Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

beni hatirlayaniniz var mı bilmiyorum ama bir görünüp kaybolmustum şimdi listeye girmeden sizlerle beraber motive olmaya geldim oruç tutuyorum boğazımı tutamadığım için 91.4 dü sanırım.başladım oruca devam ediyoruz 85 o.görene kadar tekrar kendimi tanitayim adım hilal 25 yaşındayım bir kız çocuk annesiyim ev hanimiyim böyle işte geçen sene 13. takımla 76 yi görmüştüm ama 3 aynicinde verdiklerimi geri aldım insülin direnci pko belası ile beraber didiniyorum haftaya dahiliye randevum var bakalım ilaç alacak raddeye çıktımı meret
Ben sorularımı sıralarken cevabını vermişsiniz zaten:KK66:

Merhaba hoşgeldiniz,kendi adıma iyiyim şükür... ben yaklaşık birbuçuk aydır falan bu gruptayım sizi daha önce hiç görmedim eskilerdenmisiniz,kızlarla tanışıyosunuz sanırım
evet eskilerdenim ama aktif olamadan kacmistim 93 uygun görüp kendi çapımda başladım diyete geri geldim Kürtçü dükkanına
Ben sorularımı sıralarken cevabını vermişsiniz zaten:KK66:
:) bileydim.beklerdim :D

beni hatirlayaniniz var mı bilmiyorum ama bir görünüp kaybolmustum şimdi listeye girmeden sizlerle beraber motive olmaya geldim oruç tutuyorum boğazımı tutamadığım için 91.4 dü sanırım.başladım oruca devam ediyoruz 85 o.görene kadar tekrar kendimi tanitayim adım hilal 25 yaşındayım bir kız çocuk annesiyim ev hanimiyim böyle işte geçen sene 13. takımla 76 yi görmüştüm ama 3 aynicinde verdiklerimi geri aldım insülin direnci pko belası ile beraber didiniyorum haftaya dahiliye randevum var bakalım ilaç alacak raddeye çıktımı meret
Tekrardan hoşgeldin ozaman Hilal, bende Meral 31 yaşındayım Erzurum da yaşıyorum:KK66: neden listeye girmek istemiyosun? liste sorumluluğuyla ben doğumdan beridir veremediğim kiloları veriyorum çok şükür, bence sende denemelisin tekrardan.. bu arada kendini tanıtınca sizi bizi bırakıp senli benli konuşmaya başladım kusura bakma :KK66:

Tekrardan hoşgeldin ozaman Hilal, bende Meral 31 yaşındayım Erzurum da yaşıyorum:KK66: neden listeye girmek istemiyosun? liste sorumluluğuyla ben doğumdan beridir veremediğim kiloları veriyorum çok şükür, bence sende denemelisin tekrardan.. bu arada kendini tanıtınca sizi bizi bırakıp senli benli konuşmaya başladım kusura bakma :KK66:
yok canım buradaki samimiyete güvendiğim için zaten geri döndüm diğer takımda ki arkadaşlar da kaptanimizda sagolsunlar çok iyiydiler ama dağıldık işte sonra buraya geldim derken burdan da çıktım şimdi listeyi kötü etkilenmemek için girmicem ki izne ayrıldığım kiloya dönmeden giremiyorum diye de biliyorum hele bir 80 o göreyim benn sonra söz gireceğim listeye :)

Dön dön bu sefer gitme ama, bizi buralar düzene sokacak inşallah :KK70:
inşallah inşallah bu gün kendime kadife bir elbise aldım hedef marta kadar 21 marta kadar net 75 ı girerim inşallah kızımın 3 yaş gününü fit olarak kutlamak istiyorum birde sonra kuzen düğünü var 8 Nisan inada inşallah 70 ı hedef koydum noldu beni durtun zaten kaptanımız banuda telefonum var girmedigimi görünce sık sık arayabilir :)

Yalnız nickine hasta oldum da nasıl zukkum zukkum diycem bilmiyorum :KK53: zukkum zukkum
:))) ben çok kullanırim bu lafı ya

M Meryem1306 senin bir sıkıntı yok dimi :KK66: bak hiç bir şey senin ve kürünü sağlığından önemli değil sakin fazla dolanıp is yapayım deme ♡♡♡♡♡
Yok yok iyiyiz biz dun biraz esime inat ettim az is yaptım bugun bin pisman oldum yine kanamam oldu Allah tan dokrorumuza haftasonu da ulasabildik de hemen hastaneye gidip kontrol ettik çok sükür biseyi Yok ama risk devam ediyor. Hergun duzenli gelecek bir bayan da buldum sayılır Bakalim yarin gorusecen pazartesi başlayacak. Artık 1 - 2 ay böyle idare edicez. Bugunku korku bana yetti bir daha riske atar mıyım yavrumu. Dua edin siz yine... Hersey olacagina varir ama elimdenggeleni yapıcam Ben Allah ın izniyle kalp atisini da duydum ya artik cok kötü olurum. Rabbim imtihan etmesin :dua:

merhaba kızlar nasılsınız

Donmene sevindim canım ♡
Bende fıtık fıtık diye dolaniyordum ya bir ara meğer omuzdaki tendonu yirtmisim :( felaket ağrılarım var yine bugun :( rahat duramıyorum ki :(
Büyük kız yapıyor bütün ev işlerini ama ağrı az hafifleyince dayanamayıp az iş yapıyorum ertesi gün yine artıyor ağrılar maalesef :(
Fizik Tedavi sartmis üstelik 3 ayı bulur geçmesi dedi doktor ;) olmazsa kortizonlu iğne yapacaklar sanırım :( gerçi inşallah ona gerek kalmaz da geçer ;)

