Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Ne yani fındık lahmacun mu yicektim ,hem onu yicem hemde adını lahmacun edecem pehhh:lülülü: kız abla büyükte değildi valla, normalde bir yer doyarım da bugün gözüm açtı sanki :oops:

Harbi koçmusun :KK57: bak şimdi fena şaşırdım ablaaa, ben koçlarla pek anlaşamam ama seni hiç koç gibi görmedim ilgiiiinç:KK64: bende kova memnun oldum :KK70:
Tabi gözün aç olur...kahvaltı cisslarla dolu yarım yumurta yerine iki ye ... Diğerlerini hiç yemezsin. Sabah hafif olsaydı bi lahmacun çok değildi ama.... Simit, bir buçuk tb ekmeği olmadı bence. Portakal suyu da hiç masum değil. Kahvenin yanına minik lokumlar...ohhh ne ala... O kilolar gidecek ama bu menuyle olmaz tatlım.
Kova burcu abim var biz çok iyi anlaşırız ...vardır bir uyumumuz seninle gene de. Yarın güzel menüde anlaştık mi :işsiz:

Sen ebi demişken ilk günden beri aklımda sormak ama unutuyorum aceba abla "lebiderya" mı yapmak istedi de başkası kullanınca o da baştaki l yi sona attı ?? Allahım bazen ne kadar lüzumsuz oluyorum:KK70:
Ş.......sizim aynı şeyi dusunmediysem bu kadar olur yani...burda leb-i derya diye bı restaurant var aklıma bizim kız geliyor reklamı görünce . :KK53:

Menümü yazıp kaçayım kızlar
Sabah patatesli omlet yeşillik çay
İkindi ve akşam 1 kase kuru fasulye
Ekmeksiz .
Bu ara su içmeyi ihmal ediyorum bir de üstümde böyle bir çökkünlük bıkkınlık var ki sormayın..
Canım afiyet olsun. Karbonhidrat fazla olmuş menunde. @Lilimam25 haklı :KK43: baklagiller günde bir öğün yenmeliymiş o da dört kaşık. Sen ekmeksiz yesen de iki öğün fazla canım. Patatese bir şey diyemiyorum kızartma olmadığı için bı de miktarı sanırsam azdı omlete ne kadar konulabilir ki... @Lilimam25 cim geçen gün sen kızartma yemiştin unuttum sanma :sinirli:

Banucum hayatından ekşin hiç eksik olmuyor. Arkasından ağrılar peşini bırakmıyor. Fizik tedavi başlar başlamasına da kendine çok yükleniyorsun kuzum ya...
Dedikten sonra .menumu yazayım
Sabah(10.00) Bir yumurta, biraz peynir, yoğurtlu, cevizli, keten tohumlu avokado salatası
12.00 Sade Türk kahvesi
14.00 Bir bardak tarcinlı kefir
15.30 Yeşil çay yanında biraz biraz dut kurusu, kuru erik , kara üzüm
18.00 Sütlü filtre kahve
Eve gelince midem kazındı sabahtan kalan avokadonun üzerine iki kaşık yoğurt koyup kaşıkladim yarım kase.
2.5 litre su
oynakbasi34 oynakbasi34
Hayirli geceler dostlar. :KK200:

Kızlar haber geldi :KK66:
Maalesef soğuk algınlığı varmış ve hiç hali yokmuş :KK43: birde is yogunlugu olunca kafa kalkmıyor doğal olarak :KK66:
Ama ilk fırsatta buraya da yazacak ♡♡♡♡♡

Çabucak toparlanır inşallah :KK66:
Geçmiş olsun YENA YENA cim. Tez zamanda sağlığına kavuşmani diliyorum. Kaptanım tesekkürler ilgin için. :KK60:

evet canlarım aynen öyle oldu bana hüsna diyebilirsiniz üye olurken ne yazsam var diyince bu hale geldi eyüp sultanziyaret edenler bilir mermeri yarıp çıkan ağaç koklerini yada atasözüdür suyun mermeri damlaya damlaya delmesi sabır Allahım bize sabırlı olmayı nasip etsin moral ve motivasyon inanmak hadi bu hafta uçuşa geçiyoz inş uçamasakda devam edelim gene yeter

