Selamın aleyküm kizlarrrrrr ♡♡♡♡♡
Herkese hayırlı geceler
Bugün de aksiyonsuz kapatmak olmazdı

Malum her yer kar istanbulda ♡ iyi hoş güzel de eşim daha beter olmadan gidip arabayı yukarı çekeyim bayirdan yarın çıkmam dedi ve gitti gelmez

Hayırdır inşallah derken adamcağız topallayarak geldi

Yan Apartmanda tasinanlar varmış kamyonu cekemeyiz yol vermeyi demişler bizimkiler az beklemiş bakmış isleri bitmeyecek aman kalsın diye eve dönmek üzere adımını attığı anda ayağı kaymış
Buz falan koyduk ama şişti baya

Yarın sabah işe gidecekti hesapta ama direk hastaneye gidecek sanırım

inşallah randevu al da gel diye tutturmazlar
Patronu da duyunca kesin kuduracak sanki kasten yapmış gibi

ama çokta lü lü
Bugün eşimle de konuştuk ne oluyor bize böyle diye

Sabah yine mide bulantisiyla uyandım neyseki sonra geçti ama bilegim hala aciyor

Çocuklar kar topu oynamaya çıkmak istedi valla korkudan çıkmadım hani dusersem ya daha beter olursa diye

Eşim bu ara var yine birşeyler bizim pesimizi bırakmayan diyor hatta yarın tekrar oturup kuran okuyayım diyorum ♡♡♡ Gerci esime kalsa evden tasinalim bu ev yaramadı bize diyip duruyor
Çok şükür canım senin adına çok sevindim ♡ inşallah çabucak toparlanirsin
Hatun boşuna fıstık gibi olmadı

Helal valla harika bir menü ♡
Kusma ve mide bulantısı oldu

sabah da baya bulandı ama şükür sonra geçti

belkide yediğim bir şey dokundu

Şükür o en azından geçti
Sorma valla deli oluyorum aslında ama adamcağız keyfinden geç gelmiyor diye hiç ses etmiyorum yoksa 2 gün evde kalsam kafayı yerim birde tamam çocuklarla gündüz bir yerlere gidebiliyorum asla beni kisitlamaz ama işte bende ailecek gezelim isterim ama uzun zamandır olmuyor
Hep diyor sabır Nisanda Kaynimin yanında başlayınca gündüz çalışmaya gece çok sık mesai olmaz sanırım o zaman acısını cikaririz diyor ♡ gerçi bizimki hayatta saati doldu gidiyorum demez aksine hadi gidiyoruz denmedigi sürece devam eder
Ne yapsınlar bizler için uğraşıyorlar ♡♡♡♡