Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Mideyi mi üşüttün acaba? Geçmiş olsun. Benim de gözüm çok fena sanırım mikrop kaptı. Almanyada doktora gıtmek de mesele. İki ay sonraya randevu veriyorlar![]()
Ayyy mavimlii bu kek ertesi gün yenmeliymiş,kızım yemedi bende sabahtan onun dilimini yedim şahane olmuş,evet keyfe göre herşey konabilir,şekeri de yağıda az enfes gerçektenAfiyet olsun az şekerli zaten ben içine fıstık ezmesi yer fıstığı falan koyuyorum. Nefis bişey sorma![]()
Bu kadar reklamdan sonra gel de sorma şimdiAyyy mavimlii bu kek ertesi gün yenmeliymiş,kızım yemedi bende sabahtan onun dilimini yedim şahane olmuş,evet keyfe göre herşey konabilir,şekeri de yağıda az enfes gerçekten![]()
hangisiydi bu...Refika demiştiniz aklımda tek o...ilgilenmediğim için
belki misafirlere yaparım...belki Hahahaha Bengi kurtcebe yap şekerim ilk gün sıradan kek gibi geliyo ama ertesi gün nasıl güzel olduğunu anlıyosun bende misafir geldiğinde yada gittiğimde yaparım diye hemen not aldımBu kadar reklamdan sonra gel de sorma şimdihangisiydi bu...Refika demiştiniz aklımda tek o...ilgilenmediğim için
belki misafirlere yaparım...belki
![]()

Geçmiş olsun canım.oynakbasi34 canım çok geçmiş olsun dikkat et kendine, tunaydin güzel pazarlar herkese,benimde ufak kız ateşli dünden beri onunla uğraşıyorum
Teşekkürler canım saolasinGeçmiş olsun canım.
Gecmis olsun cnmoynakbasi34 canım çok geçmiş olsun dikkat et kendine, tunaydin güzel pazarlar herkese,benimde ufak kız ateşli dünden beri onunla uğraşıyorum
Bu kadar ısrardan sonra yapayım bariHahahaha Bengi kurtcebe yap şekerim ilk gün sıradan kek gibi geliyo ama ertesi gün nasıl güzel olduğunu anlıyosun bende misafir geldiğinde yada gittiğimde yaparım diye hemen not aldım![]()
şu çorbacilara bir bakayım...yarın ara verdiğim diyete başlayayim...bu kadar aylaklık yeter...sıkıldım düzensizlikten

Ama aynı gün yedirme ablişkom, bu arada bende 15 paket kadar yurtdışı çikosu vardıya hah işte çiko kısmına onlardan kullandım,sakla çikoyu gelir zamaaaanı hesaabıBu kadar ısrardan sonra yapayım bariilk denememi eşime yapiyorum o tamam derse
tesekkurler canım.

Vay vay vayyy hele dökülün kimler nerelerde takılıyo bende bi ben bakıyorum sanıyodum gizliceBak sen....tek ben değilmişim
şu çorbacilara bir bakayım...yarın ara verdiğim diyete başlayayim...bu kadar aylaklık yeter...sıkıldım düzensizlikten![]()
Siz muhtarı hiçe sayın gezin gezin sayfalardaSus kizz![]()

Demek ispirlisiniz fasulyeleri güzeeel naberrrYaa bilmiyodum var akrabalar ispirde köyde bide teyzem var![]()
Çorbacılara bı ara bakmistim benim favorim bdv. Dram, trajedi, hele komediAma aynı gün yedirme ablişkom, bu arada bende 15 paket kadar yurtdışı çikosu vardıya hah işte çiko kısmına onlardan kullandım,sakla çikoyu gelir zamaaaanı hesaabı
Vay vay vayyy hele dökülün kimler nerelerde takılıyo bende bi ben bakıyorum sanıyodum gizlice![]()
ne ararsan var orada...