• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Günaydın ❤

Z Zeruss hoşgeldin, aldın kiloları geldin dimi :)

@HasibeG hadi bakalım iznin hayırlı olsun mu denir ne denir ..
Çok iyi yaptın iyi oldu canım.
Gördüm instada son kez çocuk servisi :))
Hb maalesef öyle oldu:skandal:
Seçmece bunlar...ohhhh ohhhh Allah vermiş boy pos... Boy mağduru olarak imreniyorum selvi boylularıma....Allah bahtınızı da güzel eylesin.:nazar: hedefin ideal canım çok değil bence.
Evet poğaça bozmuş menüyü.....bu şekilde devam edersen o abiyeye girersin girmesine de pörtlek bir göbüşle arzı endam edersin tatlım....

Yenacim ayıptır söylemesi beni de instaya al noluuuur.ismime (meryemacarozcan) acar' ı ekledin mi o benim işte :dua: uzun zamandır aklımda ama utaniyordum dimeye:eek:
Tövbe hamur işi yemicem bi daha :KK53: bu göbüşüm küçülmeli:spor: yürüyüş ve diyete devam:KK66:
Selamın aleyküm kizlarrrrrr ♡♡♡♡♡

Herkese hayırlı sabahlar :KK66:

Alıntıları yapmıştım ama eşim birazdan çıkacağım diyince bende hemen Size yazmaya girdim :KK66:
Valla gündüz sıkıntıdan patlayacagim ama bugün havuz faslı bari onunla oyalanirim :KK66:

Ucmayan iki dene alitimi da yapayım bari :KK66:

O 5 - 6 kiloyu fazlasıyla gönderiyorum o zaman :KK66:

Harika bir menü canım ♡♡♡♡♡
Gönder gitsin kaptan:KK71:
Valla benim hedefim 60 kg idi, ona bile çok dediler, düşürmeye çalışıyoruz :)

Demek ki neymiş, durmak yok, yola devam.
60kg yeterli bana göre sahada zayflarsan kötü olmaz mı ben çok zayıf sevmiyorum galiba 65iiyi benm için:KK73:

Güzel menü tebrik ederim:halay:

Harika bir menü canım ♡♡♡♡♡

günaydın gençlik. hepinizi alıntılamıştım ama net kesildi uçtlar

Zarpy Zarpy menü haarika. tebrik ederim çok çabuk oturttun.

Ya bitanesiniz,çok teşekkür ederim :KK200:

sonundaoldu sonundaoldu birde vücudum vermemek için bu kadar direnmese,o da oturtsa çok mutlu olucam:) siz yükselttikçe o moral bozuyor valla:)

Hb maalesef öyle oldu:skandal:

Tövbe hamur işi yemicem bi daha :KK53: bu göbüşüm küçülmeli:spor: yürüyüş ve diyete devam:KK66:

Gönder gitsin kaptan:KK71:

60kg yeterli bana göre sahada zayflarsan kötü olmaz mı ben çok zayıf sevmiyorum galiba 65iiyi benm için:KK73:

ay ben geldiğimde sen çok mutluydun eski pantolonlarına giriyordun. sana çok sevinmiştim. ;)
çabuk koptun ama. burdan kopunca ister istemez artılar geliyor. bak erolum da gitti. evet hamileydi ama düzenli kilo alırdı kalsaydı. şimdi durumu nedri bilemem tabi.
ben o zaman 78,5 ile başlamıştım. 62-63 arasında gidip geliyorum. 64,7 ile mezun oldum ama kopmamaya çalışıyorum. yoksa çabuk alırım.
sen de başla ve kopma lütfen ;)

Ya bitanesiniz,çok teşekkür ederim :KK200:

sonundaoldu sonundaoldu birde vücudum vermemek için bu kadar direnmese,o da oturtsa çok mutlu olucam:) siz yükselttikçe o moral bozuyor valla:)

tartıları boşver sen. midene bak. az yiyince nasıl rahat di mi?? hele vicdanın tertemiz.
sonunda tartıda vazgeçeçk ve inişlere başlayacak. kopma sakın.çünkü bizler koptuğumuz an 3 er 5 er geliyor kilolar. ;)

tartıları boşver sen. midene bak. az yiyince nasıl rahat di mi?? hele vicdanın tertemiz.
sonunda tartıda vazgeçeçk ve inişlere başlayacak. kopma sakın.çünkü bizler koptuğumuz an 3 er 5 er geliyor kilolar. :KK66:

Doğru söylüyosun ama işte sonuç alamayınca gerçekten motive olmakta zorlanıyor insan:(

Neyse ki sizler varsınız :) o şekilde motive alabiliyorum.

Burası hareketli olsun diye bugün sık sık girmeye çalıştım ama malesef kimsecikler yok, Su perisi86 Su perisi86 ve @zukkum ikisininde hastaları var tamam ya diğer kızlar nerdedur:deli:
Canım ben biraz ara verdim yazmaya diyetim devam ediyor üzerimde bi agırlık var keyfim yok spor yapamıyorum belim az yorulsam agrıyor

Fizik tedavi gitsem çocuga bakacak kimse yok bende durumlar böyle

ahahhahahah bende çok yeniyim orada:) burada da banlanmasak iyi:)
Ben hakimim masum bey :KK53:

Tam geldim, yorum yazacağım, hooooop squat bildirimi geliyor. Türk kızı squat yapmaz, vukuat yapar sözcüğü burada asılsızdır :)

Gittim, bitsin egzersizlerim gelirim ♡
Su içme programı yüklemiştim bı zamanlar. Su ile arama girdi kaldırdım hadsizi...:sinirli: senin sözün de ateş ediyor resmen....:KK17:vukuat nerdeee mahalleyi alıp geliyorum datlum:sopa:

Back
X