Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

gÖrümcek en sevdiğim :KK53:
Hele benım uc gorumcek var
İkisi için düsüncem keşke olmasalardı inceden inceye laf sokmalar ayyy cok seviyorum ya:KK45::KK45:

Evettttt gelelim bugünkü yediklerime;

sabah geç uyanınca fazla oylamadan direk kahvaltıya geçtim :KK70:

Kahvaltı 09.00da
2 haşlanmış yumurta
1 fincan limonlu yeşil çay

Ara 10.30
1 kupa filtre kahve ( sutsuz şekersiz )

Öğlen 13.15de
3 kepçe bol acılı tarhana çorbası

Ara 15.00de
1 kupa şekersiz sutsuz kahve ( annemde insant kahvelerden )

Ara 16.00da
10 tane ufak grisini ( bu çok fazla oldu biliyorum ama dalmisim )

Aksam 17.45de
2 yk yeşil mercimek
2 kaşık bulgur pilavı
1 büyük kase lahana salatası
2 çatal turşu ( eşime cikarmistim canım çekti )

2 litre su içildiğinde ama yatan kadar 1 litre daha kesin içerim :KK66:

Grisiniler olmasaydı süper olurdu ama bakalım yarın daha da güzel olur inşallah :KK66:
Menü super abla sahalara gerı dondn :KK73::KK73::KK73:

5.sınıfa giden oğlumun yarın din sınavı var.
Yemekte sohbet ederken, dinde dayatma yok ya neden din sınavı var madem dedi. :KK70:

Beeele kaldık biz de :confused:
Sonra ne güldük ama
Cocuklarda laf cok masallah akıl kuplerı

Üc yasında yasında kızım hıc susmuyor kızım sus az konus dedım ama anneciğim benım canım konusmak ıstıyor napabılırım demezmı:KK70::KK70:

Bu saat oldu ve ben açım :D midemin gurultulari resmen kulaklarımda muzik gibi :D ve benim hayin köfte kocam yanımda ekmek arası peyniri götürüyor :D :D :D

Neyse ben hiç rahatsız değilim :21: yansın yağlar da adamdan zayıf olayım :D Gerci oda neyin kafasını yaşıyorsa yılbaşından sonra bizi de dahil et şu senin düzene dedi :D öncesinde sanki baslayamiyor :D vedalasacak herhalde bir kaç günde kacamaklariyla :D

Ben sporu bitirinceye kadar kızlar ikinci rüyasına geçmiş :KK34:
Menumu yazayım duşaaaa:KK19:
Sabah(7.30) Bir yumurta, avokado, ceviz, yoğurt karışımı iki kaşık, çay
Öğle(13.00) Yine avokado :21:
15.30 Sade Türk kahvesi, soda( tamamen ozentiden:KK62:)
Akşam(18.0) Üç kaşık yumurtalı ıspanak
3 litre su, 3 mile leslie, bol bitki çayı
oynakbasi34 oynakbasi34

Hele benım uc gorumcek var
İkisi için düsüncem keşke olmasalardı inceden inceye laf sokmalar ayyy cok seviyorum ya:KK45::KK45:

Menü super abla sahalara gerı dondn :KK73::KK73::KK73:

Cocuklarda laf cok masallah akıl kuplerı

Üc yasında yasında kızım hıc susmuyor kızım sus az konus dedım ama anneciğim benım canım konusmak ıstıyor napabılırım demezmı:KK70::KK70:

Simdikiler zaten fena :D ben benimkine sus da motorun sogusun diyorum artık :D hatta bir keresinde ablası eminim 15 dakika konuşmadan duramaz diye idda ortaya attı ve resmen 30 saniye sonra yine dayanamadı birsey söyledi :D

Yaaa bı suru alıntı yaptım olmadı cok agır calışıyo klavye napabılırım kelımeler eksık yazıyor agır sılıyo aglıycam butun hevesim kacıyo

Ya neden böyle oluyor ki :KK64:
Aslında bir ara telefon tamircisine den gelirsen bir sorsan belki basit birşeydir yapman gereken ;)

Klavye yükledim gene aynı gıbı bıraz daha arastrayım bı kac tane uygulama da sıldım
Canım WhatsApp mesajlarının özellikle grupların sohbet geçmiş mesajlarını temizle. Albumlerdeki resimli cuma mesajlarını da sil :KK3:. Bı de telefonu kapat tekrar aç klavye düzeliyor.

