• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Ben 32 :dondurma:

Hoşgeldiiin :KK25:

Ya yaa biz kendimizi aştık artık yöneticilere falan sataşıyoz buralar bizi kesmiyo :KK53:

Geçmiş olsun canım 3 çocuk olunca malesef birbirlerine satacaklar .

Çok tatlı düşünceli kuzular :KK68:

Sürpriz yapan bir kv :deli: aslında benim kv yapacak bi tip hatta evlenmeden önce hiç es geçmezdi ne olduysa oğlunu alınca oldu :KK70:

Burdada sabaha kadar kar yağmış bu kış yağan ikinci en fazla kar.

:KK200::KK200:

Cnm onun canı sıkkınmış ya ondan espri olduğunu anlamıştır. Onun çocuğu gibi olmuştur köpeği. Bakmaya korktum inş yaşıyordur.

Nasıl bi panikse mefkuş ablayı alıntılarken Meryem ablanın çok alakasız mesajınıda alıntılamışım :KK45:

Üzme kendini olabilir böyle şeyler. Ama sanalda bile kalp kırmamaya gösterdiğin özen Harika cnm <3

Kız ben görmedim Yenanin bisiklet sorusunu :KK70: Hemen de gözüme sok :KK70:
Valla salona geldi de bir oturmadı ki evde bineyim ama söz yarın itibaren kesinlikle binileçek o bisiklete :KK66:

Bugün malum doğum gunusum :KK70: Kıvırma hakkimi kullaniyorum diyecegim hatta geç kalacağım hazırlanıp kaçmam lazım :KK70:

Paylaşım alanında canım ama ben gerekeni yazdım :KK66: Tabi sizlerde yazarsanız daha tatlı olur :KK66: Baharın üzüntülü anına den geldiği için biraz tuhafina gitmiş :KK66: köpeğini zehirlemisler o gün :KK43:

Kelebek gibi uçar arı gibi sokarım kaptanın ona göre yaniiii :D

Bu arada bizde hastanedeyiZ. Minnoşum hep karnım ağrıyor diyordu özellikle yemek yerken ben numara diyedüşünüyorum ama nolurnolmaz diye doktoruna geldik. O da sağolsun kafadan ayağa kadar bütün testleri istemiş eşim getirmişti. Ben deöğle arası geldim. Boyu 2 cm kısaymış standarta göre kiloda az bence tartı 2 kilo az gösteriyy bundan alalım bizde :D şimdi vitamin serumunu vuruldu. MR için korkmuş onlarda sakinleştirici vermiş ben. Geldiğimde iyiydi sızdı şimdi eşimde geceden çıktığı için yorgundu yat yanına dedim o da sızdı :D iyi ki telefon var yoksa zaman geçmezdi bana. İnş testlerde tertemiz çıkarda gideriz

Cnm onun canı sıkkınmış ya ondan espri olduğunu anlamıştır. Onun çocuğu gibi olmuştur köpeği. Bakmaya korktum inş yaşıyordur.

Üzme kendini olabilir böyle şeyler. Ama sanalda bile kalp kırmamaya gösterdiğin özen Harika cnm <3
Sağol canım desteğin için :KK200: vallahi gerçekten çok dikkat etmeye çalışıyorum ama bazen fazla samimiyette yanlış anlaşılabiliyor.

Bu arada bizde hastanedeyiZ. Minnoşum hep karnım ağrıyor diyordu özellikle yemek yerken ben numara diyedüşünüyorum ama nolurnolmaz diye doktoruna geldik. O da sağolsun kafadan ayağa kadar bütün testleri istemiş eşim getirmişti. Ben deöğle arası geldim. Boyu 2 cm kısaymış standarta göre kiloda az bence tartı 2 kilo az gösteriyy bundan alalım bizde :KK70: şimdi vitamin serumunu vuruldu. MR için korkmuş onlarda sakinleştirici vermiş ben. Geldiğimde iyiydi sızdı şimdi eşimde geceden çıktığı için yorgundu yat yanına dedim o da sızdı :KK70: iyi ki telefon var yoksa zaman geçmezdi bana. İnş testlerde tertemiz çıkarda gideriz
Oy kuzum benim geçmiş olsun minnoşuma:KK200: inşallah bişey yoktur bazen çocukları yemek konusunda dikkate almak lazım bende yemediği zaman zorlayabiliyorum sonradan rahatsız olduğunu ondan yemediğini anladığımda çok üzülüyorum zorladığım için.

Sağol canım desteğin için :KK200: vallahi gerçekten çok dikkat etmeye çalışıyorum ama bazen fazla samimiyette yanlış anlaşılabiliyor.

Oy kuzum benim geçmiş olsun minnoşuma:KK200: inşallah bişey yoktur bazen çocukları yemek konusunda dikkate almak lazım bende yemediği zaman zorlayabiliyorum sonradan rahatsız olduğunu ondan yemediğini anladığımda çok üzülüyorum zorladığım için.