Iyı geceler canlarım:KK200:
Merak etmıssın Banu abla durumu gormus :KK37:haber vermıs sagolsun:KK60:

Cocukluk arkadasim hem akrabamız en zor günlerimde hep yanımdaydı bende mutlu gununde yanında oldum

Ogluna sünnet düğünü yaptı..güzel oldu
10da kalktık kızkardeşime gectık o saatte ızgara kanat aldık giderken evde yedik :ıslık:ekmeksiz bes kanat yedim şekersiz kahve üstüne

Açım yinede:oops:

Selamın aleyküm kizlarrrrrr ♡♡♡♡♡

Herkese hayırlı Pazarlar ;)

Yine erken ama.maalesef agriyla uyandım :( Deli olacağım :( Sağ tarafım ağrıyor diye hep soluma yattım aman daha fazla sıkıntı olmasın diye bu sefer de Sol taraftan omuz ağrısı başladı :KK53:
Ya iki tarafta da yırtık vardı bir tarafı kollarken öbür tarafta etkilendi yada sağ tarafın ağrısına odaklanmaktan diğer tarafı yeni hissetmeye başladım ;)

Neyse bugün küçük kuzuyu havuza goturecegiz yine ;) büyük kız giydirip soyuyor zaten ;) eşim gelir mi bilmem de ben mecbur gideceğim ;) ordan tanıştığım bir abla bende 3 yıllık bir yağ var ( Adını unuttum ) doku iyilestirme ozelligi varmış ;) hatırlat da yarin getireceğim evdekiler bastirmadan ince ince masaj yapsınlar daha çabuk geçiyor dedi ;) onda da olmuş bir ara ordan biliyor ;)

Şifa olur inşallah ♡

Allah sana da acil sifalar versin insaAllah

Aminnn canım ;) valla fenalık geldi artık

Banucum hayatından ekşin hiç eksik olmuyor. Arkasından ağrılar peşini bırakmıyor. Fizik tedavi başlar başlamasına da kendine çok yükleniyorsun kuzum ya...
Dedikten sonra .menumu yazayım
Sabah(10.00) Bir yumurta, biraz peynir, yoğurtlu, cevizli, keten tohumlu avokado salatası
12.00 Sade Türk kahvesi
14.00 Bir bardak tarcinlı kefir
15.30 Yeşil çay yanında biraz biraz dut kurusu, kuru erik , kara üzüm
18.00 Sütlü filtre kahve
Eve gelince midem kazındı sabahtan kalan avokadonun üzerine iki kaşık yoğurt koyup kaşıkladim yarım kase.
2.5 litre su
oynakbasi34 oynakbasi34
Hayirli geceler dostlar. :KK200:

Sorma canım şu ekşınlar bu ara hakikaten çok fazla :( yine şükür günümüze diyorum ama geçen bir komşu da diyor kız nazaran mi geldiniz ne aksilikler bir türlü pesinizi bırakmadı diye :D gerçi en büyük kem gözlerden biri de o diye bende heee kem gözlü çok etrafımda dedim :D
gönlüm aslında çok şey yapmak istiyor ama bakalım ilk fırsatta birseyler yapmam lazım demekki yeterli gelmiyor ;) çocuk falan sevindireyim en azından ;)

Cocukluk arkadasim hem akrabamız en zor günlerimde hep yanımdaydı bende mutlu gununde yanında oldum

10da kalktık kızkardeşime gectık o saatte ızgara kanat aldık giderken evde yedik :ıslık:ekmeksiz bes kanat yedim şekersiz kahve üstüne

Geç saatte yenmeseymis iyimisin ama en azından ekmeksiz yemissin ;)
Eglenmene sevindim canım ♡ valla benimde bu ara kurtlarimi dokesim var da bu halde dugun olsa ne yazar :D gerçi ay uy der yine süslenerek gider oynamaya kalkardim kesin :D Sonradan ağrının artacağını bilsem yine dayanamazdim kesin :D

