• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Menüm
Sabah omlet 1 kk peynir 1,5 dlim ekmek domates biber bi ceviz
Akşam iki tabak az tuzlu yoğurtlu yağsız az etli bakliyat çorbası yağsız tuzsuz sebze salatası bi ızgara köfte iki lokma ızgara balık çayın yanında çeyrek çay bardağı beyaz leblebi kuru üzüm bi fıstık bide oğlumyarım dilim kadar kalan balık ekmek parçasını bitirdim su 6 bardak diyelim bugün spora gidemedim yarın telafi edebilir im inş

Sağol canım :KK200:

Aman yarabbim tehdite gel, at vebali üstüme sonra boğazıma dizilsin :KK11::KK70: offf işte son cümlenle bitirdin beni kaptaaaaaan ben o kiloyu aç yatarak sular seller içinde spor yaparak verdim yarım saat midemi şenlendircem diye nasıl heba edeyim dimi :mad:

:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9: İşte budur ;)
Bir anlık zevk için demez kuzummmm :KK68:

Arkadaşlar şöyle takım sonuçlarına bakıyım dedim ben bireysel de İkinci olmuşum müsait olan baksın kopyalama bilmiyom bilsem kopyalıcam gene de takım ismimiz panoya yazılmış ben de tam kendime ne ödül versem diye seçerken motive oldum inş

Oooo sen en güzel ödülü almissin zaten ;) dur küçük kuzudan laptopu kurtaralım da paylasimdan buraya da atarım hepimize motivasyon olsun ;)
Yılbaşı hedeflerini de atacağım birazdan ;) hatta sonrasında kendimize bir hedef daha koyalım uzun vadeli ;)

Kızlarrrrrrrrrrrrrr yılbaşı hedeflerimiz burada ;) Ben tabi vere vere 500 gram vermişim :sinirli:

upload_2018-12-28_21-16-13.webp

Evettttttttttt Yılbaşı Listesinde olupda şimdiden Hedefi tutturan arkardaşları ayakta alkışlıyorum
:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:

E ebideryal 74.1 kg ile hedefini 900 gram fazladan vererek geçti :KK73:
sonundaoldu sonundaoldu sadece 100 gram kalmış hedefe ama onuda pazartesiye kadar fazlasıyla vermiş olacağın için senide hedefi tutturmuş olarak sayıyorum :KK73:
@Themarginal hedefine sadece 600 gram kadar yaklaştık ve eminim pazartesiye oda hedefi tutturmuş olurdu :KK73:
@Lilimam25 in de hedefine 300 gram kalmış ve eminim pazartesi daha aşağıları da görür :KK73:

Cidden hepinizle gurur duyuyorum :KK37::KK37::KK37::KK37:
Çok güzel yollar kat ettiniz ve dahası da gelecek inşallah ;)

@zukkum canım başlangıç kilonu yazdım bu hafta itibaren cengaverlerde devam son bildirim kilosuna gelene kadar :KK66:

B Black_house
Bonus Bonus
@sevilay80 Kızlar sizlerinde bildirimlerini bekliyorum en azından listede olmasanız bile haftaya karşılaştırma olasılığı olsun :KK66:

Bonus Bonus Canım senin internet paketi yenilenmedi mi hala :KK64: inşallah başka bir sıkıntı hastalık falan yoktur :KK66:
kaptanım ilk önce kiloda bu hafta bir değişiklik olmadığını söyleyeyim.. 80 kg :/
menüm
sabah havuç salatası, kahve
öğlen kahve, form çay, beşi bir yerde çay
akşam bir avuç leblebi, kahveee :))))
dengesiz bir menü ve gündü ve geç kaldım biliyorum..

kaptanım ilk önce kiloda bu hafta bir değişiklik olmadığını söyleyeyim.. 80 kg :/
menüm
sabah havuç salatası, kahve
öğlen kahve, form çay, beşi bir yerde çay
akşam bir avuç leblebi, kahveee :))))
dengesiz bir menü ve gündü ve geç kaldım biliyorum..