Bende aynı mesajı alıntılamıştım ama benimkini de görmemiş belliki :63: artık sormuyorum bile demiştim, ne menü ne spor hiçbirini yazmıyo yine kaptan hatun :duduk:

Saol cnm bekliyorum bakalım sonuçları. Gelişme de sorun yaşıyor bu defa da. İleride minnak bir delikanlı olmasın :KK70: sonra der ki ana baba olarak neden dikkat etmediniZ be haklı olur.
Samimiyet güzel ya insan o zaman daha yakın hissediyor bence sen devam et aynen cnm
Bir de ben o kadar +1 dedim ki sıkıysa görmesin :KK70:

Saol cnm bekliyorum bakalım sonuçları. Gelişme de sorun yaşıyor bu defa da. İleride minnak bir delikanlı olmasın :KK70: sonra der ki ana baba olarak neden dikkat etmediniZ be haklı olur.
Samimiyet güzel ya insan o zaman daha yakın hissediyor bence sen devam et aynen cnm
Bir de ben o kadar +1 dedim ki sıkıysa görmesin :KK70:
Aslında senin boyunda iyi merak etme bence o halleder annesi :KK66:

Teşekkürler abla haber verdiğin için, okadar üzüldüm ki inanamadım bukadar ciddiye alınmasına,köpeğini zehirlemişler onun hassasiyetiyle alınganlık etmiş onuda anlıyorum ama bende yazdığımı biliyorum espri olduğu çok belli sanmıştım o sözlere alınılıp üzülüneceği aklımın ucundan bile geçmedi geçse asla yazmazdım:KK42:
rica ederim cnm
Dedigim gibi ben baska birsey var saniyordum sizin mesajlarinizi okuyunca anladim :)))) aciklama yapman iyi olmus

rica ederim cnm
Dedigim gibi ben baska birsey var saniyordum sizin mesajlarinizi okuyunca anladim :)))) aciklama yapman iyi olmus
Ben anladım zaten senin görmeden yazdığını :KK66: sabah cidden çok üzülmüştüm de şimdi düzeldim, en istemediğim pozisyona düşmüştüm sayende düzeltme imkanım oldu canım ablam :KK60:

Günaydın gençlik...
antep bir garip ya. 30 yaşıma kadar hava hep ılıman akdeniz iklimiyken 30dan sonra birbirine girdi. bugün kar yağdı ya hu..

ay ben temizlik yapamadım elimde patladı :KK70: veledim bene yemek yemek istemiyorum. sen kendine kahvaltı hazırlayıp götürüyorsun. keşke o kahvaltıyı ben yeseydim dedi. ben de kahvaltı hazırladım. sonrqa eşim aradı işte üstüm başım çok pis eve gelicem sen de bir çay yap dedi. onun çayını yaptım oğlanın kahvaltısını hazırladım. sonra demesin mi ben yemek yemek istiyorum. la havle! dedim. oğlum şu kahvaltıyı yap beni delledndirme diye atarlandım. eee zaman kalmadı temizliğe.

cnm doğum güün kutlu olsun. sevdiklerinle sağlıkla nice nice güzel yıllara inş...

+111111111111111111111111111111111
ne güzzel noktaya parmak basıverdin canım :KK70:
noldu hı kaptanımn oldu??

iyi yolculukalr cnm. az ye bol yürü.

ayy ne güzel kendi bildikelrinle doğum yapmak. nazını falan çekerler seni adapte ederler.
doğumumda ebeler beni çok demotive etmişti. çok üzmüşlerdi.
doktorumdan Allah razı olsun yaparsın diye diye doğurttu beni :KK70: erkekti o da.

çok geçmiş olsun cnm. Rabbim bol bol şifa versin inş..

hoş geldin aramıza.. ayyy bende istiyorum ama çok zormuş doğru mu?? karnımı gerdiresim var. gecede düşündüm hatta.
bi de gidip spor salonuna yazılcam sanırım. karnıma bakınca çok üzülüyorum. kapalıyım ama ben görüyorum yani.

Günaydın cnm çok geçmiş olsun Rabbim bol bol şifa versin. inş bebeğe bulaşmaz.

çokta şeeetmesin... malum diyetteyik :KK70:

Bana da cevap vermedi hemen :)
Ama görmüş sonradan :)

Burası sanal falan ama hiç olmadığım şekilde anlaşıldımya çok çok üzüldüm etkisinde kaldım valla çocuğa kahvaltı hazırlıyorum durup durup buraya bakmaktan hazırlayamadım .

Üzülme canım ❤️
Halletmissin sonuçta..

