Günaydın gençlik..
biz fena değiliz kaptancım enişte fenaymış

ama tutmamış yazık

saolasın cnm. evet aslında komik dursa da gözüne gelseymiş çok kötü olurmuş Allah muhafaza. hayvan yeni doğum yaptığı için yavrusuna ilk ağız sütü gerek. herhalde can acısından emzirmiyormuş onlarda sağmak isteyince tekmelemiş hayvan.
benim çirkef yanım vardır kaptancım. öyle bir şey aklının ucundan geçer sadece ama gerçek ama şaka

gerisi yok olamaz.
baen diyor ki ne kocalar geliyor her gün neler görüyorum bana şükret sen mız mız yapıp oturuyorsun. sonra esprisine güya diyor ki sopa yesen dilin böyle uzun olmaz. ben de diyorum ki dene istersen kettle da suyu ısıtır haşlarım seni uyku da sonra da paşa paşa yatarım

yaparsın beklerim diyor
benim kalbim katı kız. ona çok kızgın olduğumdan mütevellit arayıp sormadım bile nasıl oldun diye. işteydi gece.
erkek milletine birşey olmaz. evlatlarımız hariç
ayy ben bu 15 kiloyu kalori hesabıyla verdim aslında cnm. tabi kilo yapan yiyecekleri doldurmadım listeme.
ama mesela 1000 kaloriyi aşmamaya çalıştım. mesela tiramisu da yedim çikolata da yedim dolmada yedim kalori oranını geçmeyerek.
ve son olarak bu poğaçanın kalorisine oldum olası şok oluyorum. minnacık bir poğaça nasıl 180 kalori oluyor yaaa? aklım almıyor. koca simit, açma ondan az kaloriye denk geliyor. bir de şunu düşünüyorum.
ben bir ömür bunları yemeden yaşayamayacağıma göre diyetime ekleyerek az az yedim yani.
bir de böyle olunca diyeti bırakmıyorum ben.
aaa ekmek yok harikaaaa
cnm hayırlı olsun işin inş.
yarım dilim ekmekle tostu yapmayı nasıl becerdin kız
bence yoktur ya. hatta çok mantıklı tatlı krizleri için. çok cnm istedi. eşim hiç sevmez oğlumunda tarzı değil 2 dilim alayım da yapayım kendime
ay ilginç bir şekilde kalktım 3 de yatamadım. dalmışım kalktım saat 5 artık yatamadım. aklımdan zorum neydi bilemiyorum ama hastayım ondan sanırım. şiddetli grip oldum eşimden geçti. zaten eve tüm mikrobik şeyleri kendisi getiri. inş oğluşuma bulaşmaz.
Aleyküm selam cnm. Allah kabul etsin inş.
günde yanına tarçınlı elma yeşilçay al istersen yersin. hem ödem söktürür hem ağzın boş durmaz cnm. bir de beni elma fena tıkıyor.