Çorbacıya gitseydiniz bari :)
Elbisen nasıl durdu merak ediyorum :)

Selamın aleyküm kizlarrrrrr ♡♡♡♡♡

Herkese hayırlı Pazarlar :KK66:

Yine erken ama.maalesef agriyla uyandım :KK43: Deli olacağım :KK43: Sağ tarafım ağrıyor diye hep soluma yattım aman daha fazla sıkıntı olmasın diye bu sefer de Sol taraftan omuz ağrısı başladı :KK53:
Ya iki tarafta da yırtık vardı bir tarafı kollarken öbür tarafta etkilendi yada sağ tarafın ağrısına odaklanmaktan diğer tarafı yeni hissetmeye başladım :KK66:

Neyse bugün küçük kuzuyu havuza goturecegiz yine :KK66: büyük kız giydirip soyuyor zaten :KK66: eşim gelir mi bilmem de ben mecbur gideceğim :KK66: ordan tanıştığım bir abla bende 3 yıllık bir yağ var ( Adını unuttum ) doku iyilestirme ozelligi varmış :KK66: hatırlat da yarin getireceğim evdekiler bastirmadan ince ince masaj yapsınlar daha çabuk geçiyor dedi :KK66: onda da olmuş bir ara ordan biliyor :KK66:

Şifa olur inşallah ♡

Aminnn canım :KK66: valla fenalık geldi artık

Sorma canım şu ekşınlar bu ara hakikaten çok fazla :KK43: yine şükür günümüze diyorum ama geçen bir komşu da diyor kız nazaran mi geldiniz ne aksilikler bir türlü pesinizi bırakmadı diye :KK70: gerçi en büyük kem gözlerden biri de o diye bende heee kem gözlü çok etrafımda dedim :KK70:
gönlüm aslında çok şey yapmak istiyor ama bakalım ilk fırsatta birseyler yapmam lazım demekki yeterli gelmiyor :KK66: çocuk falan sevindireyim en azından :KK66:

Geç saatte yenmeseymis iyimisin ama en azından ekmeksiz yemissin :KK66:
Eglenmene sevindim canım ♡ valla benimde bu ara kurtlarimi dokesim var da bu halde dugun olsa ne yazar :KK70: gerçi ay uy der yine süslenerek gider oynamaya kalkardim kesin :KK70: Sonradan ağrının artacağını bilsem yine dayanamazdim kesin :KK70:

Banucum kestane kremi mi kestane yagimi şu an pek hatırlamıyorum onermislerdi bana ağrıya çok iyi geliyormuş. .
Onu da bi sor istersen aktarlara. .

Donmene sevindim canım ♡
Bende fıtık fıtık diye dolaniyordum ya bir ara meğer omuzdaki tendonu yirtmisim :KK43: felaket ağrılarım var yine bugun :KK43: rahat duramıyorum ki :KK43:
Büyük kız yapıyor bütün ev işlerini ama ağrı az hafifleyince dayanamayıp az iş yapıyorum ertesi gün yine artıyor ağrılar maalesef :KK43:
Fizik Tedavi sartmis üstelik 3 ayı bulur geçmesi dedi doktor :KK66: olmazsa kortizonlu iğne yapacaklar sanırım :KK43: gerçi inşallah ona gerek kalmaz da geçer :KK66:

Aman Güzelim evladin herseyden önemli boşvergerekirse ev dağınık kalsın :KK66:
Dualarımız seninle ♡♡♡♡♡

Merak etme bundan sonra her An ensendeyim :KK70:
çok geçmiş olsun tekrar canım gerek kalmaz inşallah toparlarsin kendini

Sana kolay gelsin kuzum ♡ aman emeğini hiçe sayma sakin :KK66: masum şeyler ye abartmadan :KK66:
İnşallah çabucak biter de senide daha sık görürüm ♡
Günaydın kaptan abartmıyorum merak etme sadece bir kaç kez az çikolata yedim kurukayısı, kuru dut, hurma falan kesmedi anla işte :bicak:

Back
X