• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Gunaydıııın mutlu pazarlar.:KK200: Minik minik fırtına eşliğinde kar yağıyor, Gemlik semalarında dans ediyorlar ayakları yere değse etraf bembeyaz olacak ama hiç niyetleri yok. :KK57:
@serenalar canım iznin daha var mı...özledik seni....:KK37:hem öyle boyle değil ha...bayağı çok... Son durumun nasıl....
YENA YENA bebemmmm :KK31:

Tunaydinn
1 bardak daha cay icip ise baslicam. Bulasiklari kaldircam, aksama ispanak pisircem veeeeeeeee utu yapcam (hic bitmiyor bu utuler)

Mideyi mi üşüttün acaba? Geçmiş olsun. Benim de gözüm çok fena sanırım mikrop kaptı. Almanyada doktora gıtmek de mesele. İki ay sonraya randevu veriyorlar :deli:

Gecmis olsun cnm.

Afiyet olsun az şekerli zaten ben içine fıstık ezmesi yer fıstığı falan koyuyorum. Nefis bişey sorma :olamaz:
Ayyy mavimlii bu kek ertesi gün yenmeliymiş,kızım yemedi bende sabahtan onun dilimini yedim şahane olmuş,evet keyfe göre herşey konabilir,şekeri de yağıda az enfes gerçekten :KK68:

Ayyy mavimlii bu kek ertesi gün yenmeliymiş,kızım yemedi bende sabahtan onun dilimini yedim şahane olmuş,evet keyfe göre herşey konabilir,şekeri de yağıda az enfes gerçekten :KK68:
Bu kadar reklamdan sonra gel de sorma şimdi :işsiz:hangisiydi bu...Refika demiştiniz aklımda tek o...ilgilenmediğim için :deli:belki misafirlere yaparım...belki :KK53:

Bu kadar reklamdan sonra gel de sorma şimdi :işsiz:hangisiydi bu...Refika demiştiniz aklımda tek o...ilgilenmediğim için :deli:belki misafirlere yaparım...belki :KK53:
Hahahaha Bengi kurtcebe yap şekerim ilk gün sıradan kek gibi geliyo ama ertesi gün nasıl güzel olduğunu anlıyosun bende misafir geldiğinde yada gittiğimde yaparım diye hemen not aldım :süslü:

Hahahaha Bengi kurtcebe yap şekerim ilk gün sıradan kek gibi geliyo ama ertesi gün nasıl güzel olduğunu anlıyosun bende misafir geldiğinde yada gittiğimde yaparım diye hemen not aldım :süslü:
Bu kadar ısrardan sonra yapayım bari :KK69:ilk denememi eşime yapiyorum o tamam derse :confused:tesekkurler canım.

Bu kadar ısrardan sonra yapayım bari :KK69:ilk denememi eşime yapiyorum o tamam derse :confused:tesekkurler canım.
Ama aynı gün yedirme ablişkom, bu arada bende 15 paket kadar yurtdışı çikosu vardıya hah işte çiko kısmına onlardan kullandım,sakla çikoyu gelir zamaaaanı hesaabı :deli:

Bak sen....:KK53: tek ben değilmişim

şu çorbacilara bir bakayım...yarın ara verdiğim diyete başlayayim...bu kadar aylaklık yeter...sıkıldım düzensizlikten:işsiz:
Vay vay vayyy hele dökülün kimler nerelerde takılıyo bende bi ben bakıyorum sanıyodum gizlice :KK53:

Siz muhtarı hiçe sayın gezin gezin sayfalarda :lülülü:

Yaa bilmiyodum var akrabalar ispirde köyde bide teyzem var :KK200:
Demek ispirlisiniz fasulyeleri güzeeel naberrr:KK45: ben merkezde sayılırım ama öğrenciyken gittim ispire de hatta ing. öğretmeni Semra diye bi arkadaşım vardı ispirli ama İzmir'de yaşayan.

Ama aynı gün yedirme ablişkom, bu arada bende 15 paket kadar yurtdışı çikosu vardıya hah işte çiko kısmına onlardan kullandım,sakla çikoyu gelir zamaaaanı hesaabı :deli:

Vay vay vayyy hele dökülün kimler nerelerde takılıyo bende bi ben bakıyorum sanıyodum gizlice :KK53:
Çorbacılara bı ara bakmistim benim favorim bdv. Dram, trajedi, hele komedi :ukala: ne ararsan var orada...
Daha duruyor muydu çikolar...evde dinamitlerle iyi mezun olmuşsun helal valla. Benim ev Kerbela ya dönmüştü...adam bile antinkuntinci oldu sayemde...canım ne var atıştırmalık diyor...bı şey yapmıyorum ki ne olsun :KK45:antinkuntini dayadim önüne...şimdi olmayınca ozluyor:confused:

Back
X