Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Valla bunlar senin korkuna yemezler merak etme :KK66: hem derler ya sadece dilinde diye :KK66: gerçekleşecek olsa eminim okadar emek verdik sağlıklı beslenebilir hatta birde buluşma resmi çektirelim masada delil olarak :KK70:
Bir tencere yemek yiyip buraya yazacak kadar da cesaretlidir benim arkadaşlarım.:ukala: :sus:
Bu mesaj umarım sonum olmaz. :confused:

Oy maşallah kuzuya ♡ ömür boyu hep gülsün ♡♡♡♡Aminnnn
Allah razı olsun olsun, hepimizin yavruları inşallah :KK200:

Hadi Size bir bilmece ;

Oturgacli Goturgeç ne demek :KK70: :KK70: :KK70:

Banada şimdi büyük kız söyledi koptum resmen :KK70: ama internetten bakmak yok :KK66:
Otibis :KK70:sene bindokuzyüz bilmem kaç ben orta sondaydım sağolsun Türkçe öğretmenim söylemişti... bide yanlış hatırlıyomuşum :KK70:

Geziler iptal :silah: hedeften sapmalar görüldü. :sinirli:
Al işte bak hayalini bile yedirmiyo :63:

Anam yok da demiyor :KK17:
Sen dua et gerçek içeceğim şeyi söylemedim :KK53:

Allahtan söz uçar yazı kalır :KK70:
Yok yok onlar sana kiyamaz :KK66: hem zayifligin tadına varan o kunefeyi sipariş verirken iki kere düşünür eminim ♡
İki düşünür bir yerim ben :deli:

Akıl küpüm benim. Nasıl da bilirmiş.:21:kokmasin diye belki minnak bir porsiyon yediririm.:p
İnsaflı ablam benim Allah razı olsun :lülülü:

Sarhostum hatırlamıyorum. :KK70:
:KK70:

Bir tencere yemek yiyip buraya yazacak kadar da cesaretlidir benim arkadaşlarım.:ukala: :sus:
Bu mesaj umarım sonum olmaz. :confused:
Düzeltelim lütfen bir tencere değil bir tepsi :KK70:

Anammmmmm yetisin Komsularrrrrrrr

Kızların açlık başına vurdu :KK70: :KK70: :KK70:
Hayır beni de yoldan çıkaracaklar da Allahtan ay sonu :KK70: :KK70: :KK70:

Ben gündüz sağlık diyeyim, Metabolizma diyeyim siz cantik diyin iskender diyin :KK70:
Hayır iskender diyince yine aklıma geldi sinir oldum :KK70:
Benim akıllı koca 2 sene evvel kuzeni Bursada Üniversite okurken hadiyin gidelim onu görmeye dedi ve okadar yolu gittik 2 gün kaldık hatta o çok güzel carsiyi ve Bursa Camii'ni gezdik ama bana bir iskender ismarlamadan geri getirdi beni uyuz :KK70: Sonradan da diyor ki demedin ki :KK70:

Gerci imkan olsun gırtlak için günü birlik bile gider yeterki canım çekti diyelim :KK70:
ayy banuş kaderimize tükürem:) Roma'ya gidip Roma Dondurması yemeden, ispanyol merdivenlerine gidip oturamadan gelmiş kadınım:KK70::KK70::KK70:ama ara öğünlerimi hiç atlamadım lütfen, uno kıtır kemirdim ve hurma:KK70::KK70::KK70:

Ay bu saate uykum geldi :KK48:
Tabi dün geç yatınca normaldir ;)
Neyse eşime şu kantaron yagindan sürdürür omuzlarında soğuk kompres yaparım ağrım geçsin de uyuyayim ;)

Normalde hep yan yatarım bakalım bu gece nasıl uyuyacagim :( sırt üstü hiç yatamam normalde

ayy banuş kaderimize tükürem:) Roma'ya gidip Roma Dondurması yemeden, ispanyol merdivenlerine gidip oturamadan gelmiş kadınım:KK70::KK70::KK70:ama ara öğünlerimi hiç atlamadım lütfen, uno kıtır kemirdim ve hurma:KK70::KK70::KK70:

Hakikaten kader arkadaşı demiyorum boşuna :D
Aslında imkan olsa bizi salsalar ikimiz ne güzel yiye yiye gezeriz :D bende imkan yok sende karışan çok ( enisteden önce senin oğlan zaten Jandarma :D )

Hesapta bu yaz gezecektik hedefe ulaştıktan sonra ama hedefler yalan olunca sesim çıkmadı farkindaysan :D ama verelim şu kiloları da havalar isininca şu yapamadigimiz İstanbul Turunu yapalım ♡ söz kaçamak yapalım demeyi boşver aklımdan bile gecirmem bu sefer :D

