarıma nasıl davranma hususunda

Menüm sabah omlet 6 zeytin tarh
ana çorba yarım dilim ekmek
Akşam yeşil mercimek çorba kırmızı lahana salatası suda kavrulmuş yumurtalı pırasa bi 4 kaşık bu yemeği tadını tutturamadım suda kavrulmuyomuş :duduk:su 8 bardak spor 1,5 saat fitnes ve Step

Back
X