Yok yok iyiyiz biz dun biraz esime inat ettim az is yaptım bugun bin pisman oldum yine kanamam oldu Allah tan dokrorumuza haftasonu da ulasabildik de hemen hastaneye gidip kontrol ettik çok sükür biseyi Yok ama risk devam ediyor. Hergun duzenli gelecek bir bayan da buldum sayılır Bakalim yarin gorusecen pazartesi başlayacak. Artık 1 - 2 ay böyle idare edicez. Bugunku korku bana yetti bir daha riske atar mıyım yavrumu. Dua edin siz yine... Hersey olacagina varir ama elimdenggeleni yapıcam Ben Allah ın izniyle kalp atisini da duydum ya artik cok kötü olurum. Rabbim imtihan etmesin :dua:

Aman Güzelim evladin herseyden önemli boşvergerekirse ev dağınık kalsın ;)
Dualarımız seninle ♡♡♡♡♡

banucuuumm nerelerdesin bak ben en azından 10 15 mesaj yazmazsam sık sık rahatsız er beni :KK70:r hadi bir el verinde kalkayım ayağa

Merak etme bundan sonra her An ensendeyim :D

Kimsecikler yok :110:
Bende menümü yazayım bari

Uyanınca limonlu ılık su
10.30 Kahvaltı:
Çeyrek simit,bir tatlı kaşığı bal,bir tatlı kaşığı kaymak, 3 zeytin,bi kaç lokma menemen,1/2 haşlanmış yumurta, 1.5 dilim ekmek,portakal suyu,domates ,salatalık

13.30
Sade Türk kahvesi, sade soda,2 minik lokum

17.00 Akşam:
1 buçuk lahmacun,1 büyük ayran,salata( yemek hazırlamaya üşendim battı balık yan gider hesabı dışardan istedim :bicak: )

Su: şimdilik 2 lt
Spor: 40 dk zumba oynakbasi34 oynakbasi34
Hiçte pişman değilim :deli:
Ağlamak istiyorum :mad: ya balık niye batsın. Allah'ım dejavu yaşıyorum sanki. Sabah kahvaltısı tamam biraz abartılı olmuş bunu toparlamak yerine daha da dağıtmanin alemi ne:KK22:bizi hep bu hafta sonları bitiriyor....yarın bunu telafi etmeni bekliyorum. Büyük lahmacun hem de....tövbe bismillah :sopa:

Valla bende deli gibi özledim agrisiz hareket etmeyi :( Ne güzel spora yazilirim diyordum.yalan oldu :( neyse yaza doğru da olsa iyileseyim de spora yazilirim inşallah ;)

İlaçları icmeyince daha dinç oluyorum ama işte ağrım oluyor ilacı da içince bütün gün uyumak istiyorum :(

Ağlamak istiyorum :mad: ya balık niye batsın. Allah'ım dejavu yaşıyorum sanki. Sabah kahvaltısı tamam biraz abartılı olmuş bunu toparlamak yerine daha da dağıtmanin alemi ne:KK22:bizi hep bu hafta sonları bitiriyor....yarın bunu telafi etmeni bekliyorum. Büyük lahmacun hem de....tövbe bismillah :sopa:

Sorma canım bende özellikle haftasonlarini sevmiyorum :(
Çocuklar bütün gün evde olunca istekler bitmiyor hadi bir yeme iki yeme ama sonunda insan dayanamayabiliyor :(

Sorma canım bende özellikle haftasonlarini sevmiyorum :KK43:
Çocuklar bütün gün evde olunca istekler bitmiyor hadi bir yeme iki yeme ama sonunda insan dayanamayabiliyor :KK43:
Koç burçları inatçı olurmuş çok şükür bı tek diyette faydasını gördüm burcumun. :KK45:yemeyeceğim dediysem imkanı yok kimse yediremiyor kendim bile...:KK14: gerçi buraya yazdım ya... Bu huyum da gider. Kendime çok nazar ederim. :ruh:

Ne yani fındık lahmacun mu yicektim ,hem onu yicem hemde adını lahmacun edecem pehhh:lülülü: kız abla büyükte değildi valla, normalde bir yer doyarım da bugün gözüm açtı sanki :oops:

Koç burçları inatçı olurmuş çok şükür bı tek diyette faydasını gördüm burcumun. :KK45:yemeyeceğim dediysem imkanı yok kimse yediremiyor kendim bile...:KK14: gerçi buraya yazdım ya... Bu huyum da gider. Kendime çok nazar ederim. :ruh:
Harbi koçmusun :KK57: bak şimdi fena şaşırdım ablaaa, ben koçlarla pek anlaşamam ama seni hiç koç gibi görmedim ilgiiiinç:KK64: bende kova memnun oldum :KK70:

Donmene sevindim canım ♡
Bende fıtık fıtık diye dolaniyordum ya bir ara meğer omuzdaki tendonu yirtmisim :KK43: felaket ağrılarım var yine bugun :KK43: rahat duramıyorum ki :KK43:
Büyük kız yapıyor bütün ev işlerini ama ağrı az hafifleyince dayanamayıp az iş yapıyorum ertesi gün yine artıyor ağrılar maalesef :KK43:
Fizik Tedavi sartmis üstelik 3 ayı bulur geçmesi dedi doktor :KK66: olmazsa kortizonlu iğne yapacaklar sanırım :KK43: gerçi inşallah ona gerek kalmaz da geçer :KK66:

Aman Güzelim evladin herseyden önemli boşvergerekirse ev dağınık kalsın :KK66:
Dualarımız seninle ♡♡♡♡♡

Merak etme bundan sonra her An ensendeyim :KK70:
Allah sana da acil sifalar versin insaAllah

Back
X