Menümü de yazayımda dostlar irade görsün :KK70:
Uyanınca limonlu ılık su, bamya tohumunu da hep unutuyorum :işsiz:

10.00 Kahvaltı:
Yumurta salatası,5 zeytin, yarım kk peynir, ŞEKERSİZ çay :kusmuk::KK70:

13.00
Sade Türk kahvesi, sade soda,1 hurma

16.30 Akşam:
1 tepsi fırında sebzeli tavuk :KK70: ay direkt bu mesajı okuyan gözlerine inanamaz bari diyim en küçük kare borcam :KK66: bir kase yoğurt

Su:3 lt(4 bardağı detoks suyu)
Spor: 40 dk zumba :KK52: oynakbasi34 oynakbasi34

Hakikaten kader arkadaşı demiyorum boşuna :KK70:
Aslında imkan olsa bizi salsalar ikimiz ne güzel yiye yiye gezeriz :KK70: bende imkan yok sende karışan çok ( enisteden önce senin oğlan zaten Jandarma :KK70: )

Hesapta bu yaz gezecektik hedefe ulaştıktan sonra ama hedefler yalan olunca sesim çıkmadı farkindaysan :KK70: ama verelim şu kiloları da havalar isininca şu yapamadigimiz İstanbul Turunu yapalım ♡ söz kaçamak yapalım demeyi boşver aklımdan bile gecirmem bu sefer :KK70:
Söyle söyle biz okumuyoz :sus::KK70:

Otibis :KK70:sene bindokuzyüz bilmem kaç ben orta sondaydım sağolsun Türkçe öğretmenim söylemişti... bide yanlış hatırlıyomuşum :KK70::KK70:

Yok doğru hatirlamissin ;) bana büyük kız sorunca beni bir gulme aldı cevabı duyunca ;)

Bir ara hatırlarsın şu meşhur Scooterlar vardı ;) benim küçük cicim de 4 yaşındaydı ve bir gün tutturdu İttir git istiyorum diye :D Tövbe Bismillah bu çocuk tablette ne izledi de yanlış anladı dedim :D ama ısrarla tarif edemediği halde ittir git diye tutturdu :D Bende neyin kafasindaysam yine o ara :D internetten bakacagima mağaza mağaza İttir Git soruyorum ve her tezgahtar bana uzaylı görmüş gibi bakıyor :D
5 - 6 Oyuncakci gezdikten sonra bir tanesi maalesef Scooter kizinizin boyuna göre tükendi dedi de aradığımız şeyin Scooter olduğunu anladık :D :D :D
Sonra bulduk da İttir Git ı rahatladı :D

Ben sustum kızlar konuşsun:KK53:

Oh oh afiyet olsun kabak yazan yerleri kalp kalp olarak görüyorum artık:KK70:

Çıraklık eserimle gurur duydum şimdi, sen bide ustalık eserimi gör :KK70:

Bak günlerdir aklımda bunu yapmak ne iyi ettin dedin canıııım :KK68:

Hemmen hurmagillerden iki tane yiyoz kurabiyeye saldırmıyoz :KK66:
:) hurma bitti anacım medineden yolladı kargoda şuan
Menun eh fena değil. Meyve suyunu sıkmaya ugrasana kadar şöyle suyunu akita akita yeseydin metabolizman bayram ederdi. Tabi bana göre ... :KK12: akşam güzel ...öğleye yorum yapamadım. Nohutla çorba bana göre fazla ama tartışılır tabi...o_O

Şeker konusunda tebrik ederim canım. :KK45:hanim hanımcık devam etmen dileğiyle ben de öpüyorum @YENA cim gibi şapur şupur :KK53: :KK15:
Aslında çok da değilmiş 1204 :işsiz:

wuhuuuuu gerçekten güzel. Bir zamanlar Lilimam Lilimam cimin menülerine benziyor. :mad:

Sevilay öyle böylemiymiş bilmiyordum. Bak sen saka kuşunun ettiğine :KK47:

Memleket kova dolmuş. Suyu artırmak lazım. :KK48:

Allah kabul etsin Hilalcim iftar menün olduğu için nasıl yazmaliyim bilemedim kız. :KK23:Elmali kurabiye yapma bence yapmayınca yemezsin. :silah:kuruyemis koy çayının yanına. Hurma da olabilir. Afiyetler olsun sahura kadar bol su iç canım. Gün boyu içmedin.