Hakikaten kader arkadaşı demiyorum boşuna :KK70:
Aslında imkan olsa bizi salsalar ikimiz ne güzel yiye yiye gezeriz :KK70: bende imkan yok sende karışan çok ( enisteden önce senin oğlan zaten Jandarma :KK70: )

Hesapta bu yaz gezecektik hedefe ulaştıktan sonra ama hedefler yalan olunca sesim çıkmadı farkindaysan :KK70: ama verelim şu kiloları da havalar isininca şu yapamadigimiz İstanbul Turunu yapalım ♡ söz kaçamak yapalım demeyi boşver aklımdan bile gecirmem bu sefer :KK70:
he bacım ikimiz ne güzel ülke ülke şehir şehir gezerdik:21: bi şi yemesek de olur, gezsek yeter:KK70::KK70::KK70:
diyetimin en sıkı dönemiydi bide:KK75: o zamanlar 5. takımdaydım adım uno kemirene çıkmıştı:))
sorma bilmiş jandarmaya ben kv m diyorum:))
gerçekten ne güzel olur, çok istiyorum yürüyerek İstanbul'u gezmeyi. İnşallah biraz verelim kiloları da baharda bi turlayalım.:KK55: şu kollarımız da geçer inşallah o zamana kadar:KK51: bu seneki maraton da hesapta koşacaktık, yürümek bile nasip olmadı:KK61::KK61::KK61:

bende erkenden uyuyorum kızlar iyi geceler bu arada pideli koftede on numara burada tavsiye ederim hele kozahanda kahve bide haciserif irmikli dondurma varki efsooooo :KK70:
Anam ne diyon maziye gittim geldim bir an...:kızgın:ah ah o irmikli dondurma üzeri tahinli... her misafirle gittik bu yaz oraya...bir kaseyi bitirir esiminkine dalardim. Tabi geçmişe sünger çektim. :ruh: Patilanin da pideli kebabı enfesti ahhhh ah...gitmesek de yemesek de güzel işte doğruya doğru :eek:

he bacım ikimiz ne güzel ülke ülke şehir şehir gezerdik:21: bi şi yemesek de olur, gezsek yeter:KK70::KK70::KK70:
diyetimin en sıkı dönemiydi bide:KK75: o zamanlar 5. takımdaydım adım uno kemirene çıkmıştı:))
gerçekten ne güzel olur, çok istiyorum yürüyerek İstanbul'u gezmeyi. İnşallah biraz verelim kiloları da baharda bi turlayalım.:KK55: şu kollarımız da geçer inşallah o zamana kadar:KK51: bu seneki maraton da hesapta koşacaktık, yürümek bile nasip olmadı:KK61::KK61::KK61:
Kollarınızda ne varki? Ay onca şey yazılmış ve benim merak ettiğim şeye bak :KK70:

Anam ne diyon maziye gittim geldim bir an...:kızgın:ah ah o irmikli dondurma üzeri tahinli... her misafirle gittik bu yaz oraya...bir kaseyi bitirir esiminkine dalardim. Tabi geçmişe sünger çektim. :ruh: Patilanin da pideli kebabı enfesti ahhhh ah...gitmesek de yemesek de güzel işte doğruya doğru :eek:
:oha: :oha::oha: diyet takımıydı dimii burasıı :sopa:

Yok doğru hatirlamissin :KK66: bana büyük kız sorunca beni bir gulme aldı cevabı duyunca :KK66:

Bir ara hatırlarsın şu meşhur Scooterlar vardı :KK66: benim küçük cicim de 4 yaşındaydı ve bir gün tutturdu İttir git istiyorum diye :KK70: Tövbe Bismillah bu çocuk tablette ne izledi de yanlış anladı dedim :KK70: ama ısrarla tarif edemediği halde ittir git diye tutturdu :KK70: Bende neyin kafasindaysam yine o ara :KK70: internetten bakacagima mağaza mağaza İttir Git soruyorum ve her tezgahtar bana uzaylı görmüş gibi bakıyor :KK70:
5 - 6 Oyuncakci gezdikten sonra bir tanesi maalesef Scooter kizinizin boyuna göre tükendi dedi de aradığımız şeyin Scooter olduğunu anladık :KK70: :KK70: :KK70:
Sonra bulduk da İttir Git ı rahatladı :KK70:
buna benzer bi şi de biz yaşamıştık çocuklar küçükken. Bi online oyun varmış, onun cd sini arıyoruz, gezmediğimiz gitmediğimiz cd ci kalmadı yok yok.:ruh: yıl 1800 ler o kadar eski:)
oğlan tutturdu quaksis de quaksis, yok bi türlü bulamıyoruz.:ıslık: meğersem bizim sorduğumuz direk oyun değil , oyunun bi serverinin adıymış. :silah:aklı selim bi cd ciye denk geldik de adam derdimizi anlayıp vermişti sağolsun.:KK70::KK70::KK70:

buna benzer bi şi de biz yaşamıştık çocuklar küçükken. Bi online oyun varmış, onun cd sini arıyoruz, gezmediğimiz gitmediğimiz cd ci kalmadı yok yok.:ruh: yıl 1800 ler o kadar eski:)
oğlan tutturdu quaksis de quaksis, yok bi türlü bulamıyoruz.:ıslık: meğersem bizim sorduğumuz direk oyun değil , oyunun bi serverinin adıymış. :silah:aklı selim bi cd ciye denk geldik de adam derdimizi anlayıp vermişti sağolsun.:KK70::KK70::KK70:
:KK70::KK70::KK70:

Kollarınızda ne varki? Ay onca şey yazılmış ve benim merak ettiğim şeye bak :KK70:
Sorma akrebim, biz bu banuşla her yönden kaderdaşız.:110:
banuşun geçen seneden beri geçmeyen ağrısı var, ilk acil boyun fıtığı ameliyatı dendi şimdi ise omuz mr ında omuzda problem olduğu çıktı kollarında ağrı var.
Aynı şekilde benimde 2,5 ay önce kol tutulmasıyla başlayan ve hala geçmeyen kol ağrılarım var. mr çektiricem. hareket kısıtlılığı yaşıyoruz, ağrıyla beraber.:cry:

Sorma akrebim, biz bu banuşla her yönden kaderdaşız.:110:
banuşun geçen seneden beri geçmeyen ağrısı var, ilk acil boyun fıtığı ameliyatı dendi şimdi ise omuz mr ında omuzda problem olduğu çıktı kollarında ağrı var.
Aynı şekilde benimde 2,5 ay önce kol tutulmasıyla başlayan ve hala geçmeyen kol ağrılarım var. mr çektiricem. hareket kısıtlılığı yaşıyoruz, ağrıyla beraber.:cry:
Geçmiş olsun canım. Rabbim şifa versin inşallah

Ben sporu bitirinceye kadar kızlar ikinci rüyasına geçmiş :KK34:
Menumu yazayım duşaaaa:KK19:
Sabah(7.30) Bir yumurta, avokado, ceviz, yoğurt karışımı iki kaşık, çay
Öğle(13.00) Yine avokado :21:
15.30 Sade Türk kahvesi, soda( tamamen ozentiden:KK62:)
Akşam(18.0) Üç kaşık yumurtalı ıspanak
3 litre su, 3 mile leslie, bol bitki çayı
oynakbasi34 oynakbasi34

Süpersin her zamanki gibi ♡♡♡♡♡ Maşallah diyelim ;)

Ah canım benim hep gül de :halay:yağı süren garibimi de bir gün güldürür inşallah yaradan :-)

:D :D :D adamcağız iki işe gidiyor gülecek hal kalmadı :D gerçi bizde de var bir jandarma :D hacı yatmaz mübarek :D

Anam bu şimdiki çocuklar da az değil biz aptal büyümüşüz :D ruhumu duymadı hiç bir şey hatta senelerce hep ufaktan ulen Annem hiç mi yika miyor diye düşünürdüm görmüyoruz duyuyoruz ya duşa girdiğini :D

Biz adamla göz göze gelince hemen büyük başlar dettt önüne dönünuze dönün kaynasmayin demeye :D hatta bana hep der sen var ya sen çıban başı sensin adamı yoldan çıkaracağın değil mi diye :D

Ufaklık tam babası sarilmaya niyetlerini hemen araya girer hadi aile sarılması diye :D yatınca gicikligina onlar odalarindayken gel öpeyim seni diyip öpücük sesi çıkarıyorum ( adam da gülüyor tabi :D ) hooop ikisi birden geliyor kizdirmak için :D

Ulen evlen sana da aynısını yapacağım diyorum guluyor ufaklık " olmaz Anne sonra damat kaynanam kafayı yemiş der hem babannem yada Ananem ne zaman aranızda girdi " diyor hemen :D

Iyisimi ben popişi dönüp yatayim :D

Canım sağ olsun da oda olur inşallah canım ♡♡♡♡

Kader arkadaşım da maalesef 1 aydan fazladır kolunu kaldıramıyor :( kim bilir belki onunda benim gibi omuzdaki tendonda sıkıntı vardır MR cektirmedi henüz :D
her anlamda boşuna kader arkadaşı demiyorum hep şansa tanistigimizdan beri aşağı yukarı aynı şeyler başımıza geliyor :)

Back
X