Bu arada bizde hastanedeyiZ. Minnoşum hep karnım ağrıyor diyordu özellikle yemek yerken ben numara diyedüşünüyorum ama nolurnolmaz diye doktoruna geldik. O da sağolsun kafadan ayağa kadar bütün testleri istemiş eşim getirmişti. Ben deöğle arası geldim. Boyu 2 cm kısaymış standarta göre kiloda az bence tartı 2 kilo az gösteriyy bundan alalım bizde :KK70: şimdi vitamin serumunu vuruldu. MR için korkmuş onlarda sakinleştirici vermiş ben. Geldiğimde iyiydi sızdı şimdi eşimde geceden çıktığı için yorgundu yat yanına dedim o da sızdı :KK70: iyi ki telefon var yoksa zaman geçmezdi bana. İnş testlerde tertemiz çıkarda gideriz

Geçmiş olsun.

Ozaman yapacak bişey yok ne uzarsa kâr :KK66: ya bu devrin çocukları hep uzun benim annem kısa babamda normal yani uzun asla değil ama erkek kardeşim 1.85 :KK24:

ay ne güzel MaşAllah kardeşine. 185 de gözüm yok normal olsun tamam. bizim aile hep uzun. rahmetli babam da 185-190 gibiydi. eşimlerde eşim kısa bir. hep şey diyor anam beni 45 de doğurduğu için (bu doğru ) ancak bu enerji kalmış işte :D

Kolay gelsin güzel arkadaşlarım son bi haftaya yakındır misafirler var ev kalabalık bi Dr işleri falan var giremedim yada okudum bazen sadece sağlıklı beslenmeye devam ediyorum inş sizi meraklandirdysam Özür dilerim ilginiz için çooook sağolun kardeslerim

iyi olmana sevindim cnm. bak keyfine sen ;)

Bana da cevap vermedi hemen :)
Ama görmüş sonradan :)

Üzülme canım ❤️
Halletmissin sonuçta..

Geçmiş olsun.

hehe mecbur bıraktık artık :D
saol cnm.

Ben 32 :dondurma:

Hoşgeldiiin :KK25:

Ya yaa biz kendimizi aştık artık yöneticilere falan sataşıyoz buralar bizi kesmiyo :KK53:

Geçmiş olsun canım 3 çocuk olunca malesef birbirlerine satacaklar .

Çok tatlı düşünceli kuzular :KK68:

Sürpriz yapan bir kv :deli: aslında benim kv yapacak bi tip hatta evlenmeden önce hiç es geçmezdi ne olduysa oğlunu alınca oldu :KK70:

Burdada sabaha kadar kar yağmış bu kış yağan ikinci en fazla kar.

:KK200::KK200:

Sagol cnm

Gecmis olsun cnm insallah ciddi bir sey cikmaz

Burası sanal falan ama hiç olmadığım şekilde anlaşıldımya çok çok üzüldüm etkisinde kaldım valla çocuğa kahvaltı hazırlıyorum durup durup buraya bakmaktan hazırlayamadım .
Ablişkom akşam okudum o mesajı...moralini bozarim diye söylemedim. İlk etapta ben de oraya yazmadım. Üzülmekle kalmadım çünkü sert bir şeyler söyler ben de üzerim diye bugünü bekledim. Kırılıp üzülecek bir durum yoktu çünkü. Daha önce de buna benzer mesajları olmuştu editörümüzün. Hatırlıyor musun Nevreste'ye editörlerin sert olduğuna benzer bir şeyler yazmıştım o da biz de sizin gibiyiz demişti...işte tam da bende olan intiba buydu. Siz girip özür mesajları yazınca ben de kayıtsız kalamadım.

Nasıl bi panikse mefkuş ablayı alıntılarken Meryem ablanın çok alakasız mesajınıda alıntılamışım :KK45:
Beni alakasız işlerinde kullanma sopayı yersin bak.:sinirli:

Kötü bir niyetimiz yoktu valla :KK17:lilime takılıp baltayı taşa vurdum ya...:kızgın:

Canım güzel haberler almani diliyorum. Testler temiz çıksın :dua:

Yabancı kara suları oralar şekerim:işsiz:

rica ederim cnm
Mefkurem sevincimiz kursağımizda kaldı desem yeridir. :KK14: böyle durumlarda işin aslı muhatabına uygun dille sorulmalı...niyetler anlaşıldıktan sonra hak ettiğimiz cevap verilmeli...tabi ki çok üzüldük köpeğinin başına gelenlere...bunun acısını bize sert sözlerle yansıtması da çok adil değil .:KK14:

Kolay gelsin güzel arkadaşlarım son bi haftaya yakındır misafirler var ev kalabalık bi Dr işleri falan var giremedim yada okudum bazen sadece sağlıklı beslenmeye devam ediyorum inş sizi meraklandirdysam Özür dilerim ilginiz için çooook sağolun kardeslerim
Ebicim Allah kolaylık versin tatlım...sağlıklı beslenmeye devam ohhhh ohhh:KK49:

Back
X