Bakalım uzun vadeli yeni bir hedef listesi yaptigimizda bizlerde de güzel eksileri görür bu sefer tuttururuz hedefleri ;)
Pes etmek yok ;)

en azından kilo almamış oluşuma şükrediyorum ama sonum hayrolsun bakalım... bende tık yok..

Her şeyde bir hayır var ;) Dediğin gibi almamak da bir şey ama biz eskilere çalışalım ♡♡♡♡

@zukkum canım başlangıç kilonu yazdım bu hafta itibaren cengaverlerde devam son bildirim kilosuna gelene kadar :KK66:

B Black_house
Bonus Bonus
@sevilay80 Kızlar sizlerinde bildirimlerini bekliyorum en azından listede olmasanız bile haftaya karşılaştırma olasılığı olsun :KK66:

Bonus Bonus Canım senin internet paketi yenilenmedi mi hala :KK64: inşallah başka bir sıkıntı hastalık falan yoktur :KK66:

Yok kaptanım internet sorunum bitti şükür.
Evdeki netimiz kesilmişti cepteki paketler sorun yapıyodu son zamanlarda evdeki bağlandı geçen hafta sorun kalmadı yani.

Geçen hafta çok iyiydim bu haftada tam tersi.
90 a girdim uğradım ama buraya utandım gelmeye.
Bildirimde yapmadım özür dilerim.

Selamın aleyküm kizlarrrrr ♡♡♡♡♡

Herkese hayırlı sabahlar ;)

Sabah erkenden yine havuza attık kendimizi ;) Şükür bugün ağrım baya hafif ;) ama yinede Ablası küçük kuzuyu hazırlamak için benimle geldi ♡

Eşim arkadaşıyla Corluya kadar gitti ;) bende o bahaneyle arabayı aldım ♡ dönüşte kuzu usumez bari ;)

Bu haftasonu az temizlik yapmamız lazım kızlarla ( tabi ben yine ancak oturduğum yerde ufak ufak yaparım ;) )
Yeni yıla temiz girelim :D

Yok kaptanım internet sorunum bitti şükür.
Evdeki netimiz kesilmişti cepteki paketler sorun yapıyodu son zamanlarda evdeki bağlandı geçen hafta sorun kalmadı yani.

Geçen hafta çok iyiydim bu haftada tam tersi.
90 a girdim uğradım ama buraya utandım gelmeye.
Bildirimde yapmadım özür dilerim.

Canın sağ olsun canım ;) Utanmak ne demek Her zaman bekleriz ;)
Arada veremedigimiz de olacak aldığımız da ;) maksat istikrarli devam etmek ;)
Yolumuz uzun o yüzden pes etmeden devam canım ♡♡♡♡

Selamın aleyküm kizlarrrrr ♡♡♡♡♡

Herkese hayırlı sabahlar :KK66:

Sabah erkenden yine havuza attık kendimizi :KK66: Şükür bugün ağrım baya hafif :KK66: ama yinede Ablası küçük kuzuyu hazırlamak için benimle geldi ♡

Eşim arkadaşıyla Corluya kadar gitti :KK66: bende o bahaneyle arabayı aldım ♡ dönüşte kuzu usumez bari :KK66:

Bu haftasonu az temizlik yapmamız lazım kızlarla ( tabi ben yine ancak oturduğum yerde ufak ufak yaparım :KK66: )
Yeni yıla temiz girelim :KK70:

Canın sağ olsun canım :KK66: Utanmak ne demek Her zaman bekleriz :KK66:
Arada veremedigimiz de olacak aldığımız da :KK66: maksat istikrarli devam etmek :KK66:
Yolumuz uzun o yüzden pes etmeden devam canım ♡♡♡♡

Sen nasıl oldun kilon nasıl verdin mi bu hafta hiç bakamadım geçmişe

Günaydin herkese. :KK200::halay: Neşeli, huzurlu, güzel bir hafta sonu diliyorum arkadaşlarıma. Hafta içi 1. Dönem son yazililari yaptık. Kağıtlar okunmayi bekliyor. Benim aklım fikrim gezmelerde. :işsiz: bı de bu sayfada :deli: hastasıyız dede misali :KK70:iyi bakın kendinize. Cıssız bir gün geçirelim insallah. :KK60:

Kolay gelsin canım

Back
X