Sana olur çıkarsa sırada ben de varım. :cool:yazin Valiliğin önüne çadır kurarim.:skandal:
suyu bitirdim şükür oruç menüsü aslında ekmeksiz bir menü makarna pilav yok sıkıntı da yok sanki eşime soz verdiydim yaptım yaa;)

1 ay önce falandi sanırım ama benim bilgisayarda kayıtlı :KK66: benim tutturamadigim garanti zaten ama cuma sizinkilere bakarız nasılsa pazartesi yılbaşı ♡♡♡♡

Sorma sen şimdi söyleyince jeton düştü :KK43: çorba seçimini yaparken ya daha masum çorbalar secmeliyim yada dediğin gibi 1 kepçe içip yanına yoğurt eklemeliyim ki doyurur :KK66:

Valla önce o geldi aklıma da sabah yumurta yiyince abartmış olurum diye düşündüm :KK43:
Keşke omlet yapsaydım en azından saf Protein gibi olmuş olurdu :KK66:

Oruçlu olmana rağmen yine abartılı değil :KK66:
:)

Yok doğru hatirlamissin :KK66: bana büyük kız sorunca beni bir gulme aldı cevabı duyunca :KK66:

Bir ara hatırlarsın şu meşhur Scooterlar vardı :KK66: benim küçük cicim de 4 yaşındaydı ve bir gün tutturdu İttir git istiyorum diye :KK70: Tövbe Bismillah bu çocuk tablette ne izledi de yanlış anladı dedim :KK70: ama ısrarla tarif edemediği halde ittir git diye tutturdu :KK70: Bende neyin kafasindaysam yine o ara :KK70: internetten bakacagima mağaza mağaza İttir Git soruyorum ve her tezgahtar bana uzaylı görmüş gibi bakıyor :KK70:
5 - 6 Oyuncakci gezdikten sonra bir tanesi maalesef Scooter kizinizin boyuna göre tükendi dedi de aradığımız şeyin Scooter olduğunu anladık :KK70: :KK70: :KK70:
Sonra bulduk da İttir Git ı rahatladı :KK70:
:KK70::KK70::KK70: Ay bugün gülmelere doyamadım

10.00 Kahvaltı:

13.00

16.30 Akşam:
1 tepsi fırında sebzeli tavuk :KK70: ay direkt bu mesajı okuyan gözlerine inanamaz bari diyim en küçük kare borcam :KK66: bir kase yoğurt

:KK9::KK9::KK9: güzel güzel ;) spor da su da süper ;) ben 2 litreye az geçtim ama şimdi 2 bardak daha içerim de 2.7 olsun bari :D

İşte görev sorumluluğu diye buna derim helal moni kaptanım :KK70:

Kız onun oğluna boşuna Jandarma demedim ben :D hatuna hiç bir şey yedirmedi :D yoksa hayaller Roma gerçekler Eminönü gibi bir şey oldu :D Simit yerine kıtır yedirdi güzel Arkadaşıma ♡

bende erkenden uyuyorum kızlar iyi geceler bu arada pideli koftede on numara burada tavsiye ederim hele kozahanda kahve bide haciserif irmikli dondurma varki efsooooo :KK70:

Kız bombanın fitilini çektim kaçıyorum diyorsun yani :D
Şaka bir yana ama cidden bizim Ülkemizde olupta 36 beden olmak zor :D hersey lezzetli ;) Hedeflere ulaşınca tadımlık da olsa yiyebilir inşallah ama önce hedef tutturulacak ;)

Hadi sana iyi geceler canım ;)
Allah rahatlık versin :KK15:

Allah razı olsun olsun, hepimizin yavruları inşallah :KK200:

Otibis :KK70:sene bindokuzyüz bilmem kaç ben orta sondaydım sağolsun Türkçe öğretmenim söylemişti... bide yanlış hatırlıyomuşum :KK70:

Al işte bak hayalini bile yedirmiyo :63:

Sen dua et gerçek içeceğim şeyi söylemedim :KK53:

İki düşünür bir yerim ben :deli:

İnsaflı ablam benim Allah razı olsun :lülülü:

:KK70:

Düzeltelim lütfen bir tencere değil bir tepsi :KK70:
Düzeltmenin süresi dolmuş izin vermiyor bebem:ıslık: olsa sayfa senin :KK68:

Ay bu saate uykum geldi :KK48:
Tabi dün geç yatınca normaldir :KK66:
Neyse eşime şu kantaron yagindan sürdürür omuzlarında soğuk kompres yaparım ağrım geçsin de uyuyayim :KK66:

Normalde hep yan yatarım bakalım bu gece nasıl uyuyacagim :KK43: sırt üstü hiç yatamam normalde
Yağ saati geldi kızlaaar :halay::halay:

10.00 Kahvaltı:

13.00

16.30 Akşam:

Ben diyim -500 sen de -600 gelmezse ne olayım...:KK9: Şapkam olsaydı çıkarırdim bu iradenin önünde :KK73::KK72::KK30::KK200::KK19:

Back
X