Ablasının bitanesi başari sayılmaz benimki. Doyuncaya kadar yiyorum. Yediklerimi seçmek bak işte ona başarı diyebilirsin. Ogunlerimde özellikle kahvaltıda ölçü yok peynir zeytin sınırsız yağlı yağsız diye de ayırt etmiyorum. Bol bol yiyorum.
Pırasalı börek beni korkutmuyor ama krem peynire karşıyım. Protein miktarı normale göre daha az. İşlenmemiş peynir tercih et. Bı kase patates salatasini tek başına tuketseydin börek olmasaydı iyi olurmuş. Hayirlisi bakalım gençlerin işi belli olmuyor bakarsın bu kadar karbonhidrat sana artı getirmeyebilir.
Bebeğim çok geçmiş olsun. Aynı sıkıntı zaman zaman bende de oluyor. Sebebini bulana da aşk olsun...davetsiz yakalıyor. İlaç almadan atlatamiyorum ben. Umarım bu saate kadar duzelmişsindir.
Bağımsızlığını ilan eden miden çok ayıp ediyor. İcabına bakarım izin verirsen
Kız ben seni yirim

Diloşummmmm
Güzel haberlerle gelirsin hep inşallah.
Hayırlı olsun bebeğiniz. Analı babalı büyüsün.
Başladım bitanem tedaviye. D vitamini ve B12 alıyorum düzenli devam ederim inşallah.Menopoz inşallah hayırlı olur. Daha araştırmadim kulaktan dolma bilgilerle biliyorum. Tam regl kesilmesi yok , ateş basması stres yok...merak ediyorum bıyık sakalım çıkar mı diye
Tatlı bağımlısı değilsin bitanem. Yediğin için vücut istiyor bir süre yeme...aklına gelmez... nalışkanlık
Gelmeeeeee daha genceciksin...istemem ben gidiyorum

başkalarıyla arkadan yavaş yavaş gelirsin. Büyük nimet döngü yaşamak..Allah Allah kıza bak ya
Tesadüfler bizi burada buluşturdu hem de
Çocukluğumdan beri yemekle aram yok. Eve misafir geldiginde ya da yemek vakti ben acikmadim yemicem demekten bir posta dayağim olurdu. Sofradan misafirden önce kalkmak ayıp diye annemden ne çimdikler yedim.
Ödemin yarına gider merak etme.
Kesinlikle toplarim canım. Günümüz günümüzü tutmuyor. Arada bir kendini mutlu edecek bir şeyler yemen bence normal. Ömür boyu diyet olmaz ki...Dengelemeyi öğrendik ya gerisi kolay canım.
Beni bu havalar mahvetti
İlkbaharı çok severim ama polenler korkutuyor beni de
İşılcım iyiyiz şükür umarım sen de iyisin
Bozmaz benim kardeşim.

leblebi atıştır biraz.